Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Leasing af storkøkkenudstyr

Det kan være en dyr fornøjelse at skulle investere i et nyt storkøkken, med alt hvad dertil hører. Men der er andre muligheder end at skulle hive de mange penge op af lommen. Du kan nemlig vælge at lease dit inventar, og vi hos Gastroudstyr.dk hjælper dig med at finde vej igennem den jungle det kan være at finde det rette tilbud. Med en leasingmodel ved du hvad der skal lægges hver måned, og du har ikke lagt alt din økonomiske formåen et sted, men kan ved hjælp at det leasede udstyr bruge dine midler til at få forretningen til at køre og indtjene penge til den næste investering.

Leasing er blevet den foretrukne finansieringsform i erhvervslivet. Hvilket blandt andet skyldes at leasing er et særdeles velegnet værktøj i en verden, der hele tiden udvikler sig. Her er det nemlig essentielt at kunne forny sig selv og sin konkurrenceevne for at bevare og øge indtjeningen, og hvem vil ikke gerne det. Alt hvad man foretager sig i forbindelse med sin forretning, er i bund og grund for at øge sin indtjening og kreere en sund og levedygtig forretning.

Hos os har vi flere samarbejdspartnere når det kommer til finansiering eller leasing af dit køb af storkøkken maskiner. Vi samarbejder med forskellige firmaer, på den måde kan vi dække alle kunders behov for leasing. Flere af vores samarbejdspartnere har vi haft i flere år, og derfor har vi udviklet et hurtigt flow, som gør at jeres ansøgninger kommer hurtigt igennem. Desuden er det samarbejdspartnere vi stoler på, som drive sunde forretninger, altid HELT lovligt og godkendt og som har været på markedet i mange år, med stor knowhow og kompetence.

Så har du først valgt leasingmodellen og henvendt dig til en af vores sælgere, så finder vi sammen den løsning der passer bedst for dig og dit firma, så du kan få indrettet dit køkken med det som er nødvendigt for dig og dit personale, for at få køkkenet op at køre optimalt.

5660933 key lease leasing rent icon - Gastroudstyr.dk

Fordele ved at lease

 • Ydelserne er fradragsberettigede
 • Du står ikke med et dyrt banklån, som du har kæmpet hårdt for at få
 • Dine omkostninger bliver fordelt over en længere periode, så du lettere kan styre din økonomi
 • Du ved altid hvad næste rate lyder på, ingen overraskelser
 • Du slipper for besværlighederne ved at eje dit inventar, da vedligeholdelse og drift som oftest indgår i din leasingkontrakt
 • Du slipper for at binde al din likviditet i inventar, men kan bruge den til andre formål der giver en indtjening til dit firma

Der er naturligvis også ulemper ved at vælge at lease sit udstyr, men de positive sider burde langt overskygge dem.

Ved at lease ejer du ikke selv det udstyr som står i køkkenet (men du slipper så til gengæld også for besværet med vedligeholdelses- og driftsomkostninger, da de ofte ligger i leasingkontrakten)

Hvor meget kan jeg lease for?

Der er som udgangspunkt ikke et max for hvad du kan lease for, vi har kunder som leaser for 15.000 og helt op til 500.000, det er mest af alt et spørgsmål om sikkerhed og den økonomiske situation i firmaet. Dog kan det aldrig rigtig betale sig at få finansieret for mindre end 15.000 da omkostningerne for at oprettet et lån vil være større end den reelle indtjening for leasingfirmaet, derfor ser vi helst kun beløb over 15.000.- DKK

Hvor mange måneder/år kan man lease storkøkken udstyr

Du kan som udgangspunkt ikke lease udstyr under 12 måneder. Max perioden er ca. 60 måneder, men det kommer an på sag til sag. Når vi har fundet det rette udstyr og dermed ved prisen, så kan vi lave et tilbud til dig som passer både dig og leasingfirmaet.

Hvem er jeres leasing partner?

Hos os er man velkommen til at lease hos lige meget hvem man vil, det er ikke op til os at bestemme, MEN vi har igennem mange år haft et super samarbejde med leasingfirmaet Totalt Leasing. Det har til formål at skaffe de bedste priser til kunderne. Derfor er de motiveret til at skaffe den bedste deal hele tiden og det ses også på deres meget høje godkendelses % af leasing storkøkken.

7068516 agreement bank leasing loan contract icon - Gastroudstyr.dk

Hvad gør man så, hvis man ønsker leasing?

Først og fremmest skal I og os (gastroudstyr.dk) være enige om hvad maskiner i ønsker og til hvilken pris, hvilken service skal der være med og hvad er leveringstiden mm.

Når dette er klaret, så får vi ønsker fra jer mht. hvad I godt kunne tænke jer: ”Vil I hellere sidde billigt og betale af i 36 måneder, eller vil I betale mere og få gælden væk på 24 måneder?”

Når vi har fået afklaret de basale ønsker, sender vi jeres sag ind til den leasing partner, som vil være det bedste match til jeres situation, herfra overtager de ofte sagen helt, og vi afventer grønt lys fra dem.
Nå vi har fået grønt lys kan leveringen eller bestillingen af jeres maskiner sætte i gang.

Hvor lang tid tager ansøgningen til en leasing sag.

Det som ofte tager tid, er de papirer der skal sendes frem og tilbage. Hvis man driver et ApS, kan leasingselskabet ofte se hvad firmaets økonomi er, og kan hurtigere finde udad om der kan leases direkte i firmaet eller man skal have personlig hæftelse. Ved Personligt ejede selskaber eller IVS, skal de ofte have års opgørelse på leasing tager.

Generelt har vi leasing sager godkendt i løbet af 2-3 hverdage, hvis økonomien ser fornuftig ud i forhold til det ønskede beløb. Hvis der skal justeres lidt for at få en sag hjem, tager det ofte op til en uge.

Det handler allermest om leasers (dig) hurtighed, når det drejer sig om at få sendt de ønskede papirer og underskrifter frem og tilbage.

8374527 clipboard checklist list to do list document icon - Gastroudstyr.dk

Man kan stille det sådan her op:

 • Kunden viser interesse for maskiner ->
 • Modtager tilbud fra Gastroudstyr.dk ->
 • accepterer tilbuddet og beder om leasing ->
 • Vi kontakter leasingselskabet og her tager de over ->
 • Leasingselskabet analyserer og prøver at matche kundens behov ->
 • Man bliver enige, og så sender man kontrakten til underskrivelse ->
 • Når leasingselskabet modtager kontrakten og evt. udbetaling kontakter de os og siger ”sæt i gang” ->
 • Vi ringer til kunden og aftaler levering af maskinerne.

Hvad hvis man ikke bliver godkendt til leasing?

Vi har pt. en godkendelsesprocent på ca. 95, dvs. at er der 100 der søger, så får 95 af dem et positivt svar fra Leasingselskabet. Skulle man være en del af de 5% – Har vi desværre kun mulighed for at sælge inventaret kontant.

leasing storkokken procent - Gastroudstyr.dk

Har du spørgsmål om leasing vil vi gøre vores bedste for at besvare dem, eller stille dig videre til vores samarbejdspartnere. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail: info@gastroudstyr.dk eller ringe på vores hovednummer

Vi har desværre ikke nogen løsninger imellem kontant køb og leasing storkøkken.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739