Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Kyllingegrill

Danskerne elsker grillkyllinger. Den bedste grillkylling laves ved at have en kyllingegrill med rotisseri i køkkenet. Med en kyllingegrill kan du til hver en tid frembringe lækre, saftige grillstegte kyllinger hele året. En kyllingegrill med rotisseri sikrer et ensartet perfekt resultat hver gang, hvilket dine gæster også vil kunne skrive under på.

Rotisseri med motor giver dig stor frihed og mange muligheder for at forberede lækre anretninger til dine kunder året rundt.

Grillen med motor lader dig ordne mange andre ting i køkkenet imens for eksempel kyllingen passer sig selv på grillen. Rotisseriets motor sørger for at dreje kylling eller kød, så du får et ensartet resultat hver gang.

Højde
Højde: 680880
Pris
Pris: 10659 kr.130384 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El6
Gas8

Kategorier

 

 


 

 

Disse virksomheder har også valgt en Kyllingegrill fra Gastroudstyr.dk

 

 

 


 

Hvad er rotisseri egentlig

Rotisseri er kort fortalt en grill hvor du placerer dit kød, din kylling eller hvad du nu skal have grillet, på et spyd. Det kan være hele kyllinger eller stege, men kan også være udskæringer. Den vandrette Rotisseri bruges mest til kyllinger, stege eller grøntsager, mens den lodrette ofte ses brugt til for eksempel kebab eller shawarma.

Ved hjælp af en motor drejes dit kød nu stille og roligt, og bliver derved stegt meget ensartet og i sin egen saft.

Metoden og ordet Rotisseri stammer fra Frankrig helt tilbage til omkring år 1400, hvorfra det så har spredt sig til det meste af verden. Flere steder har man en rotisseur, som er den person i køkkenet som står for diverse grill tilberedninger.

En grill med rotisseri fås i mange variationer, lige fra den konventionelle ovn med et drejespyd til en professionel kyllingegrill med mange spyd, og kan være til elvarme eller åben ild som i en almindelig grill.

Det siges at man skal stille sit rotisseri til at dreje lidt hurtigere i begyndelse af stegetiden, for at få varmet kødets indre uden at brænde det ydre. Hvorefter farten sættes ned til 6 runder i minuttet, som siges at være den ideelle fart til de fleste udskæringer eller stege/kyllinger.

I gamle dage blev metoden ofte brugt i herskabskøkkener hvor f. eks en køkkenpige eller dreng blev sat til at dreje spyddet med den påsatte hele kylling eller steg, så herskabet kunne få en sprød og lækker madoplevelse. Det var hårdt arbejde, og heldigvis har man i dag fundet ud af at sætte en motor til det grove. Men du får stadig en kyllingegrill der giver dig og dine gæster en lækker kylling hver gang.

Hvad får jeg ud af at vælge en kyllingegrill

Ved at vælge en kyllingegrill til dit køkken, får du en grill som du kan bruge til mange ting, lige fra kyllinger til stege.

Du får desuden en grill som du ikke hele tiden skal stå ved siden af for at sørge for at kyllingen ikke får for meget på den ene side, fremfor den anden. Ved at have rotisseri med motor til at styre hvordan der grilles, så får du et ensartet resultat hver gang, da du bare skal indstille hvad du ønsker på grillen inden du starter og så klarer grillen resten.

En kyllingegrill er samtidig designet så du får mindst muligt besvær med den daglige rengøring. Det er let at komme til med en klud, og saftbeholderen er let at tømme og dernæst rengøre.

Hvad skal jeg overveje før jeg investerer i en kyllingegrill

– Hvor stort er mit behov – hvor mange kyllinger skal der     være plads til i min nye grill

– Hvilken tilslutning har jeg mulighed for i mit køkken – kyllingegrillen fås til både el og gas

– Hvor meget plads har jeg at give af

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe mig med, i forbindelse med køb af en kyllingegrill

Gastroudstyr.dk har mange års erfaring indenfor køkkenudstyr til det professionelle køkken, og kan derfor hjælpe dig igennem hele købet. Lige fra overvejelserne, til købet.

Sammen med en sælger kan du finde frem til lige den grill der passer bedst i dit køkken. For der helt klart forskel på om du har en mindre grill, eller et stort restaurationskøkken. Pladsen du har at give af, betyder en del for dit valg af grill.

Skulle du have ønsker til en grill vi ikke lige har i sortimentet, så prøver vi selvfølgelig at finde en løsning på det også.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support. Udforsk vores udvalg af multistegere og mere. Vi værdsætter din tilfredshed og står bag vores produkter.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739