Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

FAQ

 • Hvad koster en god backbar ?
  En god backbar koster mellem 3000-5000, det kommer an på størrelsen og kvaliteten.
 • Skal man vælge EL eller gas til en grill?
  Jeg vil anbefale dig en version i gas, det giver bedre smag. Men den er længere tid om at starte op end feks en elgrill hvor du steget direkte på varmelegmerne. Derfor skal du analysere dit behov inden du køber en ny industigrill
 • Hvad koster en Professionel grill?
  Vores industrigrill koster fra ca 11.000 og til langt over 30.000 kroner. Det kommer naturligvis an på størrelsen og om det er eller eller gas.
 • test2
  test ans
 • What is the meaning of Lorem ipsum?
  Literally it does not mean anything. It is a sequence of words without a sense of Latin derivation that make up a text also known as filler text, fictitious, blind or placeholder
 • Kan en backbar bruges i private hjem?

  Du skal være opmærksom på, at backbarer har en blæser i, som fordeler luften/kulden. Det sikrer en ensartet temperatur, men afgiver også noget støj. Derfor fungerer de sjældent til private hjem. Den er lavet til dåser og sodavand. Fødevarer afgiver kondens, og temperatur-intervallet og præcisionen gør også, at den ikke egner sig til fødevarer. Luften skal kunne cirkulere frit og det er vigtigt, at luftvejen ikke blokeres.

 • Hvordan vælger jeg den rigtige model?

  Der er mange modeller på markedet. Men det vigtigste, som du bør have for øje er, hvor hurtigt den kan køle flasker og dåser ned. Har du travlt og skal løbende opfylde backbaren, er det en forudsætning, at du vælger en kraftig model, som hurtigt kan trække temperaturen ned. En model der er kvalitetstestet, så den kan holde til mange døråbninger hver dag. Derudover skal du vælge en model med varmeudblæsning i front så den kan bruges til indbygning. Få rådgivning af en forhandler inden du køber.

 • Holder skydedøren sig selv?

  På nogle modeller holder skydedøren sig selv når du skubber den helt til siden. Dette er en fordel når du fylder den op med varer. Andre modeller lukker altid i af sig selv, og dette gør det mere besværligt at fylde varer i.

 • Hvilke funktioner skal man være opmærksom på?

  1) Dobbeltglas: Så man ikke skærer sig, hvis uheldet er ude og man smadrer en rude. 2) Højt placeret lås: Så man ikke skal bukke sig ned og låse skabet hvis det er nødvendigt. 3) Termostat med plasticbeskyttelse: Så termostaten er beskyttet når du vasker gulvet. 4) Tæt/fintmaskede hylder: Hvis du sælger drikkevarer med store "fødder". 5) Solid top-plade: Hvis den skal bruges som arbejdsbord. 6) LED-lys: Strømbesparende og afgiver ikke varme. 7) Lydniveau: Kig efter Decibel og husk at du ofte har mange apparater samlet på lidt plads. 8) Miljøvenligt kølemiddel: Så belastningen på miljøet bliver mindst mulig.

 • Skal jeg vælge skydelåge eller hængslet dør?

  Skydelåger lukker selv i og på enkelte modeller kan lågen stå åben ved påfyldning så man har begge hænder fri. Skydelåger optager mindre plads og er derved ofte det foretrukne valg. Dog sidder der en fjeder i som med tiden skal skiftes. Hængslet dør er en solid løsning, men her skal man bare være opmærksom på, om de åbne døre tager for meget plads i baren, så det går ud over det naturlige arbejdsflow.

 • Hvad er en backbar?

  En backbar er industrikøleskab til drikkevarer som integreres under bordpladen i en bar. En backbar skal kunne køle hurtigt ned, fordi dørene ofte bliver åbnet. De bruges nemlig på diskoteker, festivaller, stadions og restauranter, hvor der er et konstant flow i betjeningen. Ligesom med almindelige display køleskabe, er der en række specifikationer der er vigtig at holde øje med når man køber en backbar.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739