• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Buffet disk

Nu har du mulighed for at udstyre dig med den helt ideelle løsning, hvis du ønsker at tilbyde din kunder eller gæster forskellige friske og kolde retter i buffeten. Det kan være særlig aktuelt for dig, som driver en restaurant, café eller anden form for spisested, hvor dine gæster selv kan vælge og sammensætte deres mad. Køledisken kan også være benyttes til at kunderne selv kan blande sin egen bland-selv-salat eller byg-selv-burger.  Vi har samlet et udvalg af fantastiske, effektive og kapacitetshøje buffet kølediske fra nogle af de førende producenter fra Europa.  


Hos Gastroudstyr kan du vælge mellem forskellige modeller med forskellige kapacitetsmuligheder. De fleste af vores modeller af buffetdiske er udstyret med et digitalt termometer, så du kan se og justere temperaturen efter dine præferencer

 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • buffetdisk - 1,2 meter - 3 GN

  11.862,00 kr Ekskl. moms 14.827,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • buffetdisk 1,5 meter - 4 GN

  14.308,00 kr Ekskl. moms 17.885,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • buffetdisk 2 meter - 6 GN

  19.411,00 kr Ekskl. moms 24.263,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • varm buffetdisk 3 x GN 1/1

  11.125,00 kr Ekskl. moms 13.906,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • varm buffetdisk 4 x GN 1/1

  10.613,00 kr Ekskl. moms 13.266,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • varm buffetdisk 6 x GN 1/1

  17.497,00 kr Ekskl. moms 21.871,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Buffetbord Afinox Essence drop in

  15.156,00 kr Ekskl. moms 18.945,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Varmebuffetbord Afinox Essence Red Plus

  104.998,00 kr Ekskl. moms 131.247,50 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Stort udvalg af buffet diske

Vi har gennem årene nøje udvalgt de bedste og mest stabile buffet diske til din café eller restaurant. Vi sætter en stor ære i vores sortiment, hvorfor vi gør os særligt umage med at teste og udvælge de produkter, vi mener giver de bedste kvaliteter og muligheder for vores kunder. Derfor finder du kun de bedste og mest innovative produkter på shoppen her. Vi har kategoriseret vores buffet diske efter “god”, “bedre” og “bedst”, da alle buffet diske og andet professionelt køkkenudstyr er vurderet efter høje krav og standarder. 

Når du køber din buffet disk hos Gastroudstyr er du garanteret et års garanti. Herudover findes der et bredt sortiment af muligheder for gastrobakker eller andet tilbehør, der giver dig mulighed for at få den optimale løsning til din restaurant. 

 

Skarpe priser på buffet diske af høj kvalitet

Uanset hvilken buffet disk du vælger ud fra vores brede sortiment, vil du opleve, at der er kræset om et ergonomisk design, kun anvendt kvalitetsmaterialer der er langtidsholdbare, samt at de er lette at rengøre og vedligeholde. Det tror vi på er det ideelle for det professionelle køkken.

Hos Gastroudstyr har vi en klar mission om at skabe en gennemsigtig og enkel prisstruktur for alle vores produkter og løsninger. Vi har derfor opgivet en skarp og konkurrencedygtig pris ud fra alle vores produkter, hvor ALT er inkluderet. Prisen du ser ud fra vores produkter indregner ALLE de udgifter og omkostninger, der vil fra bestilling til levering af din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos Gastroudstyr. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder. 

 

Har du brug for hjælp til at finde den rette buffetdisk til dit køkken?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål. Vi er til for at hjælpe dig, så du får en løsning, der er holdbar og let at vedligeholde i mange år frem. Du kan kontakte os på: tlf. +45 70 60 50 44 eller skrive til os direkte pr. mail info@gastroudstyr.dk.

Vi glæder os til forhåbentligt at høre fra dig. 

1