Kategorier
- Dejmaskiner
- Featured
- Industriopvaskemaskine
- Industriovn
- Inventar
- Koge & stege
- Bain marie og vandbad
- Båndsteger
- Clamshell grill
- Coup de feu
- Dampkoger
- Diverse
- FKI Friture
- FKI toaster
- Friture
- Industri komfur
- Kipstegere
- Kogebord
- Kyllingegrill
- Lavastensgrill
- Mobile bain marie / vandbade
- Multistegere
- Pastakoger
- Pølsekoger
- Pølserister
- Pommes frites varmer
- Professionel grill
- Rullegrill
- Stegeplade
- Wery understel
- Køl & frys
- Backbar
- Blæstkøler
- Buffet disk
- Display fryser
- Display Køleskab
- Flaskekøleskab
- Fryserum
- Impulskøler og kølereol
- Industrifryseskab
- Industrikøleskab
- Isdiske
- Isterningmaskine
- Kagemontre
- Koldjomfru
- Kølebord
- Køledisk
- Kølemontre
- Køleopsats og kantinekøler
- Kølerum
- Kummefrysere
- Modningskøleskab
- Pizzadisk
- Saftkøler
- Saladette
- Slush ice maskine
- Tøndekøler
- Underkøl
- Varmeskab
- Månedens tilbud
- Merry Chef
- on front page: Vores mest solgte
- Pizzaovne
- Storkøkkenmaskiner
- Storkøkkenudstyr
- Tilbehør
- Ukategoriseret
- Vores mest solgte produkter
Disse virksomheder har også valgt en Mobile bain marie / vandbade fra Gastroudstyr.dk
Hvad skal jeg bruge en bain marie til
Skal saucen for eksempel holdes varm er det let at sætte skål eller gryde ned i et tempereret vandbad, så man hele tiden har lun sauce at servere når ordren kommer ind. Man har jo ofte nok at se til i et storkøkken, og gæsterne vil gerne have deres servering indenfor rimelig tid. Så at kunne holde diverse retter eller tilbehør lunt på en energirigtig måde, betyder meget for den daglige travlhed.
At bruge en bain marie er let og noget mere energi venligt end at bruge komfuret, eller bruge for eksempel en mikroovn når noget skal holdes varmt eller lunt.
Hvordan fungerer et vandbad/bain marie
Vandet i en bain marie kan reguleres efter behov, så man let kan vælge om noget skal holdes varmt eller lunt i for eksempel en buffet. Ved at benytte sig af et vandbad kan man lune uden at brænde på når saucen eller grønsagerne skal holdes lune til de sidste gæster har fået deres servering.
Det professionelle vandbad til brug i et storkøkken er produceret i rustfri stål og armerede varmelegemer for at undgå overophedning af en tom beholder, samt fuldsvejsede kar med afrundede kanter der gør den daglige rengøring lettere.
Rent praktisk fylder man vand i bunden af maskinen op til de 2 mærker, så placerer man kantinerne sådan at du har det ønskede antal de til saucer man evt. ønsker at benytte.
Et vandbad på 1/1 GN vil typisk kunne holde til 6 x 1/6 Kantiner eller 3 x 1/3 Kantiner. Man kan også vælge at have låg på ens kantiner.
Alle vandbad er uden kantiner.
OBS. Et vandbad er ikke en sousvidemaskine, det er det alt for upræcist til, og har desuden ikke det samme isolationsniveau som en Sousvide maskine
Hvad skal jeg overveje før et køb
- Behov – kapacitet
- Størrelse
- Økonomi
- Antal kar i vandbadet
- Brugervenlighed
Support
Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support. Udforsk vores udvalg af friture. Vi har også industri komfur og mere. Vi værdsætter din tilfredshed og står bag vores produkter.