Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Lavastensgrill

På en lavastensgrill opvarmes lavastenene ved hjælp af gas, hvor en stålplade eller rist lægges over. På denne rist lægger du så kød, grøntsager eller fisk og får et flot grillet resultat at servere for de ventende gæster. Varmen kan let reguleres på fronten af grillen, og overskydende fedt opsamles i en skuffe, så du let kan tømme og rengøre.

En lavastensgrill holder varmen langt længere end en almindelig grill, og for at spare gas kan du skrue ned eller slukke det ene blus såfremt du har valgt en version med to eller brændere.

Hvorfor vælge en lavastensgrill

Når du vælger en lavastensgrill til køkkenet, så gør du det af flere grunde. En lavasten holder sig længere varm end den almindelige grill af for eksempel støbejern. Det betyder blandt andet, at du kan spare på forbrug af energi til at holde grillen kørende også imellem diverse serveringer. Når der skal laves lækre grill anretninger, så er det vigtigt at stege/grille så både øjet og maven bliver tilfreds.

Dybde
Dybde: 650700
Højde
Højde: 250280
Bredde
Bredde: 350800
Pris
Pris: 10495 kr.24780 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
Tecnoinox
tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas4

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Lavastensgrill fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

Lavasten – hvordan virker de?
Lavasten simulerer virkningen af ​​kul, men i stedet for at lavasten producerer varmen, opvarmer brænderen lavasten, som igen opvarmer maden på grillen.
De naturlige madsafter under tilberedningen falder på den varme lavasten og fordamper.

Den efterfølgende stigende røg rammer maden, når den bevæger sig opad og giver den unikke røget grillsmag til grillmaden.

Ligesom trækul kan lavasten nemt flyttes, for at kontrollere hot spots.

Fordele ved lavasten:

  • Lavasten er porøse, og bevarer safter/fedt/dyppelse bedre end en flammeskjold og producerer dermed mere røg.
  • Lavasten kan være spredt over hele madlavningens overflade, som igen fanger de fleste madvarers afgivelse af fedt og væsker
  • Når en opblussen sker, flammer den generelt kun i det område, hvor der er overdrevet fedtdrypning.
  • Lavasten holder længere på varmen end almindelige brunstenskul
  • Vælger du en dobbelt lavastensgrill, kan du flytte rundt på stenene, for eksempel holde sten under kun den ene rist såfremt kun den bruges. Skal du så bruge to fordeles stenene bare igen.

Hvad kan jeg stege på en lavastensgrill

Når du har installeret en lavastensgrill i dit køkken, så har du fået dig et produkt som du kan bruge til rigtig mange ting. Ja, der er næsten ikke det som du ikke kan smide på grillen.

Du kan være kreativ og stege alt fra en gulerod til en stor lækker bøf, og få det samme flotte resultat hver gang. Råvarer, som når de er færdigstegte, har en flot stegeskorpe og en udsøgt grillsmag.

Med lavastensgrillen kan du lave lækre retter hver gang, og har du valgt den dobbelte udgave kan du for eksempel stege bøffen på den ene halvdel, og de grillede grøntsager på den anden. Ved at flytte på stenene kan du regulere varme, og holde gang i stenene selvom du kan bruge den ene halvdel af grillen.

Der er ikke mange begrænsninger for hvad du kan stege og tilberede på en lavestensgrill. Faktisk er er det mere eller mindre kun din fantasi der sætter den grænse.

Hvilke varianter kan jeg vælge

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at samarbejde med Zanussi, Fimar og Wery når det gælder den populære lavastensgrill.

Har du behov for hjælp

Når du skal vælge din nye grill, så er der flere muligheder. Du kan vælge ud fra mærke, pris og kapacitet og skulle det stadig være svært at vælge hvilken variant, så er du velkommen til at henvende dig til en af vore sælgere. De har med deres mangeårige erfaring indenfor udstyr til det professionelle køkken, alle muligheder for sammen med dig at finde det rette produkt til dig.

Du kan fange en sælger både på mail, telefon og vores online live-chat, hvor du kan få den hjælp du har behov for.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739