Denne professionelle maskine gør det muligt at opdele og afrunde dejbrød til at lave pizza.
Dette værktøj med sin kompakte størrelse er også ideelt til kunsthåndværksvirksomheder og pizzeriaer.
Det er muligt at indsætte op til 30 kg ikke-hævet dejblanding, det er derfor muligt at vælge den kegle og klokke, der er bedst egnet til den ønskede vægt: på denne måde opnås korrekt opdelte og afrundede portioner, klar til hævning.
Produktivitet i timen kan overvåge op til 700 små bolde! Prismafood skillevægge og rundere er innovativt udstyr designet til en fremragende dejfremstilling.
De er fremstillet i Italien, designet til en let og intuitiv brug, stort set anderledes på grund af deres konstruktive soliditet og pålidelighed.
OBS Selvom denne maskiner er en af de bedre på markedet, så kan den ikke (gælder alle sammen) veje helt præcist, den vil ramme ca 8% +/- i vægten.
og den vil aldrig lave bollerne lige så flot i hånden som hvis man gør det selv. Når det er sagt så findes der ingen maskiner på markedet der kan gøre det 100%
Dej størrelse gram: 50-300 gram
Strøm: 16 amp / 400v
Størrelse: 66 x 88 x 115
vægt: 151
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.