Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Køledisk

En køledisk er en display disk hvor feks slagtere og bagel butikker kan vise sine råvarer, på en flot måde.
En køledisk er også et uundværligt stykke inventar hvis du har en restaurant, en grill eller anden fødevareforretning hvor du gerne vil vise dine varer frem for kunderne på en flot og hygiejnisk måde.
Køledisken kan vise dine varer på en appetitlig måde og give kunden lyst til at købe eller smage. I nogle forretninger er disken mest til fremvisning af produkter, i andre er disken beregnet til fremvisning, men også til selvbetjening.
På Den her side kan man se hvilke kølediske vi sælger og hvad du skal vælge, kan du altid tage en snak med os om.

Dybde
Dybde: 860940
Højde
Højde: 12201260
Pris
Pris: 19799 kr.34466 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v4
380v
El2
Gas

Kategorier

 • Køledisk Ventileret Basia 2

  24,477KREkskl. moms
 • Køledisk ventileret Santiago

  22,947KREkskl. moms
 • Køledisk Sumba Igloo

  19,799KREkskl. moms
 • Køledisk Pico Deep Igloo

  21,688KREkskl. moms

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Køledisk fra Gastroudstyr.dk

 

 


Hvorfor skal jeg anskaffe en køledisk

En køledisk er et uundværligt stykke inventar hvis du har en restaurant, en grill eller anden fødevareforretning hvor du gerne vil vise dine varer frem for kunderne på en flot og hygiejnisk måde.

Køledisken kan vise dine varer på en appetitlig måde og give kunden lyst til at købe eller smage. I nogle forretninger er disken mest til fremvisning af produkter, i andre er disken beregnet til fremvisning, men også til selvbetjening.

På Den her side kan man se hvilke kølediske vi sælger og hvad du skal vælge, kan du altid tage en snak med os om.

Hvad er er køledisk?

En køledisk er en smart måde at præsentere sine madvarer på. Du ser en ofte hos slagtere eller bagelbutikker, det er de store diske med glas front. Der findes mange typer inden for kølediske, men det første man skal se på er producenten, det er nemlig her der er stor forskel på kvaliteterne.

Vi handler første og fremmest med Igloo eller Zoin, begge producere topkvalitets maskiner. Vi har samarbejdet med dem i over 10 år, derfor kender vi deres gode kvalitet og pålideligt diske. Efter du har fundet hvad producent du ønsker din køledisk fra, skal du finde ud af hvad størrelse du skal have.

Her skal man både tænkte praktisk med hvad de passer ind i ens butik men også hvad der rent faktisk kan komme inde af døren. De er nemlig ret bredde sådanne kølediske, den mindste vi har er 80 bred, så den kan komme ind de fleste steder, og så har vi op til 120 bredde, som kun kan komme ind af dobbeltdøre.

Så er der længden der skal du have en god længde som passer i butikken samt giver din mulighed for at præsentere dine råvarer så flot og rigtigt som muligt. Man kan både få kølediske med firkantet glas og rundt glas, det kommer helt an på ens design i butikken hvad der giver bedst mening.

Hvad med ekstra udstyr til ens køledisk?

Det er klar at der skal overvejes hvad ekstra udstyr man skal have til sine køledisk. Noget af det mest solgte tilbehør er:

1. Hjul under disken, sådan at man nemt kan kører den frem og tilbage hvis man f.eks. ønsker en mobil køledisk, men det er også en fordel hvis man skal have nem rengøring, da den bare kan skubbes væk.

2. Plexiglas låget / natlukning – I disse tider er det vigtigt at tænke på miljøet og derfor også hvor meget EL man bruger. Sådan en køledisk bruger en del strøm, men det hjælper meget hvis man tager og sætter låger på ens køledisk rum, sådan den ikke er helt åben. Det gør at man sparer ca. 30% strøm ved at have låger på maskinen. De kan nemt fjernes når der er travlt i butikken, og så når der ikke er så travlt kan de sættes på igen.

3. Temperaturen – er vigtigt når man opbevarer f.eks. fisk i ens køledisk. F.eks. har igloo en mulighed for at have temperaturen fra -2/+4 som gør at den er super velegnet til opbevaring af fisk, netop derfor sælger vi også en del af disse til fiskeforretninger.

4. arbejdsplads i marmor – Normalt standard på f.eks. en gastrocool er rustfri stål, men nogen syntes det er bedre at arbejde med marmor, så det er også noget man kan tilkøbe hvis man ønsker det.

5. Farve – Standard diske er ofte hvide med sort stribe, men for at passe bedre ind i designet kan man f.eks. male den sort, blå, gul osv. Hvis man f.eks. ønsker at fremstå frisk og sund, kan man f.eks. vælge en helt grøn disk. Kun fantasien sætter grænser.

Varianterne inden for køledisk

En køledisk fås i mange forskellige farver og udformninger. Både med lige og firkantet glas, men også med buede glas og fronter. De kan desuden fås både med og uden låger som kan betjenes fra bagsiden af disken. Ofte er modellerne med låger brugt til udstilling og betjening af personalet.

Gastroudstyr.dk har valgt et samarbejde med Igloo, Zion Gastrocool og Combisteel som alle er producenter som tilbyder produkter af høj kvalitet. Vi har desuden samarbejdet med begge producenter i flere år og har kun gode erfaringer

IGLOO er en af de mest dynamisk voksende kølevirksomheder i Europa, som er anerkendt i både Polen og resten af verden.

Den internationale succes som firmaet har fået, beviser at de innovative ideer og de skræddersyede løsninger til kunderne har været nøglen til fremgang og vækst.

Det tætte samarbejde med kunderne har gennem tiden været med til at udvikle effektive løsninger som kunderne har efterspurgt.

Kundekredsen består af både store og små detailkæder samt tankstationer, butikker, restauranter og barer, og andre steder, hvor der er behov for køling og opvarmnings enheder. Igloo produkter findes overalt hvor holdbarhed, pålidelighed, energieffektivitet og funktionalitet er påkrævet.

Samarbejde med virksomheder fra en bred vifte af områder og industrier har givet IGLOO et indgående kendskab til hver af dem, og giver firmaet mulighed for at udvikle produkter, dedikeret specifikt til deres ønsker og behov.

Gastrocool – eksklusiv kvalitet til ethvert behov

Produkterne fra Gastrocool hører til i den eksklusive ende af køleapparater til restaurationer, storkøkkener og andre serveringssteder. De er fremstillet til at kunne arbejde i varme rum og stadig give den køling der kræves til råvarer og færdigprodukter, for at undgå bakterieudvikling.

Den professionelle udviklingsafdeling er innovativ og kan med deres ekspertviden sammensætte firmaets produkter i forskellige opstillinger alt efter hvad kunden har behov for.

Gastrocool går meget op i at deres produkter er miljøvenlige og derfor indeholder ingen af deres køleapparater CFC-gas, og er samtidig energivenlige.

Hvad skal jeg overveje før jeg vælger en ny køledisk?

Der er selvfølgelig flere overvejelser at gøre sig før man vælger sin nye køledisk. Her kommer en lille huskeliste som måske kan hjælpe dig med at vælge.

–          Behov – hvor meget vil jeg gerne vise frem

–          Kølebehov – temperatur

–          Design – farve og form

–          Energiforbrug

–          Skabe under disken eller ej

–          Hvor mange hylder

–          Skal personalet betjene disken, eller skal kunden selv

Udover dette skal du overveje hvad slags køling du ønsker, der findes statiske, semi ventileret og fuld ventileret diske.

VI anbefaler altid semi eller fuld ventileret diske da det betyder du har en bedre sikring på at hele dit display rum i køledisken er korrekt nedkølet.

Mere jeg skal vide om kølediske?

Nej – men vi sidder klar på e-mail og telefon for at svarer på dine spørgsmål, eller sende dig forskellige referencer til tidligere solgte maskiner.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739