Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Pizzadisk

Pizzadisken er for dig som skal opbevare, og fremvise lækre pizzaer for kunderne.  Ved at have en disk til opbevaring, fremviser du dine varer flot og opbevarer dem samtidig hygiejnisk korrekt

Disken er fremstillet i rustfri stål, og er designet sådan at du og dine medarbejdere ikke skal bruge mere tid end nødvendigt på at gøre rent.

I en pizzadisk har du mulighed for opbevaring af både dine pizzaer og diverse tilbehør, så du har alt samlet på et sted. Det gør det lettere for den som skal betjene kunderne, og samtidig lettere for kunden at se hvad du tilbyder. Det er jo som de fleste ved, øjnene der skal tilfredsstilles først. Så en flot udstilling af dine pizzaer kan have stor betydning for din forretning.

Dybde
Dybde: 75830
Højde
Højde: 1411360
Bredde
Bredde: 1412230
Pris
Pris: 10275 kr.42666 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
Tecnoinox
tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v11
380v
El
Gas

Kategorier

 • Pizzadisk Frenox, 2 døre 1 skuffe

  30,108KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 1 dør 3 skuffer

  30,965KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 5 skuffer

  33,246KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 3 skuffer 1 dør

  30,965KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 3 skuffer 2 døre

  34,957KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 3 skuffer 2 døre

  32,091KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 7 skuffer

  39,530KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 3 døre 1 skuffe

  32,670KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 5 skuffer 1 dør

  37,244KREkskl. moms
 • SOLD OUT

  Pizzadisk Frenox, 5skuffer 1 dør

  37,244KREkskl. moms
 • Pizzadisk Frenox, 5skuffer 1 dør

  37,244KREkskl. moms
 • CombiSteel pizzadisk – 2 Skabe

  34,029KREkskl. moms

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Pizzadisk fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

 

Hvad skal jeg overveje før et køb

Når du skal have en pizzadisk, er der flere ting du skal overveje, men det vigtigste er hvilken slags plader disken skal passe til. Der findes GN bakker som er 1/1GN større (530 × 325 mm) og så er der EN/BK som er en størrelse på 40×60. Når du ved dette skal du finde en disk som passer dig. Diske i GNmål er ofte mere fleksible i deres konfiguration og muligheder, hvorimod 40×60 er mere låst. Med GNstørrelse får du ofte en skuffe over motoren som er kølet, hvorimod den er neutral i BKstørrelse.

Det er også vigtigt at du undersøger hvor mange bakker du ønsker, der skal være plads til i din disk. ILSA pizzadisken har f.eks. plads til 8 bakker pr dør, Frenox pizzadisken har plads til 6. Det er altid forskelligt fra producent til producent hvor meget plads der er i sådan en disk. Du skal også tænke om du ønsker skuffer i stedet for døre. Skuffer er ofte nemmere at betjene end normale døre og er bedre ergonomisk på den måde du tager dine råvarer på, når de skal ud af disken.

Flere skuffer betyder mindre plads i pizzadisken end ellers, da skufferne fylder en del. Så her skal du overveje hvad der betyder mest for dig, plads eller betjening af disken. Der vil være plusser og minusser, og for dig og dit behov, skal der selvfølgelig være flest plusser i sidste ende når du vælger din nye disk.

Noget andet man skal overveje, er energiforbruget på ens pizzadisk. Der er nu kommet energiklasser på alle vores maskiner. Det bedste er A og det værste er J. Tager man en ILSA pizzadisk er energiniveauet A hvorimod den er E/F (alt efter model) på en Frenox pizzadisk.

Økonomi eller kvalitet, eller begge dele

De mest solgte pizzadiske er af mærkerne ILSA og Frenox. Her er den helt store forskel kvaliteten, at ILSA er top kvalitet, og kan sammenlignes med Zanussi og Electrolux, hvorimod Frenox er mellem niveau kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. Vi sammenligner det ofte med kunden og spørger dem om de helst vil køre i en Mercedes eller en Ford. Der skal være noget for alles pengepung.

Oven på pizzadisken har man ofte en marmor eller granitplade. Her kommer ILSA med granit og Frenox med marmor – igen lidt forskel på kvaliteten, og hermed også prisen.

Oven på marmorplader er der en køleopsats som enten er 1/3 eller 1/4 dyb. Det kommer an på hvilken kantiner man ønsker at benytte sig af. ILSA kan man selv vælge da det altid er en version vi kan hente fra fabrikken, hvorimod Frenox er lavet i forvejen uden mulighed for at ændre designet.

Her er endnu en fordel med ILSA. Den kan nemlig bestilles med motor i venstre side og ikke i højre som normalt er standard på de fleste køleborde i øjeblikket.

Alt i alt er der en masse ting man skal overveje, hvis man er på udkig efter en sådan disk. Derfor sidder vi også klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring produktet på vores telefon, mail eller chat. Det er nemlig vigtigt for os, at du får lige præcis det produkt du ønsker.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739