Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Kunde referencer

Vi er glade for at have leveret professionelt storkøkkenudstyr til en mangfoldighed af virksomheder, herunder restauranter, caféer, pizzeriaer, børnehaver, kantiner og mange andre.

Vores samarbejde har omfattet anerkendte aktører i branchen, og vores liste af henvisninger indeholder logos fra en bred vifte af forskellige virksomheder. Vores referenceliste præsenterer eksempler på tidligere projekter, der omfatter levering af komplette køkkenløsninger og installation af individuelle storkøkkenmaskiner.

Vi tror på at etablere personlige og tillidsfulde forhold med vores kunder, og vores referencer taler for sig selv. Vores kunder har valgt os på grund af vores ekspertise og den høje kvalitet af vores udstyr.

Vi sætter en høj værdi på vores kunders tilfredshed og stræber efter at sikre, at vores udstyr imødekommer deres specifikke behov og krav.

Vi ser frem til fortsat samarbejde med et bredt spektrum af virksomheder og brancher, og vi håber at kunne tilføje din virksomhed til vores liste af tilfredse kunder

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739