Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44

Kølebord

Du kommer nok ikke uden om at skulle have et kølebord I dit køkken, så hvorfor ikke købe et I god kvalitet til en lav pris? Der findes nemlig rigtig mange forskellige kølebord, de kan have bagkant, de kan have skuffer i stedet for døre (altså kølebord med skuffer) og der findes endda også nogen med indbygget vask.

Hos os har vi valgt 3 primære forhandlere af disse borde: det er danske tefcold og scandomestic og så er det det bordene fra combisteel som hedder ECO frost. Alle kan noget forskellige, og hvis du er i tvivl om hvad der passer dig bedst, ringer du bare.

Faktisk har jeg selv arbejdet med produkterne igennem længere tid, da jeg tidligere har været ansat i forskellige restauranter, cafeer og faktisk også i et pizzaria hvor jeg startede min karriere, derfor har jeg også prøvet en masse forskellige mærker og kender deres styrker og svagheder. Det er nok derfor vi også kun har 3 primære mærker af køleborde selvom der findes RIGTIG mange producenter, her ved vi hvad der virker og hvad kunderne kan lide, det er produkter vi kan stå inden for og skulle man en dag sælge sit kølebord, så er det altså en fordel at have et mærke til salg som er kendt i branchen, og som man kan skaffe reservedele til.

Nå, men her på siden kan du som du nok har opdaget, se vores store udvalg. Der er noget for alle, og vi kan næsten altid finde en løsning, hvis det er du ikke helt finder det du mangler. Under produkterne er der nogle guides, ellers tips og tricks til hvad du skal vide inden du køber sådan et bord, det er meget rart lige at have styr på, så der ikke bliver købt forkert

Bredde
Bredde: 13602230
Pris
Pris: 9884 kr.15899 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
Tecnoinox
tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v10
380v
El10
Gas

Hvad kølebord skal man vælge?

Hos Gastroudstyr.dk står vi 100% inde for kun at handle med kvalitetsudstyr. Vi vægter kvaliteteffektivitet og hygiejne som nogle af de vigtigste og mest grundlæggende elementer i alle vores produkter. Derfor har vi hos Gastroudstyr.dk valgt kun udelukkende at fokusere på kølediske/køleborde, som enten er kategoriseret “Bedre” eller “Bedst”, da vores produkter er nøje udvalgt ud fra at kunne tilbyde vores kunder den mest holdbare og effektive løsning. Det betyder, at du som kunde kun vil finde kvalitetsprodukter, som er de førende inden for isolation, energiforbrug og kompressor-styrke.

Vi har dog med vores store erfaring, faglighed og loyale kunder kunne forhandle disse kvalitetsprodukter ned i budgetvenlige priser, så alle professionelle produktionskøkkener, private og cateringfirmaer kan være med.

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Kølebord fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

Hvad skal jeg vide inden jeg køber?

Når du kigger efter nyt kølebord til din forretning, er der flere ting du skal overveje før du tager det endelige valg.

Du skal overveje hvor meget plads du har at give af til dit nye kølebord, sammenholdt med dit behov for køling. Udvalget i vores webshop giver dig muligheder for mange forskellige størrelser på køleborde. Vi kan desuden tilbyde køleborde med både skuffer og døre, sammensat i forskellige variationer.

Dit nye kølebord skal naturligvis også have et design der gør den daglige rengøring så let som muligt. Enhver ved at tid er penge, så selvom du skal bruge tid på rengøring så skal den selvfølgelig være så let og hurtig som muligt.

At kigge på strømforbrug er en selvfølge, da man jo også skal tænke på den næste elregning. Det er ikke smart at købe billigt, men at få et apparat som sluger el som bare pokker. Det vil i sidste ende gøre dit indkøb langt dyrere end meningen var.

Nogle kalder også et kølebord for en køledisk men hos os er en køledisk sådan en disk du normalt ser hos slagtere og bagels shops

Spar på energien, vælg det rette kølebord

Når der skal investeres i nyt udstyr til et storkøkken, er der rigtig mange ting man skal huske at tage højde for. En ting som folk ofte glemme i farten, er strømforbruget af de mange maskiner der er i sådan et køkken.

Ved at vælge energirigtige maskiner og apparater, så kan du spare rigtig mange penge på elregningen, og hvem vil ikke gerne spare penge. En krone sparet, er en krone tjent siges der jo.

Der hvor du nok kan spare mest i dit køkken, er på dine køl/frost apparater. Ved at vælge med omhu når der skal findes nye køleskabe eller frysere, så kan du spare en stor del af dit elforbrug og dermed også formindske den næste regning.

Ifølge Energistyrelsen stod de moderne storkøkkeners elforbrug for 4% af Danmarks samlede energiforbrug i 2010, hvilket svarer til ca.15% af det private elforbrug. De største forbrugere af el er køleskabe og frysere som står for 25% af storkøkkenets forbrug. Ligesom som koge- og stegeudstyr og ovne der ligeså står for 25%. Herefter kommer opvaskeren (20%), belysning (10%) og ventilation i køkkenet (10%).

På alle køl og frys produkter finder du specifikationer angående blandt andet elforbrug. Det opgivne forbrug vil altid være maximalt forbrug.

Du udregner det årlige energiforbrug ved at gange elprisen per kWh med varens døgnforbrug (kWh/24 timer) ganget med 365 dage. Lad os antage at din elpris er på ca. 1,80 kr. per kWh ekskl. moms og inkl. distribution og afgifter.

Det giver følgende regnestykke:

Energiforbrug per år = 2,50 kroner X 1,27 kWh X 365 dage =2897 kroner

Bonus info: da jeg første gang skrev denne tekst kostede 1 kw 1,8 kroner, så det er en ret markant stigning, og derfor er det også vigtigt at tage et bord en god energi rating.

Du skal altså regne med en elregning på 2897kr. årligt hvis kølebordet er tændt hele året.

Hvor dyr din regning bliver i sidste ende, kommer selvfølgelig an på hvor meget kølebordet åbnes og lukkes, da det jo påvirker det daglige elforbrug

Kølebord med skuffer

Vi har naturligvis kølebord med skuffer, og det er faktisk noget af det vi sælger mest af, det er klart du kan have mest bag en dør, men det er bare lidt mere besværlig at tilgå, samt at lægger være i og tage varer ud.

Forstil dig at du feks skal have noget fra nederste hylde en et kølebord med skuffer, der skal du faktisk ned på hug for at få adgang, men med en skuffer trækker du den bare ud og bøjer dig lidt = altså en bedre arbejds stilling.

Med en skuffer har du også meget bedre overblik over hvad du har af vare i disse, hvor der med dører ofte kan gemme sig noget ”bagerst”.

Derfor anbefaler vi ofte en kombination af skuffer og døre, sådan du både har plads til meget, men også har nogle ergonomiske fordele.

Skufferne til et køler, kan enten erstatte en dør dvs 2 skuffer = 1 dør, eller du kan få 3 skuffer i stedet for en dør, men jo flere skuffer jo mindre plads i dybden, derfor sælger vi mest skuffer som er 2 x ½.

kølemontre guide

Kølebord FAQ

Q: Kan benene på kølebordet stilles op og ned en højden ?
A: Ja en lille smule, ofte +/- 5 cm, men kommer an på modellen

Q: Hvad kommer der med et kølebord, når man køber det?
A: Ofte kommer der 1 sæt skinner (den som holder hylderne i siden) og så 1 hylde pr dør der er i bordet.

Q: Kan man få borde som passer til ølkasser?
A: Ja, men dem kan vi endnu ikke fundet en god forhandler af, så pt. har vi det ikke i vores sortiment.

 

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739