Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Display fryser

Display fryser

Hos Gastroudstyr har vi samlet et spændende udvalg af stilfulde og kvalitetshøje display fryser fra de førende leverandører i verden. Vores udvalg henvender sig primært til dig, som ønsker et stabil og holdbart display køleskab, hvor du let kan danne dig et overblik. Særligt fordi de fleste af vores modeller er fremstillet med glasdør. Lige pt forhandler vi displayfrysere fra: Combisteel, Scandomestic og Coolhead.

Vi er utrolig stolte og glade for vores samarbejde med de førende producenter af display fryseskabe. Vi håndplukker hver enkel model og vi er grundige om at vælge vores leverandører. Vi tester derfor alle produkter efter høje krav og standarder, forinden de bliver lagt ind i vores sortiment. På denne måde er vi sikker på at kunne levere et produkt til dig, vi både kan stå inde for og som vi ved holder i mange år frem i dit professionelle køkken eller virksomhed.

Dybde
Dybde: 670764
Højde
Højde: 8372126
Bredde
Bredde: 6401880
Pris
Pris: 3680 kr.53235 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v4
380v
El
Gas

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Display fryser fra Gastroudstyr.dk

 


 

Hvad er en display fryser?

En displayfryser et højt fryseskab med glas dør sådan man kan se hvad der er i skabet, f.eks. til at vise kunderne hvad mad man har. Man kunne f.eks. forstille sig at en displayfryser stod hos en slagter, hvor slagteren i denne havde hans færdigretter stående, i frossen stand. Så kan kunderne se hvad der er at vælge imellem, samt at det en flot showcase til at se udvalget.

Alle vores frysere er med varme i døren, dette gør at når man åbner og lukker døren så kommer der ikke dug på ruden, sådan man stadig kan se hvad der er i fryseren.

Display frysere kommer enten som dobbelt eller enkelte, fordelen ved en dobbelt er at der kun er en motor fordelt på hele fryseren derfor sparer man også strøm i forhold til at have 2 enkelte frysere.

Hvad koster en displayfryser?

Der er mange forskellige priser, vores starter på nogle tusinde, det er ofte de små displayfrysere, der findes også store displayfrysere med 2, eller 3 døre. Disse koster naturligvis lidt mere, men er en fordel da du her kan have en store maskine med en motor i stedet for flere med egen motor. En displayfryser er en del dyrere end en display køler, det er fordi motoren er mere kraftig, det er varme i ruden samt at der er bedre isolering.

Lige meget hvad det budget er så vil det være en fryser for dig, og finder du den ikke lige på de her sier kan du altid ringe til og for hjælp og vejledning.

Display fryseskabe til det professionelle køkken og supermarked fås her!

Uanset om du ønsker at benytte fryseskabet til salg af madvarer i en butik eller til opbevaring af madvarer i din restaurant, har vi den optimale løsning for dig. Vi har samlet et udvalg af lydsvage og energivenlige fryseskabe, der giver den ultimative effekt og oplevelse. Du har dermed en kompromisløs løsning, der er udstyret med den nyeste teknologi og de bedste materialer.

Vi har forskellige modeller, så du kan vælge efter, hvad de aktuelle behov er for både kapacitet og udstyr. Alle vores modeller er udstyret med et digitalt termometer, så du kan justere temperaturen efter dine præferencer og behov.

Hold dine madvarer friske og forlæng levetiden. 

Hvis du driver en café eller restaurant, kan det være svært at estimere, hvad du har behov for af mad til den aktuelle dag eller uge, du går ind i. Det kan derfor være en fordel at købe større ind og fryse madvarerne ned, så de holder sig friske, til når det bliver aktuelt.

Vores modeller er udstyret med den nyeste køleteknologi, der sikrer at dine madvarer får samme og konstante temperatur, uanset om fryseskabet er tætpakket eller ej.

Hvordan ser en display fryser ud?

Den kan enten fase med 2, 3 eller 4 døre. Altid når kan køber sådan en fryser kan man se om der er plads til at den kan komme ind af døren, og helt i i butikken, derfor er målene vigtige. Ellers er en klassisk med glasfront og evt en lyskasse i toppen man kan bruge og brande med eget logo.

Hvor kan man bruge en display fryser?

Der er flere steder sådan en passer ind:

– Du er slagter og vil gerne præsentere dine frostvarer så som hjemmelavede retter som kan varmes i ovnen.

– Du er en købmand som ønsker at have frostvare til dine kunder, dette kunne være færdigretter, grøntsager, is eller andre madvarer.

– Du har et takeaway sted som sælger italiensk is og ønsker at have dem vist til dine kunder med samtidigt på køl, så skal du netop bruge sådan en.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739