Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Industri kartoffelskræller

Industri kartoffelskræller er en maskine som sparer dig tid når der skal forberedes en større mængde af kartofler. I det moderne storkøkken skal der ofte skrælles rigtig mange kartofler, og det tager tid og er et job som ikke mange har lyst til. Her kan du med fordel have en industriskræller stående som hjælpe dig og personalet med at spare tid og kræfter.

Det vigtigste at overveje ved køb af en kartoffelskræller er dens kapacitet. Sørg for at købe en kartoffelskræller, der kan skrælle nok kartofler på en time til at imødekomme dine behov. De fleste kartoffelskrællere kan holde 10 til 30 kg kartofler pr. cyklus og kan håndtere op til 30 cyklusser pr. time. Dette svarer til en maksimal kapacitet på 250 kg kartofler pr. time.

Dybde
Dybde: 400880
Højde
Højde: 4001425
Bredde
Bredde: 3141105
Pris
Pris: 4589 kr.68985 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v5
380v
El
Gas

Kategorier


 

Disse virksomheder har også valgt en Industri kartoffelskræller fra Gastroudstyr.dk


Industri Kartoffelskræller

Hvis du har en meget stor mængde kartofler, der skal forberedes i din restaurant hver dag, vil du helt sikkert have brug for vores kartoffelskræller.  De indre sider/bund (alt efter model) af kartoffelskrællere er dækket af et groft klæde, der er designet til at tørre huden af kartoflen. Derudover er skrælleren også tilsluttet vand, så kartoflerne skylles samtidig. Vores kartoffelskrællere kan skrælle en kartoffel med en fuld tragthopper på cirka 2-3 minutter.

Kartoffelskræller – hvordan bruges den?

Vil du gerne skrælle mange kilo kartofler på kort tid? Det er let at læsse de kartofler, du vil skrælle, ind i beholderen på kartoffelskrælleren, uden at overskride skrællerens maksimale kapacitet. Sæt låget på maskinen og tjek også, at vandforsyningen til skrælleren er tilsluttet. Nu skal du bare tænde for kartoffelskrælleren, og kartoflerne vil blive skrællede på cirka 2-3 minutter. Ved afslutningen af arbejdscyklussen skal du åbne den forreste aflæsningsdør for at aflæsse de skrællede kartofler fra maskinen.

Størrelser

Den industrielle kartoffelskræller fåes i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge den som passer bedst til netop dit behov.

Når du beslutter dig for at købe en kartoffelskræller, kan du vælge mellem et udvalg af skrællere med en belastning. Industrielle kartoffelskrællere har en let anvendelig kontrolpanel, hvormed du kan regulere maskinens drift. Nogle af vores skrællere har også en timer, så kartoffelskrælleren automatisk slukkes efter en vis periode. På denne måde kan du for eksempel reducere strømforbruget i din restaurant. I tilfælde af mindre spisesteder fungerer standard kartoffelskrællere med en lille belastning, f.eks. 8 kg, godt. men vi har kartoffelskrællere op til 30 kilo, fra Zanussi og Maxima.

Sikkerhed og rengøring

Der er naturligvis lagt stor vægt på brugerens sikkerhed ved betjening af maskinen (timers, afskærmninger, automatisk stop) så du sammen med brugervenlighed også står med en sikker maskine, der også er brugervenlig for en bruger som er ny til brugen af netop denne.

Vi hjælper dig vælge det rigtige

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget om dette produkt, så fang os på mail eller telefon, så skal vi nok finde den løsning der passer bedst til dig.

 

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739