• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

rustfri rullebord

Hos Gastroudstyr.dk er vi glade og stolte af at forhandle rustfri rullebord  fra svenske Kongamek, som siden 1987 har solgt mange rullebord stål rundt omkring i Europa. Fordi Kongamek har lavet rulleborde siden 1987 ved de hvad der fungerer, hvordan den laver dem i god kvalitet og så endda med 5 års garanti.

De fleste rulleborde er lavet som i flatpack, det betyder at man selv skal samle dem, men de har også fuld svejste borde, du kan altid læse hvilket rullebord er hvad i vores beskrivelse.

Der er ofte 2-3 dages levering på et rullebord og vores producent garanterer at de altid har det på lager, sådan vi hurtigt kan hjælpe vores kunder med de vogne der har brug for her og nu, rustfri rullebord.

Desuden er disse rulleborde i stål laver så miljøvenligt som muligt, det betyder blandt andet at: 25% af stålet genanvendes, 100% pulverlakering på eget anlæg, navnet på hjulene er lavet af 100% genanvendt plat, deres emballage, bølgepude og poser er lavet af genbrugsmaterialer. Det er altså både en fordel økonomisk, garantimæssigt og miljømæssigt at købe kvalitet rullebord hos os.

Når du køber et rullebord fra os har du altid 5 års fuld garanti på alle kongamek produkter, du har gratis fragt og gode stabile produkter vi er stolte af at forhandle.

Har du nogen spørgsmål omkring hvad rullebord der passer dig bedste, hvad leveringstiden er eller ønsker du et tilbud hvis du skal have flere end 2, så kontakt og endelig og vi sender et skarpt tilbud på et rustfri rullebord.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Rullebord RUSTFRI KM60350

  1.228,00 kr Ekskl. moms 1.535,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Rustfri rullebord KM60354

  2.056,00 kr Ekskl. moms 2.570,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Rustfri rullebord KM60357

  2.102,00 kr Ekskl. moms 2.627,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Rustfri rullebord KM60354-S

  2.240,00 kr Ekskl. moms 2.800,00 kr Inkl. moms
  Læs mere

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Her har du set alle vores rustfri rulleborde, vi har som tidligere nævnt valgt at forhandle disse borde af den svenske producent Kongamek som har 5 års garanti.

Det er en fordel at købe et rullebord i stål og vigtigst i rustfrit stål da det kan holde bedre end normalt jern, plastic eller aluminium.

Fordele ved et rullebord i rustfristål

Rustfrit stål har en masse fordele, udover det at pænt at se på og man ofte gerne vil have et professionelt stål look i ens køkken, så er det nemt at holde rent og derfor passer det perfekt i storkøkkener hvor rengøring er yderst vigtig.

Stålet kan også modstå korrosion og er derfor meget holdbar, med korrosion mener vi mest af alt rust. Da et storkøkken ofte er omgivet af produkter der har været i forbindelse med vand er det vigtigt at der er modstandsdygtig. Blandet andet ser du ikke kun rullebord i rustfrit stål men også næsten alt andet storkøkken inventar.

Hvad skal man vide før man købet er rullebord?

Der er enkelte ting du skal tænkte overfør du køber et rullebord i stål, her er en liste med hvad vi anbefaler du skal vide om produktet inden du køber det.

-          Er rullebordet et du selv skal samle eller om det et fuldsvejst.

-          Så skal du se om der er et antal hylder du har brug for

-          Check størrelsen og check hvad det kan bærre af vægt sådan du ikke køber forkert

-          Er hjulene med bremser og hvor mange af hjulene er med bremser

-          Hvad er prisen, leveringstiden og hvad er garantien

Hvad koster et rustfri rullebord?

Der findes mange forskellige rulleborde i forskellige materialer, vi anbefaler rustfri stål i stedet for plastik eller andet, simpelthen fordi de holder bedre. Men det er klart de heller ikke er de billigste, men de holder bare længere tid. Så er prisen også sat efter hvor mange hylder du skal have og hvad størrelse bordet er, samt om hjulene er med eller uden bremser, jo flere bremser jo dyrere er dit rullebord.

1