Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål? – Send en mail info@gastroudstyr.dk
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44
Står du og skal bruge en kødhakker i dit køkken, så er et godt råd at overveje dit behov inden du bestemmer dig.
Mange ender med at vælge en maskine der er alt for lille, og som slet ikke kan holde til det behov du har for en kødhakker.
En professionel kødhakker skal kunne arbejde hårdt og længe, for ofte skal der hakkes meget kød over en relativ kort periode, som gentager sig ofte. Derfor er det vigtigt, at du får valgt en maskine der kan klare presset og har nok kræfter.
Udover at vælge en kødhakker som passer til dit behov, skal du selvfølgelig overveje andre ting som for eksempel;
Med en god professionel kødhakker kan du hakke næsten alt som du kan få brug for at hakke i det travle storkøkken. Lige fra kød til frosne grøntsager skal kunne køre gennem hakkeren, så du får mest muligt ud af din maskine.
I det travle køkken er en kødhakker næsten uundværlig, og bruges til langt mere end man lige tænker over.
Derfor er det vigtigt, at du får valgt den rette. Er dit behov kun at hakke kød, eller skal du ind imellem bruge kødhakkeren til for eksempel at hakke grøntsager. Behovet bestemmer i sidste ende hvilken kødhakker du bør ende med i dit køkken.
Hos slagteren eller køkkenchefen der selv producerer hans pølser fra bunden, er den professionelle kødhakker ikke til at undvære. Den både hakker kødet, og fylder det i tarme via en pølsetud til kødhakkeren. Dit arbejde bliver gjort langt lettere og hurtigere ved at have den rette maskine til jobbet. En som kan arbejde hårdt, og som du kan regne med holder til tempoet hvis du skal bruge den længe og ofte.
Alle kender den gammeldags manuelle kødhakker, som stadig bruges hjemme hos mange danskere. Men står man i et professionelt køkken, og har mange kilo kød der skal hakkes, er denne slet ikke nok. Den er langsom og hård at bruge, så har du behov for at hakke meget, kød eller grønt, så er den elektriske langt at foretrække. Den professionelle kødhakker er let at bruge, og kan klare langt mere uden at du eller din medarbejder bliver ødelagt fysisk.
Når du skal vælge din kødhakker, skal du som nævnt overveje diverse ting før du vælger.
Udover de før nævnte ting du skal overveje, skal du kigge dig godt for da en kødhakker ikke bare er en kødhakker.
Det vil betyde noget for dig og din oplevelse med maskinen, hvis ikke du får valgt den rette.
En kødhakker skal arbejde hårdt, og skal derfor have kræfter der ikke bare rækker, men er mere end nok. Du skal samtidig kigge på hvor let det er at rengøre maskinen efter brug, for at kunne spare tid og kræfter på den daglige rengøring. Så det vil betyde meget for dig og dit personale at maskinen er let at skille ad og vaske grundigt af, enten i hånden eller i opvaskemaskinen.
Når du kigger efter din nye kødhakker, skal du også overveje hvad den skal bruges til, når først den står i køkkenet. Skal den bruges kun til at hakke kød, skal du fremstille pølser, eller skal du hakke mange andre ting. Dette betyder noget når du skal vælge tilbehør som pølsehorn, eller perforerede plader (hulstørrelse) Samt når motorstørrelsen skal vælges.
Alle disse valg kan være svære, men du kan til enhver tid henvende dig til vores sælgere som kan rådgive dig inden dit køb.
Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.