• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Storkøkkenmaskiner

På følgende sider kan du finde hvad vi kan tilbyde dig af diverse storkøkkenmaskiner. Der er et varieret udvalg, så du kan finde lige den maskine du står og mangler.

I vores sortiment finder du maskiner fra mange forskellige producenter, som alle lægger stor vægt på kvalitet.

Det moderne storkøkken kræver indretning og maskiner af høj kvalitet og holdbarhed, hvilket vi som forhandler ved. Derfor har vi samlet et udvalg af forskellige maskiner, der passer ind i det professionelle køkken.

Her kan du blandt andet se vores udvalg af: grøntsagssnitter og klemgrill

 

Bøfformere

En bøfformer er næsten uundværlig i for eksempel en...

Crepeplader og vaffeljern

Vaffeljern og crepeplader bruges i det professionelle køkken ti...

Grøntsagssnitter

I et travlt køkken hvor der skal bruges meget frugt og gr&oslas...

industri Kartoffelskræller

industri Kartoffelskræller

Kebabgrill el

Vi er stolte forhandlere af de belgiske mærke Potis, som er en af de bed...

Kebabgrill gas

En kebabgrill er et uundværligt redskab hvis du har for eksempel...

Kebabknive

Gastroudstyr.dk har valgt at forhandle kebabknive fra Tyske Po...

Professionel juicepresser

Det er helt sikkert gået op for alle, at frugt er sundt. Det kan...

Professionel kødhakker

Står du og skal bruge en kødhakker i dit...

Professionel pålægsmaskine til storkøkken

En professionel pålægsmaskine e...

Professionel Sous vide maskine

Hvis du nogensinde har spist på en meget fin restaurant,...

Professionel stavblender

En professionel stavblender er lettere at få plads til i k&oslas...

Professionelle blendere

Når man i et travlt køkken skal have noget blendet i en f...

Salamander grill

Et hvert professionelt storkøkken b&oslas...

Vakuumpakker industri

I et moderne storkøkken er plads ofte ikke det du har mest af. ...

Udvalget

Uanset om du har en lille eller stor restaurant, et pizzeria, en grillbar eller lignende så har du brug for specialiserede maskiner, og dem kan vi hjælpe med at finde.

Grøntsagssnitter

En grøntsagssnitter er for eksempel næsten uundværlig i den travle restaurant, men også i den lille burgerbar henne på hjørnet. Med en snitter sparer man både tid og kræfter når den næste ordre skal langes over disken.

Har du valgt en salathakker eller grøntsagssnitter sparer du tid og kræfter som så kan bruges til andre vigtige ting, når en servering skal forberedes. I en travl hverdag er den sparede tid vigtig, når mange skal betjenes på samme tid. Med en salathakker er du sikker på en ensartet salat hver gang du serverer, og da øjet er det første som tilfredstilles ved en servering, så er den flotte anretning en stor del af en appetitlig anretning.

En hakker kan fås både i manuel og elektrisk udgave, og uanset hvilken du vælger, så har du en uvurderlig køkkenhjælp. De store varianter har både nedstopper og udkaster som standard, og kan let og hurtigt få hakket større portioner salat eller frugt.

Toaster/klemgrill

En toaster eller klemgrill kan bruges til mange forskellige ting i køkkenet, og findes i mange størrelser og varianter. Både til opvarmning af brød, ristning af boller eller til en lækker panini der skal grilles.

De forskellige toaster og klemgrille anvendes i for eksempel køkkener, grillbar, restauranter og caféer til at varme og færdiggøre brød som Panini, pølsebrød, og toasts.

Med den meget direkte varme får du en maskine der gør arbejdsgangen både hurtigere og mere effektiv, og dermed har du mere tid til andre gøremål i køkkenet.

Uanset om du har et lille eller stort behov for en klemgrill / toaster i det daglige, så har du med maskinen et værktøj der er effektivt og hurtigt, og samtidig ikke optager al din dyrebare bordplads. Grillen er let at gemme af vejen når den ikke er i brug, og let at rengøre inden.

Vores topmærke er det internationalt anerkendte RollerGrill som er produceret i Frankrig, men vi fører også det billigere mærke ECO Line som bliver produceret i Kina.

Kebabgrill

Har du en grillbar og har kebab på menuen, så har du brug for en kebabgrill. En sådan grill fås til både el og gas, og i forskellige størrelser. Gastroudstyr.dk forhandler det belgiske mærke Potis, som er et af de bedst kendte mærker på markedet, og som vi kun har gode erfaringer med igennem årene.

Sousvide

Restauranten der skal kunne servere mange retter på kort tid kan næsten ikke undvære en sousvide maskine, som klarer det halve arbejde for dig, så dine kunder ikke skal sidde alt for længe og vente på deres bestilling.

Sous vide giver dig stor fleksibilitet når du skal forberede maden, da man ikke behøver at tage eksempelvis stegen op på et bestemt tidspunkt, men kan lade den ligge til den skal bruges. På denne måde giver sous vide dig langt mere frihed i dit køkken, og er en af grundene til at denne metode har vundet så meget indpas i restauranter og storkøkkener.

Sous vide giver samtidig en langt bedre holdbarhed på diverse varer, og kan afhjælpe de kendte spidsperioder i køkkenet hvor travlheden er størst. Du kan nemlig lave diverse forberedelser på tidspunkter hvor du ikke har så travlt.

Du får ikke "udvandede" grøntsager, da de ikke har direkte kontakt med vandet, du får kød som med garanti er mørt og har et minimalt svind, og du sparer den daglige rengøring da fødevarer ved brug af sous vide metoden opvarmes i poser.Et yderligere plus ved sous vide er ensartethed. Lige meget hvilken tykkelse bøffen har hvis du har pakket flere sammen, så får alle den samme behandling og ender op med samme temperatur.

Professionel juicepresse

Det er vist snart gået op for alle og enhver, at frugt er sundt og at friskpresset juice af frugt og eventuelt grøntsager er en god måde at holde sig sund. Frugt og grønt nedsætter risikoen for mange livsstilssygdomme, som for eksempel diverse hjerte-karsygdomme.

Flere og flere danskere vælger den friskpressede juice som erstatning eller supplement til den daglige vitaminpille. Eller bare som det friske og meget smagfulde element i et dejligt morgenmåltid eller brunch.

Hos Gastroudstyr.dk finder du et bredt og varieret udvalg af professionelle juicepressere fra Santos og SARO.

Så der er rig mulighed for at finde lige den maskine der passer bedst i din forretning

Professionel pålægsmaskine

En professionel pålægsmaskine er ofte uundværlig i et moderne storkøkken uanset om det er en restaurant, en café, et institutionskøkken eller andre serveringssteder.  At kunne skære pålæg flot og ens betyder meget for den efterfølgende anretning, da en kunde ofte bedømmer med øjet først.

Skal der skæres pålæg til frokostbuffet eller til det store morgenbord, så er det ikke let at få skåret alle skiver i flotte ens skiver, og skal skiverne se flotte ud på en anretning så er alle nok enige om at de skal være af ens tykkelse.

Derfor er det næsten uundværligt med en god, skarp og driftsikker pålægsmaskine i det moderne storkøkken.
Samtidig er det godt at have en maskine som ikke er alt for besværlig at gøre ren efter brug. Derfor er afrundede og helsvejsede hjørner vigtigt når der skal vælges den helt rigtige maskine.

Professionel stavblender

Det er ikke altid man har plads til eller brug for en stor blender, men der kan være opskrifter der lige skal bruge en blender og der kan en stavblender hjælpe. Den fylder ikke meget og er let at bruge og rengøre efter brugen.

Når du skal vælge en stavblender skal du afgøre med dig selv hvor stort dit behov er, da blenderne fås med forskellige motorstørrelse og omdrejninger.

Professionel blender

Når man i et travlt køkken skal have noget blendet i en fart, sikkert og effektivt så har Gastroudstyr.dk et varieret udvalg af professionelle blendere til det travle moderne storkøkken.

Maskinerne findes med forskellige størrelse motor så man kan vælge den maskine der lige passer til éns behov.

Til stor og effektiv produktion anbefaler vi Vitamix, og her er flagskibet "The Quite one"- som er en af markedes abselout mest lydløse professionelle blendere

Når blenderen er på plads i køkkenet, så har du en maskine som er effektiv og professionel. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge den til. Lav smoothies, desserter, supper og meget andet helt uden besvær; alt det kræver er ingredienser og en stikkontakt.

Maskinerne er produceret og udformet til at være brugervenlige, både i daglig brug og når det kommer til rengøringen.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre storkøkkenmaskiner end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

1