Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Flaskekøleskab

Et flaskekøleskab et køleskab med hængslede låger, eller skydelåger hvor din kunde kan se hvad du tilbyder af kølig drikkelse, på en pæn og præsentabel måde. Man bruger flaskekøleskabet bag baren eller disken, eller eventuelt fritstående i et supermarked hvor kunderne kan betjene sig selv på vej hen til kasselinjen. Kølemulighed i for eksempel pizzeriaet, eller andre steder hvor kunderne kan tage selv før betaling, er i dag meget brugt og ønsket. Dagligvarehandlen har deres normale sortiment, men supplerer det med et køleskab som tilbyder de samme varer, men afkølede. Mange kunder ønsker at kunne få en kølig drikkevare på en varm sommerdag.

Dybde
Dybde: 515720
Højde
Højde: 17902065
Bredde
Bredde: 6151710
Pris
Pris: 1779 kr.16512 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
Tecnoinox
tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v2
380v
El
Gas

Kategorier

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Flaskekøleskab fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

 

Flaskekøleskab til leje.

Har vi desværre ikke, så vil jeg næsten anbefale du finder et brugt skab og så bruger det i den periode du skal. Ofte hvis du passer godt på det kan du sælge det igen til samme pris du har købt det for, så slipper du for at betale leje.

Skal du bruge et brugt flaskekøleskab, så er det letteste at se på DBA eller Facebook, der ofte mange til salg til en fair pris. Men køb gerne med øje for videre salg og køb nogle kendte mærker, for skulle dit brugte skab ikke virke mere, kan ud altid skaffe dele til det.

Hvad er vores udvalg af Flaskekøleskabe?

Vi har naturligvis et stort udvalg af skabe sådan vi kan løse næsten alle de krav kunderne have til et godt skab til billige penge. Vi har med stor succes valgt at arbejde sammen med det danske firma Scandomestic som betyder vi altid kan have et flaskekøleskab hos en kunde dagen efter ved bestillinger inden 11.30 på hverdage. Vi har også mere specielle skabe som vi får fra Hollandske Combisteel der er der ofte 5-6 dages levering.

Hvordan er jeres levering?

Alt vores levering af disse skabe er til kantsten uden ind bæring og opstilling derfor anbefaler vi også at man lige har en til at hjælpe med at få det ind. Selve installationen er blot at sætte det i kontakten og så starte. Dog skal man være obs på at hvis et skab har været lagt ned eller skråt i længere end 5 minutter skal skabet stå oprejst uden at bliver tændt i minimum 24 timer, dette skyldtes at gassen i skabet skal løbe tilbage. Et flaskekøleskab har ikke godt af at ligge vandret særlig længe.

Hvor skal du bruge køleskabet

Noget af det første du skal overveje før et køb af et køleskab, er hvor du skal bruge det henne i din forretning. Skal det stå i køkkenet hvor kun du og personalet har adgang, eller skal det stå fremme i butikken, baren eller restauranten. Skal det stå fremme så dine kunder kan se produkterne, og eventuelt betjene sig selv, så er et flaskekøleskab et helt rigtig valg.

Støj er et andet punkt du skal overveje såfremt dit flaskekøleskab skal stå fremme, da meget få decibel kan afgøre om folk synes at skabet larmer eller ej. Ingen har lyst til at have et larmende flaskekøleskab stående lige ved siden af hvor man opholder sig eller arbejder. Det samme gælder dine kunder, de har heller ikke lyst til at høre på et larmende køleskab. Så når du vælger dit nye flaskekøleskab, så vægt støjniveauet højt, helt på linje med pris, kvalitet og kapacitet.

Hvilke varianter og tilkøb kan du gøre?

Et flaskekøleskab fås i både enkelt og dobbelt, så uanset om du har et stort eller lille behov for opbevaring af produkter til fremvisning, så kan der findes et køleskab der passer til lige netop dit behov.

Som standart kommer flaskekøleskabene med højrehængt dør, og på langt de fleste varianter kan døren vendes såfremt det er nødvendigt for at passe ind i din forretning.

Du kan få ekstra hylder og en lås til dit flaskekøleskab hvis behovet for dette er til stede.

Husk også at kigge på elforbruget på dit nye flaskekøleskab. Da et køleskab står tændt døgnet rundt, så er et af de steder hvor du virkelig kan spare noget, på strømforbruget. Der kan være mange penge at spare ved at købe et energivenligt køleskab.

Skal du have et “lille” flaskekøleskab hedder det en Backbar – backbar kender du f.eks fra diskoteker og cafeer hvor de står placeret bag ved bardisken, også derfor navnet backbar. Et flaskekøleskab er mere det man ser hos bageren hvor der er cola, kakao mælk og juice til selvbetjening

Producenter hos Gastroudstyr.dk

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt et samarbejde med CoolHead, som leverer køleskabe i topkvalitet, samt har et varieret udvalg.

Cool Head Europe er særdeles velkendt af de fleste for deres køleprodukter i verdensklasse. Fabrikken leverer saladetter, køleskabe/diske etc. som kan passes ind i et hvert køkken eller forretning.

Det unge og dynamiske team som tegner Cool Head arbejder hårdt og engageret på at lave de bedste produkter til den store kundekreds. En kreds der består af folk som hver eneste dag er dedikeret til deres job, og som ønsker at kunne servicere deres egne kunder med kvalitet.

Fabrikken har et simpelt motto; at gøre tingene lettere for deres kunder via gode kvalitetsprodukter.

Cool Head leverer kvalitetsprodukter der er til at stole på, og som er lette at betjene. Udvikling af nye varer foregår blandt andet ved at lytte til kunderne og deres ønsker. På den måde kan Cool Head være på forkant med markedet da de allerede har lyttet til hvad deres kunder manglede og ønskede.

Vigtige overvejelser før køb af et flaskekøleskab

Volumen / kapacitet: vurder hvor meget plads du skal bruge

Mål: Husk at måle op dér hvor køleskabet skal stå inden du bestiller. Vi skriver bredde, dybde og højde på alle produkter, men skulle du være i tvivl kan du altid henvende dig til en af vores sælgere. Der skulle jo gerne være plads til dit nye flaskekøleskab når det ankommer. Husk også, at det skal ind gennem en dør, eller alternativt, et vindue. Men der skal være plads til at fragte det ind uanset hvilken vej det skal ind. Det er ikke nok, at du har målt dig frem til at der er plads i køkken, eller hvor det nu skal stå.

Energiforbrug: Der kan være stor forskel på de forskellige flaskekøleskabes energiforbrug. Husk derfor at tjekke strømforbruget inden du bestiller. Skulle der opstå tvivl, så står der en sælger klar til at besvare dine spørgsmål.

Placering af skabet: Inden dit nye køleskab ankommer, så husk at pladsen du har bestemt det skal have, skal have luft omkring sig så køleskabet kan ånde og komme af med luften. Er der ikke luft omkring skabet vil du sætte køleskabets blæser på overarbejde, og dermed både forkorte skabets liv, men også bruge mere strøm.

Temperaturområde: Det er vigtigt at dit kommende køleskab har et temperaturområde der sikrer korrekt nedkøling af de fødevarer du vil have i skabet.  Så tjek hvad skabet er angivet til at kunne køle, alt efter hvad du har planer om at bruge skabet til.

Der findes også impulskølere som givet et alternativt mulighed for at kunderne tager deres vare.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739