• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Flaskekøleskab

Et flaskekøleskab er et køleskab med hængslede låger, eller skydelåger hvor din kunde kan se hvad du tilbyder af kølig drikkelse, på en pæn og præsentabel måde.

Man bruger flaskekøleskabet bag baren eller disken, eller eventuelt fritstående i et supermarked hvor kunderne kan betjene sig selv på vej hen til kasselinjen.

Kølemulighed i for eksempel pizzeriaet, eller andre steder hvor kunderne kan tage selv før betaling, er i dag meget brugt og ønsket. Dagligvarehandlen har deres normale sortiment, men supplerer det med et køleskab som tilbyder de samme varer, men afkølede. Mange kunder ønsker at kunne få en kølig drikkevare på en varm sommerdag.

1 til 12 ud af 15

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Flaskekøleskab SD 419-2 Scandomestic

  Normalpris: 4.895,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 4.295,00 kr Inkl. moms: 5.368,75 kr

  Læs mere
 • Displaykøleskab SD 1501-1H Scandomestic

  Normalpris: 16.245,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 12.800,00 kr Inkl. moms: 16.000,00 kr

  Læs mere
 • Flaskekøleskab dobbelt SD 880-1H

  Normalpris: 10.176,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 7.099,00 kr Inkl. moms: 8.873,75 kr

  Læs mere
 • CombiSteel Flaskekøleskab - 2 døre - 458 liter

  7.374,00 kr Ekskl. moms 9.217,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • CombiSteel Flaskekøleskab - 2 døre - 458 liter - rustfrit stål

  9.533,00 kr Ekskl. moms 11.916,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Dobbelt flaskekøleskab 750 liter glasdøre

  7.667,00 kr Ekskl. moms 9.583,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Dobbelt flaskekøleskab 780 liter glasdøre

  8.398,00 kr Ekskl. moms 10.497,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Flaske køleskab Scandomestic SD 429-1

  Normalpris: 6.299,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 3.699,00 kr Inkl. moms: 4.623,75 kr

  Læs mere
 • SD 1001-1H/SL Display køler

  Normalpris: 12.454,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 9.799,00 kr Inkl. moms: 12.248,75 kr

  Læs mere
 • Flaskekøleskab SD 416-1 scandomestic

  Normalpris: 4.799,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 3.795,00 kr Inkl. moms: 4.743,75 kr

  Læs mere
 • Displaykøler kk381 scan domestic

  Normalpris: 5.795,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 4.579,00 kr Inkl. moms: 5.723,75 kr

  Læs mere
 • Flaskekøleskab 382 liter CombiSteel

  7.625,00 kr Ekskl. moms 9.531,25 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 15

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Fordele ved at have et flaskekøleskab

Du kan tilbyde din kunde en afkølet drik, og du kan vise dine produkter frem på en hygiejnisk og præsentabel måde, inden kunden beslutter sig til hvilken drik de ønsker.

Flaskekøleskabet er som oftest med glaslåger af hærdet glas, som kan holde til lidt af hvert. Flaskekølekabet er desuden godt isoleret, så man bruger så lidt energi som muligt, hvilket kan ses på elregningen.

Da flere af modellerne kommer med skydedøre, optager de desuden mindre plads.

Hvor skal du bruge køleskabet

Noget af det første du skal overveje før et køb af et køleskab, er hvor du skal bruge det henne i din forretning. Skal det stå i køkkenet hvor kun du og personalet har adgang, eller skal det stå fremme i butikken, baren eller restauranten. Skal det stå fremme så dine kunder kan se produkterne, og eventuelt betjene sig selv, så er et flaskekøleskab et helt rigtig valg.

Støj er et andet punkt du skal overveje såfremt dit flaskekøleskab skal stå fremme, da meget få decibel kan afgøre om folk synes at skabet larmer eller ej. Ingen har lyst til at have et larmende flaskekøleskab stående lige ved siden af hvor man opholder sig eller arbejder. Det samme gælder dine kunder, de har heller ikke lyst til at høre på et larmende køleskab. Så når du vælger dit nye flaskekøleskab, så vægt støjniveauet højt, helt på linje med pris, kvalitet og kapacitet.

Hvilke varianter og tilkøb kan du gøre

Et flaskekøleskab fås i både enkelt og dobbelt, så uanset om du har et stort eller lille behov for opbevaring af produkter til fremvisning, så kan der findes et køleskab der passer til lige netop dit behov.

Som standart kommer flaskekøleskabene med højrehængt dør, og på langt de fleste varianter kan døren vendes såfremt det er nødvendigt for at passe ind i din forretning.

Du kan få ekstra hylder og en lås til dit flaskekøleskab hvis behovet for dette er til stede.

Husk også at kigge på elforbruget på dit nye flaskekøleskab. Da et køleskab står tændt døgnet rundt, så er et af de steder hvor du virkelig kan spare noget, på strømforbruget. Der kan være mange penge at spare ved at købe et energivenligt køleskab.

Producenter hos Gastroudstyr.dk

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt et samarbejde med CoolHead, som leverer køleskabe i topkvalitet, samt har et varieret udvalg.

Cool Head Europe er særdeles velkendt af de fleste for deres køleprodukter i verdensklasse. Fabrikken leverer saladetter, køleskabe/diske etc. som kan passes ind i et hvert køkken eller forretning.

Det unge og dynamiske team som tegner Cool Head arbejder hårdt og engageret på at lave de bedste produkter til den store kundekreds. En kreds der består af folk som hver eneste dag er dedikeret til deres job, og som ønsker at kunne servicere deres egne kunder med kvalitet.

Fabrikken har et simpelt motto; at gøre tingene lettere for deres kunder via gode kvalitetsprodukter.

Cool Head leverer kvalitetsprodukter der er til at stole på, og som er lette at betjene. Udvikling af nye varer foregår blandt andet ved at lytte til kunderne og deres ønsker. På den måde kan Cool Head være på forkant med markedet da de allerede har lyttet til hvad deres kunder manglede og ønskede.

Vigtige overvejelser før et køb

Volumen / kapacitet: vurder hvor meget plads du skal bruge

Mål: Husk at måle op dér hvor køleskabet skal stå inden du bestiller. Vi skriver bredde, dybde og højde på alle produkter, men skulle du være i tvivl kan du altid henvende dig til en af vores sælgere. Der skulle jo gerne være plads til dit nye flaskekøleskab når det ankommer. Husk også, at det skal ind gennem en dør, eller alternativt, et vindue. Men der skal være plads til at fragte det ind uanset hvilken vej det skal ind. Det er ikke nok, at du har målt dig frem til at der er plads i køkken, eller hvor det nu skal stå.

Energiforbrug: Der kan være stor forskel på de forskellige flaskekøleskabes energiforbrug. Husk derfor at tjekke strømforbruget inden du bestiller. Skulle der opstå tvivl, så står der en sælger klar til at besvare dine spørgsmål.

Placering af skabet: Inden dit nye køleskab ankommer, så husk at pladsen du har bestemt det skal have, skal have luft omkring sig så køleskabet kan ånde og komme af med luften. Er der ikke luft omkring skabet vil du sætte køleskabets blæser på overarbejde, og dermed både forkorte skabets liv, men også bruge mere strøm.

Temperaturområde: Det er vigtigt at dit kommende køleskab har et temperaturområde der sikrer korrekt nedkøling af de fødevarer du vil have i skabet.  Så tjek hvad skabet er angivet til at kunne køle, alt efter hvad du har planer om at bruge skabet til.

Hjælp og vejledning

Det kan være en jungle at finde frem til den rette flaskekøler, men du kan trygt henvende dig til en af vores sælgere for hjælp og vejledning.

Vi har mange års erfaring i udstyr til det professionelle køkken, så vi skal nok finde det rette til dig

2