Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Multistegere

En Multistegere er en alsidig maskine, der giver dig mulighed for at tilberede forskellige retter på én enhed, selv når pladsen er begrænset i dit køkken. Med en Multistegere kan du nyde bekvemmeligheden ved at tilberede forskellige fødevarer på samme tid og spare plads i dit køkken.

Hvis det kniber med pladsen i køkkenet til alle de apparater og maskiner du gerne vil have og har brug for. Med en multisteger kan du tilberede mange slags mad på en og samme maskine.

Bredde
Bredde: 400800
Pris
Pris: 34965 kr.47460 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas2

Kategorier

 


Disse virksomheder har også valgt Multistegere fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

Hvorfor vælge en multisteger

En multisteger kan både koge, stege, dampe og sautere og tager kun plads for en maskine. Så med en multi kan du spare på pladsen uden at give køb på kvaliteten, og mangfoldigheden i dit køkken.

Vore multistegere fra velrenomerede Zanussi er til gas og med åbent understel, og er ideelt til det moderne storkøkken hvor den travle hverdag gør en maskine med flere funktioner utrolig praktisk.

Materiale og design

Med det helstøbte kar og det praktiske design i rustfri stål, får du samtidig en maskine der er let at rengøre efter brug.

Hjælp til at vælge den rette variant

En multisteger kan fås som enkelt eller dobbelt så du kan vælge efter hvor stort dit behov er, og der hjælper vore sælgere selvfølgelig gerne med råd og vejledning.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support. Udforsk vores udvalg af understel wery og saftkøler. Vi værdsætter din tilfredshed og står bag vores produkter.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739