Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Servicevogn

Begrebet servicevogne dækker over vogne der hjælper dig i køkkenet. Det kan være i det travle storkøkken i en restaurant eller pizzeria, eller eventuelt hos bageren der skal have flyttet en masse bageplader på en gang. Servicevognen kan flytte gastrobakker og bageplader.

Servicevognene som Gastroudstyr.dk tilbyder deres kunder, er fremstillet i rustfri stål og med hjul. Ved at vælge en vogn i stål får du en holdbar og rengøringsvenlig vogn, som du kan benytte og have glæde af i mange år. Skulle du tabe noget på vognen, så får den måske en bule men du har stadig en brugbar vogn, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Det rustfri stål er samtidig godkendt til fødevarebrug, så du kan roligt fragte dine madvarer rundt i køkkenet på vognen.

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har et bord som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring dem, for eksempel i køkkenet hvor der både er vand og damp.

Dybde
Dybde: 450695
Højde
Højde: 816975
Bredde
Bredde: 4951295
Pris
Pris: 830 kr.6195 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Kategorier

 

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Servicevogn fra Gastroudstyr.dk

 

 

 


 

 

Hvad skal jeg vælge

Når du kigger i det varierede sortiment hos Gastroudstyr.dk kan du finde vogne til ethvert behov. Skulle du have specifikke ønsker til din nye servicevogn, så kan vi sikkert også opfylde disse.

Ved at henvende dig til en sælger, kan du få hjælp og vejledning til at finde den rette vogn, med den rette kapacitet, som lige passer i dit køkken.

Med vores mange års erfaring indenfor inventar til det professionelle køkken, har du her en god sparringspartner når det gælder om at finde det rette for dig.

Varianter

Vi har vogne med faste hylder og vogne til gastrobakker, alle produceret i rustfri stål og med hjul.

Hvor og til hvad kan jeg bruge en servicevogn

En servicevogn bruges ofte i storkøkkener, som i en restaurant, en bistro, pizzeria, skolekøkken eller hos en bager. På vognen kan du fragte dine råvarer eller færdigvarer fra A til B og dermed sikre et sikkert og hurtigt flow i dit køkken.

På vognen er der hylder eller plads til at du kan fragte GN/EN bakker af forskelligt antal, alt efter hvilken vogn du i sidste ende vælger.

Da vognene i rustfri stål også er fødevare godkendte, kan du både transportere og opbevare dine fødevarer på dem. Du kan for eksempel anrette morgenmadsserveringen på vognen aftenen før og køre den i køleboksen, og på den måde spare tid næste morgen. Eller du kan forme dine boller og lægge på plader for at spare tid når du kommer til bagningen dagen efter, eller senere på dagen.

Skal du have anrettet et stort flot tag-selv-bord i en restaurant eller på en skole, så kan du også med en vogn lave forberedelserne i forvejen, opbevare på køl og så let og sikkert transportere vognen med maden ind til bordet hvor der skal anrettes.

Når der skal vælges nyt inventar

Når et nyt køkken skal indrettes eller et ældre fornyes så kan det være svært at vælge det rette, men her kan du roligt henvende dig til et firma som Gastroudstyr.dk, da vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder til at træffe det rette valg.

Inventar til det moderne storkøkken er ofte fremstillet i rustfri stål, og udvalget er stort. Kig rundt i webshoppen og brug eventuelt vores livechat eller ring til en sælger som kan hjælpe dig med at finde det rette.

Har vi ikke servicevognen som du ønsker dig i shoppen, så finder vi også en løsning på det. Så uanset hvilket behov du har for en servicevogn, skal vi nok finde den rette til dig.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739