• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Pizzapresser

Har du et pizzeria, og har en travl hverdag hvor mange pizzaer skal over disken hver dag, så kender du helt sikkert til manglende tid. Men med en pizzapresser kan du spare lidt af den manglende tid.

Pizzapresseren kan forme dine pizzabunde nøjagtig som du gerne vil have dem. Både i størrelse og tykkelse, og med den rette kant. Maskinen kan indstilles helt som det passer bedst for din forretning. Måske du ønsker en tyk kant, måske en tynd men uanset hvad du ønsker, så kan du få lige den form som du ønsker til dine pizzaer.

Fordele ved at have en pizzapresse i dit pizzeria

Først og fremmest sparer du en masse tid når der skal formes pizzabunde til de mange pizzaer du skal have igennem køkkenet hver eneste dag. Samtidig får du ensartede bunde, så du kan regne med størrelse og tykkelse. Når man har travlt, så er enhver måde at spare tid på velkommen.

Tænker man også på økonomi, så er det at have ensartede varer også med til at du lettere kan regne dit forbrug ud, og dermed også din fortjeneste.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Pizzapresser Cuppone

  28.240,00 kr Ekskl. moms 35.300,00 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Pizzapresser Prisma (2021 model)

  Normalpris: 25.194,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 21.995,00 kr Inkl. moms: 27.493,75 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Pizzapresser Oem

  Normalpris: 35.600,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 30.500,00 kr Inkl. moms: 38.125,00 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Varianter

Cuppone pizzapresse kan hjælpe dig med pizzabunde helt op til 52 centimeter og op til 400 bunde i timen. Så med en pizzapresse har du virkelig fået en arbejdshest installeret i køkkenet.

De ensartede pizzabunde opnås med de chroniumplatede opvarmede plader, hvor tykkelsen på pizzabunden let kan justeres uden brug en teknisk specialist.

Når det rigtig skal gå stærkt, er pizzapressen et næsten uundværligt redskab i de fleste pizzeriaer.

Pizzapressen er fremstillet i rustfri stål, og designet så den daglige rengøring gøres let og ligetil.

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har en maskine som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring den. De er derfor ofte benyttet i storkøkkener, kantiner, restauranter m.m hvor holdbarhed og hygiejne er er af stor betydning.

Cuppone

Cuppone blev grundlagt helt tilbage i 1963 af brødrene Lorenzo, Luigi og Paolo Cuppone, og lige fra starten valgte de at specialisere sig indenfor ovne og udstyr til fremstilling af den italienske pizza.

Gennem årene har virksomheden brugt meget tid og mange kræfter på at udvikle lige det udstyr som den travle pizzamand havde behov for. Det har betydet at en innovativ tankegang, og en masse research har været en del af virksomhedens udvikling.

Hvad skal jeg overveje før et køb

 

 • Når du overvejer at købe en pizzapresse, skal du overveje et par ting;
 • Hvor stort et behov har jeg
 • Hvor store pizzaer sælger jeg i mit pizzeria
 • Hvor meget plads har jeg at give af, når en pizzapresse skal placeres i mit køkken
 • Energiforbrug / økonomi

 

Der er mange ting man skal overveje, og vi ved godt at det kan være svært. Men vores sælgere står altid parate med gode råd og vejledning, så du kan få valgt den rette maskine til lige netop dit pizzeria.

Ærlig og erfaren rådgivning i forbindelse med et køb

Som forhandler har Gastroudstyr.dk, mange års erfaring og kan dermed give dig den helt rette rådgivning når du skal ud i den jungle det er, at skulle vælge en pizzapresse.  Vi ved ligesom producenterne godt, hvad vores kunder kigger efter når der skal vælges en pizzapresse, hvilket afspejler sig i den rådgivning og service vi tilbyder dig som kunde.

Når du har tænkt over, og eventuelt skrevet ned hvad du ønsker dig af maskinen, så kan du og en sælger sammen finde den helt rette løsning for dig og dit storkøkken.

Det er vigtigt for os som forhandler af professionelt udstyr til storkøkkenet, at du som kunde får det rette udstyr som du bliver glad for.

1