Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Køleopsats og kantinekøler

En køleopsats eller en kantinekøler er en uundværlig del af enhver storkøkken. Den er praktisk og bekvem, når du tilbereder madvarer som sandwich, pitabrød, pizza eller lignende produkter til dine kunder. En køleopsats giver dig mulighed for at opbevare dine råvarer på en korrekt og hygiejnisk måde, mens du arbejder med at fremstille din færdigvare.

En køleopsats har en lille motor, og der er derfor ikke plads til afrimning. Som følge heraf vil der altid være is i bunden af maskinen, som skal fjernes med jævne mellemrum. Efter brug af kantinekøleren, tages alle varer ud af køleopsatsen og sættes enten i en fryser eller et køleskab, mens maskinen slukkes og isen smelter. Næste dag kan du fjerne vandet, der er smeltet fra isen, rengøre maskinen, tørre den af og tænde den igen.

Maskinen er nu klar til en ny dag med effektiv køling og sikker opbevaring af råvarer.

Man kan enten få en kantine køler med glas front eller med rustfrit låg, vi sælger begge modeller fra det danske firma TEFcold. Det du kan se på denne side er netop vores udvalg af disse kølere.

Pris
Pris: 4455 kr.5816 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Tefcold er en anerkendt producent af køleløsninger til forskellige brancher, og deres kantinekølere er ingen undtagelse. Køleopsatse fra Tefcold er designet med fokus på effektiv og pålidelig køling, så mad kan opbevares på den optimale temperatur.

Med Tefcold kantine kølere kan du forvente en lang levetid og høj kvalitet. Deres produkter er produceret med moderne teknologi og avancerede materialer, og er samtidig miljøvenlige og energieffektive. Kantine kølere fra Tefcold er derfor ikke kun en pålidelig og praktisk løsning, men også en bæredygtig og ansvarlig investering for din virksomhed.

Tefcold kantine kølere fås i forskellige størrelser og kapaciteter, så du kan vælge den model, der passer bedst til din kantine eller kantinestue. Deres produkter er også designet til at være nemme at betjene og rengøre, hvilket gør dem ideelle til brug i travle kantineområder.

Hvad skal jeg vide før jeg køber en Kantinekøler?

Du skal først sikre dig du har plads til den! Ofte fåes de i forskellige længder men også i forskellige dybder.

Men det vigtigste er at du har plads til de kantiner du ønsker, derfor skal du checke om det antal Gastrobakker (du kan klikket på linket og se vores udvalg) du ønsker passe i den kantinekøler du er ved at købe.

Ser feks på dette billede:

kantine køler plads
På dette billede kan du se hvad størrelse på kantinekølerne passer med hvad størrelse på dine gastrobakker, sådan du præcist kan danne dig et overblik hvor for mange du har plads til

 

Så skal du tænke over om din køleopsats skal have glas eller med metal låg, det meste populær er glaslåget da det også kan bruges som afsætnings plads.

Kommer jeres kantinekølere med gastrobakker?

Nej det gør de ikke men de kan bestilles på vores webshop. Du skal naturligvis checke skemaet på billedet for at sikre at du køber den rigtige model. Husk de fleste kantinekølere har KUN en max dybde på dine gastrobakker på 15 cm (150mm)

Hvor meget køler en køleopsats?

Dem vi sælger køler fra +2/+10 grader og kan indstilles inden for det temperatur område. Desuden har de som alle andre køleopsats statisk køling og har kølemidler r600a.

Hvad skal du overveje før et køb checkeliste:

  • Passer den i størrelsen?
  • Skal jeg have glas eller metal låg?
  • Hvilke gastrobakker kan jeg bruge?
  • Er mine kantiner for dybe?

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, så smid og en mail eller kontakt os igennem chatten

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre køleopsatser end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739