Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål? – Send en mail info@gastroudstyr.dk
Spørgsmål? - Send en mail: info@gastroudstyr.dk
Ring ind her 70 60 50 44
Et mobilt vandbad/bain marie kan være løsningen til dig som ikke har brug for at have et vandbad stående fremme hele tiden, eller til dig som skal indrette et mobilt køkken til for eksempel et marked, en fest eller til festivaler.
Det mobile vandbad giver dig muligheden for at have et vandbad ved hånden når du skal bruge det, uden at det optager den kostbare plads i køkkenet.
En Bain marie kaldes ofte et vandbad i daglig tale, men den korrekte benævnelse er bain marie. I det travle køkken har man ofte brug for at kunne holde ting varme til næste servering skal afsted fra køkkenet. I sådanne tilfælde kan man næsten ikke undvære en bain marie
Skal saucen for eksempel holdes varm er det let at sætte skål eller gryde ned i et tempereret vandbad, så man hele tiden har lun sauce at servere når ordren kommer ind. Man har jo ofte nok at se til i et storkøkken, og gæsterne vil gerne have deres servering indenfor rimelig tid. Så at kunne holde diverse retter eller tilbehør lunt på en energirigtig måde, betyder meget for den daglige travlhed.
At bruge en bain marie er let og noget mere energi venligt end at bruge komfuret, eller bruge for eksempel en mikroovn når noget skal holdes varmt eller lunt.
Vandet i en bain marie kan reguleres efter behov, så man let kan vælge om noget skal holdes varmt eller lunt i for eksempel en buffet. Ved at benytte sig af et vandbad kan man lune uden at brænde på når saucen eller grønsagerne skal holdes lune til de sidste gæster har fået deres servering.
Det professionelle vandbad til brug i et storkøkken er produceret i rustfri stål og armerede varmelegemer for at undgå overophedning af en tom beholder, samt fuldsvejsede kar med afrundede kanter der gør den daglige rengøring lettere.
Rent praktisk fylder man vand i bunden af maskinen op til de 2 mærker, så placerer man kantinerne sådan at du har det ønskede antal de til saucer man evt. ønsker at benytte.
Et vandbad på 1/1 GN vil typisk kunne holde til 6 x 1/6 Kantiner eller 3 x 1/3 Kantiner. Man kan også vælge at have låg på ens kantiner.
Alle vandbad er uden kantiner.
OBS. Et vandbad er ikke en sousvidemaskine, det er det alt for upræcist til, og har desuden ikke det samme isolationsniveau som en Sousvide maskine
Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.