Professionelle blendere

Når man i et travlt køkken skal have noget blendet i en fart, sikkert og effektivt så har Gastroudstyr.dk et varieret udvalg af professionelle blendere til det travle moderne storkøkken.

Maskinerne findes med forskellige størrelse motor så man kan vælge den maskine der lige passer til éns behov.

Til stor og effektiv produktion anbefaler vi Vitamix, og her er flagskibet “The Quite one”- som er en af markedes abselout mest lydløse professionelle blendere

Dybde
Dybde: 340430
Højde
Højde: 410650
Bredde
Bredde: 240570
Pris
Pris: 394 kr.4975 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v3
380v
El
Gas

 

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Professionelle blendere fra Gastroudstyr.dk

 


 

Hvad skal jeg bruge en blender til

En professionel blender kan bruges til for eksempel at blende grøntsager, knuse is eller lave lækre drinks. Så skal grøntsagerne laves til en lækker suppe, så kan du på en sikker og hurtig måde få jobbet gjort med en god blender.

Vitamix er vores premium blender, og hendi er vores gode standard blender.

Overvejelser før valg af blender

Der er blendere til ethvert behov i sortimentet, så før du beslutter dig til hvilken model der lige passer til dit køkken, så overvej:

 

1. motorkraft – hvad skal maskinen bruges til

2. antal knive

3. støj

4. energiforbrug

5. beholderens størrelse – hvad har du brug for

6. hastighed

Hvad kan jeg bruge en blender til i det moderne storkøkken

Når blenderen er på plads i køkkenet, så har du en maskine som er effektiv og professionel. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge den til. Lav smoothies, desserter, supper og meget andet helt uden besvær; alt det kræver er ingredienser og en stikkontakt.

Maskinerne er produceret og udformet til at være brugervenlige, både i daglig brug og når det kommer til rengøringen.

Skal du have hjælp til vælge

Har du brug for hjælp til at finde den rette blender til dit køkken, så er du velkommen til at henvende dig til en af vores sælgere, så finder vi sammen den helt rette løsning.

Når blenderen først er ankommet i køkkenet

Med Vitamix i dit køkken har du altid en maskine ved hånden som ikke bare giver op, uanset hvilke opgaver du stiller den. Den kan selvfølgelig ikke brygge kaffe eller stege flæskestegen, men alt hvad du har på menuen som kræver en blender, det kan den hjælpe dig med. Hurtigt, effektivt og støjsvagt.

Der vil nok være dem som spørger sig selv om blenderen virkelig kan alt det den lover, og om den er pengene værd. For selvfølgelig kan du finde andre og billigere blendere, men med Vitamix får du langt mere end “bare” en blender.

Vitamix har kræfter som en mindre græsslåmaskine og kan derfor klare selv de mest krævende opgaver. Hvis man for eksempel kigger på en smoothie, er der ingen der har lyst til at have en ujævn drik med rester af fibre. Her viser blenderen blandt andet sit værd, da de mange kræfter sørger for at alt virkelig bliver blendet. Du vil opdage at din smoothie bliver mere cremet og ensartet, hvilket dine kunder helt sikkert vil elske.

Den specialdesignede kniv nedbryder delene helt ned til cellulært niveau hvilket betyder at dine frugter og grøntsager frigiver alle de lækre smag- og aromastoffer, samt alle de gode og nyttige vitaminer.

Vitamix klarer også at lave suppe og saucer, da du anvende kogende vand i blenderen.

Mange andre producenter har lagt vægt på udseendet når de har lavet en ny model af en blender. Vitamax er måske ikke en åbenbaring når det kommer til det visuelle, men det kommer af at producenten har lagt sin hovedvægt på funktionalitet fremfor udseende. For Vitamax har det betydet mest, at de er kommet med en maskine hvor man får kræfter og pålidelighed for sine penge. En blender som virkelig bliver en multimaskine i et travlt køkken. Så ejer og bruger har lyst til at have den stående og bruge den på daglig basis, selvom den ikke er den smarteste maskine at se på. Blenderen kan virke klodset at se på, men det klodsede ydre gemmer på en maskine som ikke vil skuffe dig med hensyn til det den lover.

Vores mest solgte blender er pt. Vitamix The Quite One

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support. Udforsk vores udvalg af Professionel souvide maskine. Vi har også grøntsagssnitter og mere. Vi værdsætter din tilfredshed og står bag vores produkter.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739