Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Grovopvaskemaskiner

Grovopvaskemaskinen er til vask af blandt andet gryder og pander med fastbrændte rester. Maskinen har en meget kraftig spuleeffekt som du har brug for når noget er brændt fast. Netop derfor er denne maskine heller ikke velegnet til for eksempel glas, porcelæn og andet mere sart service.

Uanset hvor meget man passer på i et køkken, så kan det sagtens ske at noget brænder fast og hvem kender ikke problemerne med at få gryden ren igen.

Har du en grovopvaskemaskine installeret i køkkenet, så bliver dette problem til en opgave der skal løses, hvilket maskinen kan klare for dig.

Opvaskemaskinen kan skrubbe gamle rester af for dig, både i gryder, potter og pander, men også på for eksempel GN bakker og kantiner, eller andet ikke sart service i køkkenet. På den måde sparer du og dine medarbejdere både tid, og sparer på den brugte energi. At bruge en grovopvaskemaskine er nemlig mere vandsparende end at stå med den grove opvask og vaske af på gammeldags manér.

Dybde
Dybde: 710900
Højde
Højde: 14771991
Bredde
Bredde: 6421552
Pris
Pris: 29700 kr.124875 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v6
El
Gas
Viser alle 6 resultater

Når jeg skal vælge den rette maskine

Der findes mange versioner af en grovopvaskemaskine, og Gastroudstyr.dk har valgt Zanussi som samarbejdspartner. Zanussi tilbyder en varieret produktlinje indenfor grovopvaskere, så der skulle være en maskine der passer til ethvert behov, uanset størrelsen på dit køkken.

Zanussi

Zanussi mærket blev grundlagt som fabrik af Antonio Zanussi i 1916. Den idérige unge mand på 26 fra det nordlige Italien begyndte at lave ovne til hjemmet.

Siden 1946 har Zanussi eksporteret deres produkter til det meste af verden og er velkendt af de fleste for deres kvalitet til en fair pris, til både hjemme og til fødevareindustrien.

I løbet af halvtredserne voksede firmaet under Antonio’s sønner til en virksomhed med over 300 ansatte og blev især kendte for deres innovative gasovne der var kompakte, brugervenlige og havde en god og stabil ydeevne.

Zanussi er i dag en del af Electrolux koncernen, da fabrikken blev opkøbt i 1984. Med opkøbet blev Electrolux førende indenfor husholdningsapparater, men samtidig også indenfor produkter til fødevareindustrien.

Med afdelingen for produkter til det professionelle køkken, hvor der lægges vægt på madlavnings- og opvaskemaskiner har Zanussi genne mange år skabt sig et ry for at være kvalitet for pengene.

Zanussi mener at tid er kostbar, så derfor skal deres produkter gøre hverdagen lettere for deres kunder. Samtidig skal maskinerne være pålidelige og holdbare, så de kan klare det daglige arbejde.

Hvad skal jeg overveje før et køb

Når du overvejer at investere i en grovopvaskemaskine er der flere ting du skal overveje før du vælger maskine.

  1. Behov – har jeg brug for en grovopvasker, eller er det meste jeg skal vaske porcelæn eller glas
  2. Kapacitet
  3. Økonomi – indkøb og forbrug
  4. Version – hvilken slags grovopvasker passer til mit behov
  5. Levering, support, garanti

Når jeg skal bruge hjælp

Det kan være svært at vælge den rette maskine, men der kan du roligt henvende dig til en af vore erfarne sælgere, som gerne hjælper dig på vej. Sammen kan I helt sikkert finde den rette løsning til dit køkken, så du bliver glad for dit valg.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739