Kølebord med skuffer er en vigtig del af storkøkkenudstyr, der hjælper professionelle kokke og køkkenpersonale med at optimere arbejdspladsen. I denne guide vil vi udforske fordelene ved at bruge et kølebord med skuffer, og hvordan det kan forbedre dit køkkens effektivitet. Vi vil også besvare de mest stillede spørgsmål om emnet samt vise nogle af de produkter vi har her hos Gastroudstyr
René Redzepi: Fra Balkan til Nomas konge
René Redzepi er en dansk mesterkok, født i 1977 i Makedonien. Han er kendt for sin avantgarde tilgang til gastronomi, sin forståelse for nordiske ingredienser, og sin passion for at skabe en særlig oplevelse for gæsterne på hans restaurant, Noma. I denne artikel vil vi tage et kig på Redzepis liv, hans karriere, og hans betydning for den moderne gastronomi.
Hvad er storkøkken udstyr? En guide til forskellige typer af professionelt køkkenudstyr
Driver man et storkøkken, så har man brug for nogle specialiserede produkter og udstyr, der hjælper dem med at skabe ens magiske mad. Og det gælder ikke kun i et moderne restaurantkøkken – det gælder også på de fleste andre steder, hvor der tilberedes mad professionelt. Men hvad er præcist det professionelle køkkenudstyr? Og hvordan […]
Kendte kokke: Gordon Ramsay
Gordon Ramsey er en af verdens mest berømte kendiskokke. Han er kendt for sit brændende temperament, no-nonsense tilgang til madlavning og urokkelige engagement i kulinarisk ekspertise. Hans karriere har strakt sig over årtier, og han har skabt et globalt imperium af restauranter og tv-shows, der har gjort ham til et kendt navn. I dette essay […]
Verdens 10 bedste kokke
Her er vores guide og liste over de bedste 10 kokke i verden. Vi skriver også hvor mange michelin stjerner de har og lidt om hver enkelt
Brug for ny medarbejder? Har du overvejet at ansætte en fleksjobber?
Har din virksomhed brug for arbejdskraft i færre timer end en fuldtidsstilling, så er en fleksjobber måske lige det du mangler, for at få enderne til at nå sammen. Uanset om du har en stor eller lille virksomhed, så kan der være huller der skal fyldes ud. Måske har du ikke brug for en ansat […]
Hvordan behandler man en kundes klage i restauranten
Fantastisk mad og en uovertruffen beliggenhed betyder alt for en restaurant, men hvordan du behandler dine kunder betyder lige så meget. En af de vigtigste ting i kundehåndtering, er at kunne behandle en klage på en måde så både du og kunden er tilfreds. For selv om du gør meget ud af din mad og […]
Lytter du til dine kunder?
Ville dine kunder give din restaurant en karakter på 10 hver gang ? Hvis ikke, hvad er så grunden til at karakteren bliver lavere. At spørge sine kunder om deres oplevelse i din restaurant, og om noget kunne ændres for at gøre oplevelsen endnu bedre, er en god måde at forbedre sig på. Uanset om […]
Skal jeg købe nyt eller brugt udstyr?
Banken har sagt ja til finansieringen, og du kan begynde at planlægge din nye forretning/restaurant. Det er nu du skal ud og investere i udstyr, inventar og maskiner. Men hvad er så bedst, nyt eller brugt? Skal du bruge en stor del af din finansiering på helt nyt, eller skal du spare på den post […]
Sælg din “verdenskendte” hjemmelavede lasagne til naboen eller familien henne på hjørnet
Er naboen bare “verdenskendt” for sin lækre lasagne, og er han villig til at sælge dig et fad fyldt med den lækre spise en gang imellem? Så er det nu blevet lovligt for ham at gøre det, uden at skulle have et såkaldt hygiejnebevis. Sådan kan du sælge mad til private Hidtil har private haft […]
Promover dit cateringfirma med en video
Nå flere potentielle kunder med en video, som en del af din marketingsstrategi. Hvis du er som de fleste catere derude, så forlader du dig meget på mund-til-mund-metoden. Altså er en stor del af din marketing baseret på nuværende kunder, som anbefaler dig og din virksomhed til venner og bekendte. Men vil du selv medvirke […]
Hvordan kan du gøre dit personale endnu bedre
Uanset om din mad er verdensklasse og placeringen af din restaurant er den bedste, så er din forretning ikke bedre end det personale du har ansat til at tage sig af kunderne. Mange der starter deres egen restaurant, glemmer at kundeplejen er mindst lige så vigtig, som den gode mad kokken præsterer. Det er usandsynlig […]