Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Zanussi Professional

Skal industriopvaskermaskinen, industriovnen eller kogebordet skiftes ud, så er Zanussi professional og deres produkter et kig værd. Deres produkter er brugervenlige, super kvalitet og kan erhverves til fair priser uanset om du skal bruge udstyret i et stort eller lille industrikøkken.

Hos Gastroudstyr er vi glade og stolte af at kunne forhandle og sælge Zanussi professional til vores kunder i dele Danmark. Vores samarbejder med Zanussi har strækket sig snart 10 år og vi er glade for at kunne forhandle deres maskiner og udstyr til vores storkøkken kunder.

Nogen af de store fordele ved at kunne sælge Zanussi Professional er blandt andet:

  • Top kvalitetsprodukter til skarpe og fair priser.
  • 1 års fuld garanti som Zanussi selv står for (de rette personer, til den rigtig opgave)
  • Hurtig leveringstid, enten fra Italien, Sverige eller Danmark
  • Mulighed for hjælp til indretning af dit storkøkken, komplet med tegninger, og installation

Med et Zanussi produkt klares de daglige opgaver let og enkelt, og du kan få tid til andre vigtige gøremål, og her kan du se et udpluk af nogle af de Zanussi Professionel produkter vi sælger:

Dybde
Dybde: 2007000
Højde
Højde: 232230
Bredde
Bredde: 02253
Pris
Pris: 313 kr.10499998 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Strøm
220v38
380v58
El49
Gas45

Kategorier

Hvad er historien bag Zanussi professional?

Zanussi mærket blev grundlagt som fabrik af Antonio Zanussi i 1916. Den idérige unge mand på 26 fra det nordlige Italien begyndte at lave ovne til hjemmet.

Siden 1946 har Zanussi eksporteret deres produkter til det meste af verden og er velkendt af de fleste for deres kvalitet til en fair pris, til både hjemme og til fødevareindustrien.

I løbet af halvtredserne voksede firmaet under Antonios sønner til en virksomhed med over 300 ansatte og blev især kendte for deres innovative gasovne der var kompakte, brugervenlige og havde en god og stabil ydeevne.

Zanussi er i dag en del af Electrolux koncernen, da fabrikken blev opkøbt i 1984. Med opkøbet blev Electrolux førende indenfor husholdningsapparater, men samtidig også indenfor produkter til fødevareindustrien.

Med afdelingen for produkter til det professionelle køkken, hvor der lægges vægt på madlavnings og opvaskemaskiner har Zanussi Professionel genne mange år skabt sig et ry for at være kvalitet for pengene.

Zanussi mener at tid er kostbar, så derfor skal deres produkter gøre hverdagen lettere for deres kunder. Samtidig skal maskinerne være pålidelige og holdbare, så de kan klare det daglige arbejde.

Det brede udvalg af Zanussi produkter til vask, opvask og koge/stegeudstyr skulle dække de fleste behov i det moderne køkken.

En af de store fordele ved at købe Zanussi professionelle produkter er som sagt at der altid følger 1 års fuld garanti med, som sker igennem Zanussi egen service partner. Fordelen ved dette er at det er de rigtige folk med den rigtige erfaring der servicerer maskinerne.

Hvorfor skal jeg vælge et Zanussi produkt til mit storkøkken?

Jeg har tidligere skrevet om fordelene og hvorfor du netop skal være Zanussi når du skal have nyt storkøkken udstyr, og det er lidt det sammen der går igen. Det handler om kvalitet der holder, det er ikke altid det værd at sparer 3000.- hvis dine grill død en fredag aften med 100 gæster i din restaurant. Jeg siger ikke at Zanussi holder evigt eller ikke have problemer, men rent statistisk ser vi bare mindre fejl og reklamationer på dette udstyr en hos andre.

Skulle din maskiner på et senere tidspunkt ikke virker og skal have skiftet en del, så har Zanussi professional mange servicepartnere som der har dele hjemme, klar til levering eller udskiftning. Derfor er gensalgs værdien også stører hvis du skulle vælge at sælge dit udstyr igen, fordi så kender køberne kvaliteten og de ved at de findes reservedele til udstyret.

Det sidste som er vigtigt at nævne er ydelse, du kan sagtens kører formel 1 i en skoda, men vinder du ?
Du har brug for at få dine retter hurtig ud til kunderne og ovne som varmer korrekt og ensartet, derfor får du et bedre produkt og en gladere slut kunde ved at bruge udstyr i god kvalitet.

Hvilke Zanussi produkter er mest solgte?

Det er uden trivl deres industrikøleskab Naumaxi og deres industriopvaskermaskine Zanussi LS 6 og Zanussi LS 9

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739