Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Impulskøler og kølereol

Når man forhandler føde og drikkevarer, er det selvfølgelig vigtigt at opbevare disse korrekt. Der stilles krav fra myndighederne om hygiejne når det drejer sig om fødevarer.
Dernæst vil du som sælger også gerne vise dine varer frem på en lækker og indbydende måde, så kunderne kan vælge og blive fristet af dit udbud.
Når du skal vælge en ny køler, skal du tillade dig at være kræsen og bruge den tid det tager at finde den rette, som passer lige til dit behov. Du skulle jo gerne være glad for dit valg i lang tid fremover.
I denne katagori kan du se vores udvalg af impulskøler og kølereoler, alle har de til formål at præsentere dine varer på bedst måde, for at kunne øge kundernes opmærksomhed og derved din bundlinje.

Dybde
Dybde: 833960
Højde
Højde: 930940
Bredde
Bredde: 7701290
Pris
Pris: 10494 kr.22563 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v3
380v
El
Gas

Hvad er en impulskøler

En impulskøler er en form for åben køledisk hvor din kunde eller du selv har fri adgang til de udstillede varer. Impulskølerne kan fås både som reoler, og den klassiske køledisk med åben top.

Impulskølerne fås desuden både med og uden lys, som kan danne en flot ramme om dine varer. Eller give ekstra lys så varerne er lettere at se for dine kunder.

Når du køber en impulskøler, skal du vælge en med natgardin, så du kan lukke køleren af for natten. Der er jo ingen låge eller dør til at holde på kulden.  At holde på kulden er samtidig at spare på den brugte energi.

En anden ting du skal overveje, er at købe en med hjul så du kan flytte rundt på din impulskøler. Du kan lettere flytte køleren så den står det rette sted, og lettere flytte den når der skal gøres rent hvor den står.

Hvad skal jeg overveje før et køb

Dit behov – hvor mange varer skal du have udstillet

Energiforbrug – hvor energirigtig er de forskellige modeller

Natgardin-hjul – skal du have mulighed for at spare på energien når køleren ikke skal være tilgængelig

Support – kan du få let og ubesværet support til din køler hvis uheldet skulle være ude

Rådgivning – får du god og ærlig rådgivning når du skal vælge

Hvad er en Kølereol?

En kølereol kender du fra dine lokale grønthandler og supermarked.

Det er en lang reol med en masse hylder der nedkøler og præsentere alt fra frugt, grønt til mejeri produkter samt ost og pålæg.

Alt er muligt med en Kølereol, også farve valget og størrelsen på den måde passer den altid lige ind i din butiks stil og mål.

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe dig med

Hos Gastroudstyr.dk har vi mange års erfaring indenfor professionelt køkkenudstyr, og kan derfor hjælpe dig med at finde det rette udstyr til dit køkken. Vore sælgere står til rådighed med professionel rådgivning, så vi sammen kan sikre at den rette maskine, eller inventar ender i dit køkken. Dit valg skal være det rette, så du bliver glad for din investering i mange år fremover.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739