Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Koldjomfru

Her kan du se vores udvalg af koldjomfru kølediske vi sælger enten Silverstar / Frenox, MasterCool eller Zanussi. Fordelen ved disse koldjomfruer er at modellen har indbygget køleopsats, dvs. der er kun en motor til at køle 2 enheder, derved sparer du penge på elregningen. Her kan du se vores udvalg af koldjomfru kølediske vi sælger enten Silverstar / Frenox, MasterCool eller Zanussi. Fordelen ved disse koldjomfruer er at modellen har indbygget køleopsats, dvs. der er kun en motor til at køle 2 enheder, derved sparer du penge på elregningen.Her kan du se vores udvalg af koldjomfru kølediske vi sælger enten Silverstar / Frenox, MasterCool eller Zanussi. Fordelen ved disse koldjomfruer er at modellen har indbygget køleopsats, dvs. der er kun en motor til at køle 2 enheder, derved sparer du penge på elregningen.Her kan du se vores udvalg af koldjomfru kølediske vi sælger enten Silverstar / Frenox, MasterCool eller Zanussi. Fordelen ved disse koldjomfruer er at modellen har indbygget køleopsats, dvs. der er kun en motor til at køle 2 enheder, derved sparer du penge på elregningen.

Her kan du se vores udvalg af koldjomfru kølediske vi sælger enten Silverstar / Frenox, MasterCool eller Zanussi. Fordelen ved disse koldjomfruer er at modellen har indbygget køleopsats, dvs. der er kun en motor til at køle 2 enheder, derved sparer du penge på elregningen.

Dybde
Dybde: 70800
Højde
Højde: 1331365
Bredde
Bredde: 1211865
Pris
Pris: 11634 kr.31275 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v26
380v
El25
Gas

Mangler du en koldjomfru, der effektivt kan holde dine råvarer eller færdige sandwichs afkølede? Her på siden finder du et udvalg fra Silverstar / Frenox, Master Cool og Zanussi, som alle er koldjomfruer i højeste kvalitet, der sikrer lækre anretninger og et behageligt madmiljø.

Koldjomfru i ny forklædning

Koldjomfru er en ældre betegnelse særligt inden for restaurations- og hotelbranchen. Det dækkede før i tiden over en kvinde med ansvaret for at tilberede kolde anretninger på restauranten eller hotellet. I dag kommer koldjomfruen i en ny forklædning som en køledisk, der er udstyret med ekstra køleopsatser, så det er hurtigt og let at få fat i råvarerne til tilberedning af anretningerne.

Rummelig arbejdsplads til alle formål

Når du laver mad, skal det være let og ubesværet at holde råvarerne nedkølede og friske. Med en koldjomfru får du en rummelig arbejdsplads, hvor det er nemt at få adgang til råvarerne, der opbevares i et køligt, rent og hygiejnisk miljø, når du eksempelvis laver smørrebrødsanretninger.

Du kan bruge koldjomfruen i det moderne storkøkken, som sandwichbænk i en sandwichbar eller som sushibord på en sushirestaurant. Der er både plads til grøntsager, pålæg eller fisk. Mulighederne er mange, og fælles for dem er, at du får en praktisk arbejdsstation i et design og størrelse, der passer til lige nøjagtig din anretning og dit formål.

Holdbare materialer sikrer lang levetid

Alle vores koldjomfru modeller her på siden, er fremstillet i slidstærke og holdbare materialer i rustfrit stål, så du er sikker på at få et produkt, du kan regne med i mange år frem.

Hygiejnen er altafgørende, når du håndterer madvarer. Og derfor er vores varianter helstøbte og fremstillet med afrundede kanter – det gør den daglige rengøring langt lettere. På den måde kan du opretholde den vigtige og gode hygiejne uden besvær, så fokus kan være på, at kunder altid går tilfredse og mætte fra din anretning.

Eksklusivt og elegant design

Hvad enten du skal bruge et sushibord, sandwichbord eller noget helt tredje, er det også vigtigt at anretningen tager sig godt ud. Det gør den i vores modeller, der alle har et stilrent og klassisk design. De afrundede kanter letter ikke bare den daglige rengøring, de giver også koldjomfruen et elegant udtryk, som er indbydende for dine anretninger og ikke mindst dine kunder.

Effektiv nedkøling af dine råvarer

Uanset om du skal bruge en koldjomfru i køkkenet eller i din café eller restaurant til hurtig anretning af eksempelvis sandwich eller burgere, kræver det effektiv nedkøling. Det får du med varianterne i vores sortiment.

I restaurant, køkken eller andre arbejdspladser med madkrav kan det hurtigt blive varmt. Med modellerne her på siden kan du stille din koldjomfru lige der, hvor du ønsker. Kompressorerne er nemlig særligt udviklet til at nedkøle i selv i omgivelser med høje temperaturer.

Spar penge på elregningen

Blandt vores udvalg af koldjomfruer finder du udelukkende modeller med indbyggede køleopsatser. Det betyder, at der kun er én motor til at køle to enheder. Det er ikke bare godt for miljøet, det er også godt for din økonomi – for på den måde sparer du nemlig mange penge på elregningen. Dem kan du i stedet bruge på at kræse lidt ekstra om de lækre råvarer i den.

 

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739