• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Pizzapresser

En Pizzapresseren kan forme dine pizzabunde nøjagtig, som du ønsker dem. Dette indebærer både størrelse, tykkelse og den helt rette kant. Maskinen kan ydermere indstilles helt som det passer dig og din forretning. Måske har du et ønske om at det være med en tyk kant eller maske med en tynd kant. Uanset hvad kan du opnå lige præcis den form du ønsker dine pizzaer skal være. Den hjælper altså din pizza kok med at lave hans eller hendes pizzaer hurtig og skåner kokkens hænder da det kan være hårdt at gøre en dej flad.

Har du et pizzeria samt en travl hverdag, hvor mange pizzaer skal sælges hver dag, så kender du helt klart til tidsmangel. Men med en pizzapresser kan du sparer en masse tid og undgå alt den stress og pres du eventuelt kunne udsættes for på arbejdsmarkedet.

Varianter

Disse pizzapresser findes i forskellige størrelser, og netop her træder Cuppone pizzapresse frem. Cuppone blev grundlagt helt tilbage i år 1963 af brødrene Lorenzo, Luigi og Paolo Cuppone. De har fra starten af valgt at specifikt specialisere sig i området indenfor ovne og udstyr med henblik på fremstilling af de italienske pizzaer.

Gennem årene har denne virksomhed brugt meget tid, og mange kræfter på at udvikle netop det udstyr den travle pizzamand har behov for. Når det skal gå hurtigt, er pizzapresseren næsten uundværligt redskab i de fleste pizzeriaer. Dette startede med en innovativ tankegang, og en masse research, der har været en del af virksomhedens udvikling.

De kan hjælpe med at finde pizzabunde helt op til 52 centimer og 400 bunde i timen. Dette vil betyde at man med en pizzapresser har fået en arbejdshest installeret i køkkenet.

Ydermere kan de ensartede pizzabunde opnås med de chroniumplatede opvarmede plader, hvor tykkelsen på pizzabunden er let tilgængelig, da den kan justeres uden brug af en teknisk specialist.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Pizzapresser Cuppone

  30.999,00 kr Ekskl. moms 38.748,75 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Pizzapresser Prisma (2021 model)

  25.194,00 kr Ekskl. moms 31.492,50 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Pizzapresser Oem

  39.600,00 kr Ekskl. moms 49.500,00 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Fordele ved at vælge en pizzapresser til dit pizzeria

 • Når man arbejder på et pizzeria stormes der med bestillinger, og man er derfor ofte begrænset med tid. Det er derfor relevant at investere i en pizzapresser, da du sparer meget tid og udsættes for mindre pres.
 • Du opnår ensartede bunde, hvor størrelse og tykkelse er ens.
 • Økonomisk set med disse ensartede varer vil efterspørgslen og dermed også indkomsten stige.

 

Fordele ved at vælge en pizzapresser i rustfristål

 1. Når pizzapresseren er fremstillet i rustfri stål, er det meget nemt at rengøre og støver yderligere ikke til. Det passer hertil perfekt i storkøkkener, hvor rengøring og hygiejne er yderst væsentligt
 2. Det er med fordel at investere i rustfrit stål, da det dækker over en lang række legeringer, der er både med adskillige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Herunder er fælles for legeringer, at de alle indeholder minimum 12% krom og yderligere som udgangspunkt anvendes, når der er et ønske om forøget korrosionsbestandighed. Der menes, at du har en maskine, der ikke ruster på trods af at pizzapresseren en gang imellem udsættes for vand

Dette gør det hermed oplagt at benytte i storkøkkener, kantiner, restauranter og m.m, hvor holdbarhed og hygiejne er essentielt

Pris på Pizzapresser

Der findes utalige pizzapresser, der laves i forskellige materialer og størrelser. Vælger man det bedste materiale forventes, der også at prisen vil stige, da levetiden på pizzapresseren forlænges. Netop derfor anbefaler vi rustfri pizzapresser, da de kan holde sig over en længere periode med vedligeholdelse.

Værd at vide før du handler

Overvej nedstående ting får du køber en pizzapresse

-          Hvad er mit ønsket behov.

-          Hvilker størrelser pizzaer sælger jeg i mit pizzeria.

-          Hvor meget pladsmangel har jeg i mit køkken, når pizzapresseren skal placeret.

-          Energiforbrug/økonomi

 

Ærlig og erfaren rådgivning i forbindelse med dit køb

Vi Gastroudstyr.dk har som forhandler mange års erfaring med diverse kunder. Dette afspejles i den rådgivning og service du opnår som kunde hos os. Vi ved ligesom vores producenter hvad vores kunder er på udkig efter, og kan derfor finde en fremragende pizzapresser til netop dig.

 

Eventuelt reflekter og skriv ned hvilke krav og funktioner du ønsker maskinen skal besidde, så kan både du og en sælger finde den helt rette løsning for dig og dit storkøkken.

 

Pizzapresser FAQ

Hvordan ankommer pizzapresseren?

Dem ankommer samlet og skal blot sættes i stikkontakt

 

Hvad er levetiden på en pizzapresser?

Det handler om hvilket materiale man vælger at købe den i, og om vedligeholdelse herunder, hvor god man er til at rengøre det.

 

Hvordan er det med hensyn til garanti og leveringstid?

Du har en garanti på den i 1 år og der er forventet leveringstid på 3-4 ugers levering

 

Inden man vælger at købe sin pizzapresser, skal man overveje adskillige ting, hvilket godt kan være svært og forvirrende. Gastroudstyr.dk står altid klar med vejledning og gode råd, hvor du kan få købt den rette maskine, der passer perfekt til dig og dit pizzeria.

Det er vigtigt for os som forhandler af professionelt udstyr til storkøkkenet, at du som kunde modtager det rette udstyr, som du bliver fornøjet med.

 

 

1