Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Tøndekøler

Her kan du se vores udvalg af tønderkølere til fair priser og hurtig levering.

En tøndekøler er for eksempel ofte brugt til flasker eller brikker med juice i supermarkeder eller andre steder, feks ved udgangen til en kasse.

Den kan også bruges andre steder som på kontoret eller til messer hvor den er let at have med, og let at have stående så kunderne selv kan tage hvad de behøver

Vores tøndekøler er enten fra Scandomestic eller TEFcold, vi har ikke flere mærker, til gengæld ved vi de virker og kunderne er glade for deres kvalitet og lange holdbarhed.

Højde
Højde: 735960
Pris
Pris: 1598 kr.3334 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v3
380v
El
Gas

Kategorier

Hvad kan en tøndekøler?

Du vil ofte se disse kølere med diverse reklamer på siden, da firmaer netop ofte har dem med på messer eller andre udstillinger, til opbevaring af kølige drikke og reklame for firmaet.

Både fryser og køler er som oftest monteret med hjul, så du let kan flytte rundt på den. På den måde vil den aldrig stå i vejen, eller det forkerte sted. For med et minimum af kræfter kan du flytte den dertil hvor du vil have den stående.

Det eneste der kræves, er at der er mulighed for tilslutning af el.

Tøndeformen er let at placere, og fylder ikke så meget som mange almindelige køleskab eller frysere. Med formen på køleren og et låg der er let at åbne, så har dine kunder let ved at betjene sig selv. I et konventionelt køleskab skal din kunde bukke sig ned for at betjene sig fra de nederste hylder, såfremt du ikke har hævet skabet, for eksempel på et bord.

Tøndekøler og fryser er let at påmontere en reklame for det du sælger, eller dit firma og så er den let at have med på messer og udstillinger.


 

Disse virksomheder har også valgt en Tøndekøler fra Gastroudstyr.dk

 

Hvad er leveringstiden på en tøndekøler?

Hvis man tager en tøndekøler fra feks scandomestic, så er de 99% af tiden på lager i silkeborg. Dvs. har vi din ordre inden 11.00 mandag til torsdag, kan du have din tøndekøler dagen efter.

Hvorfor skal jeg have en tønderkøler?

Det helt enkle svar er mersalg. Forstil dig du er kunde i en en butik, det er en varm sommerdag og du kan se en tøndekøler fyldt med kolde drikkevarer, så er der ikke langt fra tanke til handling. Du kan nemlig også lave print på din tøndekøler sådan du både kan brande den med dit logo, men også for at skabe størrer opmærksomhed på at du har kolde drikkevarer her.

Det er påvist at en tøndekøler er en super effektiv salgskanal. Lad og sige du har ca. 1000 kunder i købet af dine dag, og hvis feks bare 1 % af dine kunder tager en sodavand, er det 10 om dagen. Du kan ofte tjene 10 kroner på sodavand dvs. i alt 100 kroner om måneder og så ca 3000.- om måneden i ekstra indtjening.

Det giver rigtig god mening specielt når en tøndekøler koster under 1500.- kroner + moms, så er det altså en hurtig investering der tjener sig selv hjem på meget kort tid.

Vores udvalg:

Køler og fryser fås i forskellige størrelser, nøjagtig som de almindelige skabe. Men er som regel langt mindre, da de skal være lette et flytte med. Det handler om at find det rigtige produkt og her sidder vi naturligivis klar til at vejlede skulle man være i tvivl. Men ofte fås den i en rund form, deraf navnet tønde.

Gastroudstyr har i sit udvalg for skellige varianter fra danske Scandomestic, beliggende i Silkeborg. Scandomestic har samlet en masse viden og ekspertise under deres tag, og leverer både til små og store kunder i Danmark og mere end 30 lande ude omkring os.

Vi har også tøndekølere fra danske TEFCOLD, som er høj kvalitet der holder i mange år

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe dig med?

Har du specifikke ønsker som du ikke kan finde i vores sortiment, er du velkommen til at henvende dig til en af vore sælgere, så prøver vi sammen at finde den rette løsning for dig og din forretning. Du er altid velkommen til at henvende dig til os via mail eller telefon, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og din butik.

Du kan feks også bestille en tøndekøler med logo som vi laver mange af, de kan laves flotte med grafik så de gør ekstra opmærksom på sig selv.

 

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739