Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Industriemhætte

Et moderne storkøkken har brug for et godt og brugervenligt inventar. Det er ikke nok at stille et komfur eller en ovn ind, du skal sørge for en god udsugning når der laves mad i en rasende fart på en travl dag.

En industriemhætte kan du få både med og uden motor, alt efter hvad der passer dit temperament bedst. De er produceret i rustfri stål, som giver dig holdbare, stabile og rengøringsvenlige emhætter.

Hvorfor vælge en industriemhætte i rustfri stål?

Ved at vælge en industriemhætte i rustfri stål, får du udsugning i køkkenet som er holdbart og rengøringsvenligt. Du får derved en udsugning som både er effektiv, og kan holde sig pæn i mange år med et minimum af vedligehold.

Pris
Pris: 5649 kr.19522 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI Fast Food
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Kategorier

 

 


 

 

Disse virksomheder har også valgt en Industriemhætte fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

 

Materialer

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har et bord som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring dem. De er derfor ofte benyttet i storkøkkener, kantiner, restauranter m.m hvor holdbarhed og hygiejne er er af stor betydning.

Hvordan passer den rustfrie emhætte ind i mit køkken

Når der skal vælges nyt udstyr og en udsugning der opfylder alle fødevaremæssige krav, er det ofte også vigtigt at finde den rette størrelse og effektivitet. Hvor kraftig skal suget være, og hvor meget plads har du til monteringen af emhætten. Alt dette kan være lidt af en opgave at få gjort rigtigt, men så kan du trygt henvende dig til en forhandler som Gastroudstyr.dk der kan vejlede dig, så du finder det rette til lige netop dit køkken.

Der findes mange varianter, og hos Gastroudstyr.dk har vi et varieret udvalg i industriemhætter, i forskellige størrelser med og uden motor. Skulle du have specielle ønsker til størrelser, er du velkommen til at kontakte en sælger som vil prøve at opfylde dit ønske til ny emhætte.

Hvad kan du forvente af os

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at tilbyde professionelle industriemhætter produceret i Tyskland, hvor kvalitet er en selvfølge.

Du kan finde med og uden motorer som passer i både det store og lille køkken.  Emhætterne er udstyret med aftapningshane til fedt samt flammebeskyttede labyrintfiltre. Indbygget lys anbefales ikke såfremt du skal bruge hætten over en kebabgrill. Men det tilkøbes såfremt kunden har et sådant ønske.

Som forhandler tilbyder vi dig; hjælp og vejledning, så du kan finde det produkt der passer til din virksomhed. Vores erfarne sælgere kan i samarbejde med dig finde det helt rette som du bliver glad for mange år frem.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739