Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Industrifryseskab

I et hvert moderne storkøkken er et professionelt industrifryseskab en central og undværlig brik. Opbevaring af råvarer og færdigtilberedt mad kan simpelthen ikke lade sig gøre uden at have et stort og industrifryseskab.
Der er mange regler for hvordan madvarer skal opbevares og vores udvalg opfylder naturligvis dem alle. Så du kan trygt gå på jagt efter dit nye industrifryseskab i vores varierede udvalg. Vi er også leveringsdygtige i industrikøleskabe. Er du i tvivl om noget kan du altid kontakte os.

Dybde
Dybde: 5951310
Højde
Højde: 8202085
Bredde
Bredde: 5351430
Pris
Pris: 4479 kr.22711 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v10
380v
El
Gas

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Industrifryseskab fra Gastroudstyr.dk

 


 

Solidt udvalg af rummelige industrifryseskabe

Det kan være svært at finde det rette industrifryseskab. Der findes mange på markedet, og man ønsker at finde høj kvalitet til en overkommelig pris. Derfor har vi nøje undersøgt markedet og håndplukket disse industrifryseskabe som vores personlige favoritter. Dermed sikrer vi, at du får det bedste industrifryseskab til den bedste pris.

Det skal du være opmærksom på, før du køber

I vores udvælgelse af industrifryseskabene fokuserer vi særligt på flot design, lavt energiforbrug og driftssikkerhed. Dit industrifryseskab er nemlig helt essentielt, for at din forretning fungerer, og som sikrer, at du kan levere frisk mad af topkvalitet til dine gæster. Vi har valgt at fokusere på lavt energiforbrug, for at du kan spare penge på elregningen. På den måde kan du bruge pengene på de bedste, mest delikate råvarer – dem kan du nemlig trygt opbevare i disse industrifryseskabe. Netop derfor har vi fokuseret på industrifryseskabenes driftssikkerhed. I et storkøkken må det simpelthen ikke ske, at industrifryseskabet bryder sammen og alle de lækre, dyre fødevarer er gået tabt. Det risikerer du ikke med vores industrifryseskabe.

Det lave energiforbrug i industrifryseskabe er vigtigt i forhold til at spare mange penge på den lange bane, og sørge for, at de ikke bruger mere energi end højst nødvendigt. Samtidig er det også vigtigt at tænke på det lave energiforbrug for at værne om miljøet. Dit industrifryseskab skal køre konstant i mange år frem. Derfor er det vigtigt, at det ikke er den helt store strømsluger.

Din multifunktionelle fryser til storkøkken findes her

Hos Gastroudstyr forhandler vi med mærkerne Zanussi, Frenox og Mastercool. Zanussi er et professionelt mærke af italiensk topkvalitet. Dette mærke ligger i den lidt højere ende af prisniveauet, men giver dig et utroligt stilrent design samt god driftsøkonomi. Mærkerne Frenox og Mastercool ligger i den mere budgetvenlige ende prismæssigt, men sikrer dig stadig en høj kvalitet og høj driftssikkerhed. Samtidig er designet strømlinet og passer elegant ind i ethvert storkøkken.

På den måde kan du her finde den perfekte industrifryser til restaurant eller storkøkken og vælge det industrifryseskab, som passer bedst til dine behov.

Bevar overblikket over dine fødevarer

Der er flere regler, når det kommer til fødevareopbevaring, og det kan nemt gå galt, hvis man ikke har et overblik over, hvad man opbevarer. Derfor har ethvert moderne storkøkken med respekt for sig selv og sin forretning et eller flere industrifryseskabe. I industrifryseskabe kan du hurtigt jævne ud i fødevarer efter datomærkning og dermed sikre, at du kun opbevarer friske råvarer, som du skal anvende. Samtidig finder du hurtigt det, du søger, så du kan bruge din primære tid på selve tilberedningen.

Vores udvalg af industrifryseskabe er strømlinede og rummelige, men samtidig pladsbesparende i forhold til andre modeller af industrifrysere. Det giver dig en fleksibilitet i forhold til placering af industrifryseskabet. Vær dog opmærksom på, at du vælger størrelse efter behov, så du ikke anvender unødig energi.

Tips til anvendelse

Der er flere små tricks, du kan anvende, både for at få det optimale ud af dit industrifryseskab, men også for at spare på energien. Med vores industrifryseskabes energimærkning er du allerede godt på vej. Derudover bør du indstille skabet til 18 minusgrader, idet industrifryseskabet bruger væsentlig mere energi, jo lavere minusgrad det indstilles på.

Det er vigtigt, at du ikke placerer industrifryseskabet op ad varmekilder. Lad der i stedet være luft omkring industrifryseskabet, så det kan fryse optimalt og ikke påvirkes af varmen. Derudover bør du køle samtlige fødevarer godt af, før du fryser dem ned. Det er vigtigt at huske hver gang, for at øvrige madvarer ikke påvirkes af den varme ret, så sørg for at informere øvrige brugere af storkøkkenet om dette.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support. Udforsk vores udvalg af kagemontre Vi har også tøndekøler og mere. Vi værdsætter din tilfredshed og står bag vores produkter.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739