Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Mobile bain marie / vandbade

Et mobilt vandbad/bain marie kan være løsningen til dig som ikke har brug for at have et vandbad stående fremme hele tiden, eller til dig som skal indrette et mobilt køkken til for eksempel et marked, en fest eller til festivaler.

Det mobile vandbad giver dig muligheden for at have et vandbad ved hånden når du skal bruge det, uden at det optager den kostbare plads i køkkenet.

En Bain marie kaldes ofte et vandbad i daglig tale, men den korrekte benævnelse er bain marie.  I det travle køkken har man ofte brug for at kunne holde ting varme til næste servering skal afsted fra køkkenet. I sådanne tilfælde kan man næsten ikke undvære en bain marie

Dybde
Dybde: 650700
Højde
Højde: 9001030
Bredde
Bredde: 8451200
Pris
Pris: 17700 kr.65700 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v8
380v
El
Gas
Viser alle 8 resultater

Hvad skal jeg bruge en bain marie til

Skal saucen for eksempel holdes varm er det let at sætte skål eller gryde ned i et tempereret vandbad, så man hele tiden har lun sauce at servere når ordren kommer ind. Man har jo ofte nok at se til i et storkøkken, og gæsterne vil gerne have deres servering indenfor rimelig tid. Så at kunne holde diverse retter eller tilbehør lunt på en energirigtig måde, betyder meget for den daglige travlhed.

At bruge en bain marie er let og noget mere energi venligt end at bruge komfuret, eller bruge for eksempel en mikroovn når noget skal holdes varmt eller lunt.

Hvordan fungerer et vandbad/bain marie

Vandet i en bain marie kan reguleres efter behov, så man let kan vælge om noget skal holdes varmt eller lunt i for eksempel en buffet. Ved at benytte sig af et vandbad kan man lune uden at brænde på når saucen eller grønsagerne skal holdes lune til de sidste gæster har fået deres servering.

Det professionelle vandbad til brug i et storkøkken er produceret i rustfri stål og armerede varmelegemer for at undgå overophedning af en tom beholder, samt fuldsvejsede kar med afrundede kanter der gør den daglige rengøring lettere.

Rent praktisk fylder man vand i bunden af maskinen op til de 2 mærker, så placerer man kantinerne sådan at du har det ønskede antal de til saucer man evt. ønsker at benytte.
Et vandbad på 1/1 GN vil typisk kunne holde til 6 x 1/6 Kantiner eller 3 x 1/3 Kantiner. Man kan også vælge at have låg på ens kantiner.
Alle vandbad er uden kantiner.

OBS. Et vandbad er ikke en sousvidemaskine, det er det alt for upræcist til, og har desuden ikke det samme isolationsniveau som en Sousvide maskine

Hvad skal jeg overveje før et køb

  1. Behov – kapacitet
  2. Størrelse
  3. Økonomi
  4. Antal kar i vandbadet
  5. Brugervenlighed

Hvis jeg har brug for hjælp

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre vandbade end du ser i vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739