• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Friture

Hos Gastroudstyr.dk forhandler vi professionelle friture til dit storkøkken. Vi fører b.la. mærkerne: Wery, Zanussi, FKI og Rollergrill samt andre billigere mærker af friture. Vi har friture i både gulv- og bordmodeller. I udvalget findes gasfriture og naturligvis friturer som kører på elelektrisitet. Vores mest populære friture er fra Zanussi og Wery. Begge friture er produceret i Italien, og er produceret i den højeste kvalitet. Ønsker du en enkelt eller dobbeltfriture af den bedste kvalitet tilbyder vi Wery´s 600 series, ønsker du en større kan vi tilbyde Zanussi Professionel 700 og 900 series. Ønsker du en billigere friture, men stadig en professionel friture fører vi brandet Easyline.

Hvor er frituren brugt

I næsten ethvert storkøkken vil en industri frituregryde have en central placering. Uanset om du har valgt bord eller gulvmodellen, så er den et uvurderligt redskab i den daglige tilberedning af mad i køkkenet.

Du har brug for et arbejdsredskab, som med stabilitet kan præstere hver eneste gang. En friture er ikke længere et redskab til tilberedelse af pomfritter, men til mange forskellige opgaver når der skal steges frost og kølevarer. En frituregryde kan bruges til mange ting som for eksempel pomfritter, bøffer, indbagte rejer og som noget ganske uvant for os danskere, også til desserter.

1 til 12 ud af 52

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Maxima Frituregryde 8L

  1.213,00 kr Ekskl. moms 1.516,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Frituregryde 11L

  1.306,00 kr Ekskl. moms 1.632,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Frituregryde 13L - med Vandhane

  1.448,00 kr Ekskl. moms 1.810,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Elektrisk friture 1 x 16L med vandhane

  1.490,00 kr Ekskl. moms 1.862,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Frituregryde 2 x 8L

  1.731,00 kr Ekskl. moms 2.163,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Frituregryde 2 x 11L

  2.099,00 kr Ekskl. moms 2.623,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Frituregryde 2 x 13L - med Vandhane

  2.151,00 kr Ekskl. moms 2.688,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Elektrisk friture 2 x 16L med vandhane

  2.359,00 kr Ekskl. moms 2.948,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Friture PROFRI 8 V - 8 liter SARO

  2.643,00 kr Ekskl. moms 3.303,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Elektrisk friture1 x 16L med vandhane og skab

  2.666,00 kr Ekskl. moms 3.332,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Friture PROFRI 88 V – 2x8 liter SARO

  3.749,00 kr Ekskl. moms 4.686,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Pomfritjern CF-5 SARO

  3.798,00 kr Ekskl. moms 4.747,50 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 52

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Om du har valgt Mareno, Zanussi eller en Wery friture så har du stadig den samme stabilitet, den samme sprødhed og den samme garanti for et godt resultat at servere for dine gæster.

Frituren til dit køkken kan være lille eller stor, el eller gas og vore sælgere står gerne til rådighed med råd og vejledning, så du får valgt det rette til dit køkken. En frituregryde kan både være en enkelt eller dobbelt friture.

Når jeg skal vælge min næste friture

Det handler ofte om plads, eller om man har el eller gas til sin rådighed.

Du skal tillade dig selv at være kræsen i dit valg, for kun på den måde får du et arbejdsredskab du bliver glad for i mange år.

Om du laver mad i et storkøkken, en grillbar eller et mindre cafeteria så skal du have en frituregryde som hver dag opfylder de krav du stiller til kvalitet. Samtidig skal du vælge en friture som gør den daglige rengøring lettere, ved blandt andet at have afrundede hjørner og helstøbte kar.

-       El eller gas

-       Effekt

-       Forbrug

-       Størrelse – enkelt eller dobbelt

-       Behov – hvor meget skal frituren bruges i løbet af dagen

-       Brugervenlighed

Effekten i en friture kan være ret vigtig i det professionelle køkken i dag. På en Wery friture er der f.eks. enten ydelse på 6kw på 10 liter eller 9kw på 10 liter. Det er en god ydelse, har man f.eks. en 14 liters friture på kun 6kw vil den ofte være for langsom.

Hvad får jeg ud af at have en friture i mit køkken

Med den rette friture kan du hver dag servere lækker og velsmagende mad for dine gæster, og de kan forvente den samme fine kvalitet hver gang.

Frituren kan bruges til rigtig mange forskellige ting i det moderne køkken, lige fra pomfritterne til osten og fisken. Frituren er lige så anvendelig i grillbaren, som i den store restaurant. Har du et menukort hvor en eller flere af dine retter skal frituresteges, så kan det betale sig at have en professionel friture. Det sparer dig for tid og besvær, at have det rette udstyr. Både under tilberedning, men også under den efterfølgende rengøring.

Varianterne i sortimentet

Hos Gastroudstyr.dk finder du både el og gas friture. Du finder enkelte og dobbelte, så der er til både den lille og den store forretning. Uanset hvilken model eller mærke du vælger, så er der lagt vægt på sikkerhed og brugervenlighed.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne storkøkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre friturer end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

5