• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Flaskekøleskab

Mangler du et flaskekøleskab, så er du endt det rigtitge sted. Det køleskab med hængslede låger, eller skydelåger hvor din kunde kan se hvad du tilbyder af kølig drikkelse, på en pæn og præsentabel måde. Man bruger flaskekøleskabet bag baren eller disken, eller eventuelt fritstående i et supermarked hvor kunderne kan betjene sig selv på vej hen til kasselinjen. Kølemulighed i for eksempel pizzeriaet, eller andre steder hvor kunderne kan tage selv før betaling, er i dag meget brugt og ønsket. Dagligvarehandlen har deres normale sortiment, men supplerer det med et køleskab som tilbyder de samme varer, men afkølede. Mange kunder ønsker at kunne få en kølig drikkevare på en varm sommerdag.

På denne side ser du vores udvalg og er der ikke noget der falder i din smag går vi gerne på jagt for dig for at finde det helt rigtige, til den rigtige pris

1 til 12 ud af 26

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Flaskekøleskab 382 liter CombiSteel

  9.006,00 kr Ekskl. moms 11.257,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 826 BE Displaykøler

  16.950,00 kr Ekskl. moms 21.187,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 802 HE Display køler

  9.999,00 kr Ekskl. moms 12.498,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 802 SLE Display køler

  9.899,00 kr Ekskl. moms 12.373,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 881 HE Display køler

  9.499,00 kr Ekskl. moms 11.873,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 1002 HE Display køler

  8.868,00 kr Ekskl. moms 11.085,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 1002 SLE Display køler

  10.020,00 kr Ekskl. moms 12.525,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 1502 HE Display køler

  18.793,00 kr Ekskl. moms 23.491,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • KK 381 Displaykøler

  5.041,00 kr Ekskl. moms 6.301,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • KK 421 E Display køler

  6.089,00 kr Ekskl. moms 7.611,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Flaskekøleskab Maxima 1 dør 360liter

  5.895,00 kr Ekskl. moms 7.368,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Flaskekøleskab Maxima 2 dør 700Liter

  11.065,00 kr Ekskl. moms 13.831,25 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 26

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Flaskekøleskab til leje.

Har vi desværre ikke, så vil jeg næsten anbefale du findet et brugt skab og så bruger det i den periode du skal. Ofte hvis du passer godt på det kan du sælge det igen til samme pris du har købt det for, så slipper du for at betale leje.

Skal du bruge et brugt flaskekøleskab, så er det nemmest at se på DBA eller facebook, der ofte mange til salg til en fair pris. Men køb gerne med øje for videre salg og køb nogle kendte mærker, for skulle dit brugte skab ikke virke mere kan ud altid skaffe dele til det.

Hvad er vores udvalg af Flaskekøleskab?

Vi har naturligvis et stort udvalg af skabe sådan vi kan løse næsten alle de krav kunderne have til et godt skab til billige penge. Vi har med stor succes valgt at arbejde sammen med det danske firma Scandomestic som betyder vi altid kan have et flaskekøleskab hos en kunde dagen efter ved bestillinger inden 11.30 på hverdage. Vi har også mere specielle skabe som vi får fra Hollandske Combisteel der er der ofte 5-6 dages levering.

Hvordan er jeres levering?

Alt vores levering af disse skabe er til kantsten uden ind bæring og opstilling derfor anbefaler vi også at man lige har en til at hjælpe med at få det ind. Selve installationen er blot at sætte det i kontakten og så starte. Dog skal man være obs på at hvis et skab har været lagt ned eller skråt i længere end 5 minutter skal skabet stå oprejst uden at bliver tændt i minimum 24 timer, dette skyldtes at gassen i skabet skal løbe tilbage. Et flaskekøleskab har ikke godt af at ligge vandret særlig længe.

Hvor skal du bruge køleskabet

Noget af det første du skal overveje før et køb af et køleskab, er hvor du skal bruge det henne i din forretning. Skal det stå i køkkenet hvor kun du og personalet har adgang, eller skal det stå fremme i butikken, baren eller restauranten. Skal det stå fremme så dine kunder kan se produkterne, og eventuelt betjene sig selv, så er et flaskekøleskab et helt rigtig valg.

Støj er et andet punkt du skal overveje såfremt dit flaskekøleskab skal stå fremme, da meget få decibel kan afgøre om folk synes at skabet larmer eller ej. Ingen har lyst til at have et larmende flaskekøleskab stående lige ved siden af hvor man opholder sig eller arbejder. Det samme gælder dine kunder, de har heller ikke lyst til at høre på et larmende køleskab. Så når du vælger dit nye flaskekøleskab, så vægt støjniveauet højt, helt på linje med pris, kvalitet og kapacitet.

Hvilke varianter og tilkøb kan du gøre?

Et flaskekøleskab fås i både enkelt og dobbelt, så uanset om du har et stort eller lille behov for opbevaring af produkter til fremvisning, så kan der findes et køleskab der passer til lige netop dit behov.

Som standart kommer flaskekøleskabene med højrehængt dør, og på langt de fleste varianter kan døren vendes såfremt det er nødvendigt for at passe ind i din forretning.

Du kan få ekstra hylder og en lås til dit flaskekøleskab hvis behovet for dette er til stede.

Husk også at kigge på elforbruget på dit nye flaskekøleskab. Da et køleskab står tændt døgnet rundt, så er et af de steder hvor du virkelig kan spare noget, på strømforbruget. Der kan være mange penge at spare ved at købe et energivenligt køleskab.

Skal du have et "lille" flaskekøleskab hedder det en Backbar - backbar kender du feks fra diskoteker og cafeer hvor de står placeret bag ved bardisken, også derfor navnet backbar. Et flaskekøleskab er mere det man ser hos bageren hvor der er cola, cacao mælk og juice til selvbetjening

Producenter hos Gastroudstyr.dk

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt et samarbejde med CoolHead, som leverer køleskabe i topkvalitet, samt har et varieret udvalg.

Cool Head Europe er særdeles velkendt af de fleste for deres køleprodukter i verdensklasse. Fabrikken leverer saladetter, køleskabe/diske etc. som kan passes ind i et hvert køkken eller forretning.

Det unge og dynamiske team som tegner Cool Head arbejder hårdt og engageret på at lave de bedste produkter til den store kundekreds. En kreds der består af folk som hver eneste dag er dedikeret til deres job, og som ønsker at kunne servicere deres egne kunder med kvalitet.

Fabrikken har et simpelt motto; at gøre tingene lettere for deres kunder via gode kvalitetsprodukter.

Cool Head leverer kvalitetsprodukter der er til at stole på, og som er lette at betjene. Udvikling af nye varer foregår blandt andet ved at lytte til kunderne og deres ønsker. På den måde kan Cool Head være på forkant med markedet da de allerede har lyttet til hvad deres kunder manglede og ønskede.

Vigtige overvejelser før et køb af en flaskekøleskab

Volumen / kapacitet: vurder hvor meget plads du skal bruge

Mål: Husk at måle op dér hvor køleskabet skal stå inden du bestiller. Vi skriver bredde, dybde og højde på alle produkter, men skulle du være i tvivl kan du altid henvende dig til en af vores sælgere. Der skulle jo gerne være plads til dit nye flaskekøleskab når det ankommer. Husk også, at det skal ind gennem en dør, eller alternativt, et vindue. Men der skal være plads til at fragte det ind uanset hvilken vej det skal ind. Det er ikke nok, at du har målt dig frem til at der er plads i køkken, eller hvor det nu skal stå.

Energiforbrug: Der kan være stor forskel på de forskellige flaskekøleskabes energiforbrug. Husk derfor at tjekke strømforbruget inden du bestiller. Skulle der opstå tvivl, så står der en sælger klar til at besvare dine spørgsmål.

Placering af skabet: Inden dit nye køleskab ankommer, så husk at pladsen du har bestemt det skal have, skal have luft omkring sig så køleskabet kan ånde og komme af med luften. Er der ikke luft omkring skabet vil du sætte køleskabets blæser på overarbejde, og dermed både forkorte skabets liv, men også bruge mere strøm.

Temperaturområde: Det er vigtigt at dit kommende køleskab har et temperaturområde der sikrer korrekt nedkøling af de fødevarer du vil have i skabet.  Så tjek hvad skabet er angivet til at kunne køle, alt efter hvad du har planer om at bruge skabet til.

Der findes også impulskølere som givet et alternativt mulighed for at kunderne tager deres vare.

Hjælp og vejledning

Det kan være en jungle at finde frem til den rette flaskekøler, men du kan trygt henvende dig til en af vores sælgere for hjælp og vejledning.

Vi har mange års erfaring i udstyr til det professionelle køkken, så vi skal nok finde det rette til dig

3