• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Industrifryseskab

I et hvert moderne storkøkken er et professionelt industrifryseskab en central og undværlig brik. Opbevaring af råvarer og færdigtilberedt mad kan simpelthen ikke lade sig gøre uden at have et stort og industrifryseskab.

Der er mange regler for hvordan madvarer skal opbevares og vores udvalg opfylder naturligvis dem alle. Så du kan trygt gå på jagt efter dit nye industrifryseskab i vores varierede udvalg. Er du i tvivl om noget kan du altid kontakte os. 

1 til 12 ud af 33

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • SF 115 X rustfrit stål fryseskab

  5.445,00 kr Ekskl. moms 6.806,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrifryseskab 200 liter Coolhead CN 2 hvid

  5.786,00 kr Ekskl. moms 7.232,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrifryseskab 200 liter Coolhead CNX 2 rustfri stål

  6.377,00 kr Ekskl. moms 7.971,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrifryseskab Maxima FR 400L Hvid

  7.815,00 kr Ekskl. moms 9.768,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • KF 611 Opbevaringsskab

  Normalpris: 8.771,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 7.995,00 kr Inkl. moms: 9.993,75 kr

  Læs mere
 • Lagerfryseskab 340 liter rustfri stål Combisteel

  8.076,00 kr Ekskl. moms 10.095,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrifryseskab Maxima FR 400L SS

  8.337,00 kr Ekskl. moms 10.421,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrifryseskab 400 liter Coolhead CNX 4 rustfri stål

  9.359,00 kr Ekskl. moms 11.698,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrifryseskab 600 liter hvid Coolhead QN 600

  9.375,00 kr Ekskl. moms 11.718,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Lagerfryseskab 555 liter rustfri stål Combisteel

  9.736,00 kr Ekskl. moms 12.170,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrifryseskab 600 liter Coolhead QNX 600 rustfri

  9.747,00 kr Ekskl. moms 12.183,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrifryseskab Maxima FR 600L Hvid

  10.324,00 kr Ekskl. moms 12.905,00 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 33

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Solidt udvalg af rummelige industrifryseskabe

Det kan være svært at finde det rette industrifryseskab. Der findes mange på markedet, og man ønsker at finde høj kvalitet til en overkommelig pris. Derfor har vi nøje undersøgt markedet og håndplukket disse industrifryseskabe som vores personlige favoritter. Dermed sikrer vi, at du får det bedste industrifryseskab til den bedste pris.

Det skal du være opmærksom på, før du køber

I vores udvælgelse af industrifryseskabene fokuserer vi særligt på flot design, lavt energiforbrug og driftssikkerhed. Dit industrifryseskab er nemlig helt essentielt, for at din forretning fungerer, og som sikrer, at du kan levere frisk mad af topkvalitet til dine gæster. Vi har valgt at fokusere på lavt energiforbrug, for at du kan spare penge på elregningen. På den måde kan du bruge pengene på de bedste, mest delikate råvarer - dem kan du nemlig trygt opbevare i disse industrifryseskabe. Netop derfor har vi fokuseret på industrifryseskabenes driftssikkerhed. I et storkøkken må det simpelthen ikke ske, at industrifryseskabet bryder sammen og alle de lækre, dyre fødevarer er gået tabt. Det risikerer du ikke med vores industrifryseskabe.

Det lave energiforbrug i industrifryseskabe er vigtigt i forhold til at spare mange penge på den lange bane, og sørge for, at de ikke bruger mere energi end højst nødvendigt. Samtidig er det også vigtigt at tænke på det lave energiforbrug for at værne om miljøet. Dit industrifryseskab skal køre konstant i mange år frem. Derfor er det vigtigt, at det ikke er den helt store strømsluger.

Din multifunktionelle fryser til storkøkken findes her

Hos Gastroudstyr forhandler vi med mærkerne Zanussi, Frenox og Mastercool. Zanussi er et professionelt mærke af italiensk topkvalitet. Dette mærke ligger i den lidt højere ende af prisniveauet, men giver dig et utroligt stilrent design samt god driftsøkonomi. Mærkerne Frenox og Mastercool ligger i den mere budgetvenlige ende prismæssigt, men sikrer dig stadig en høj kvalitet og høj driftssikkerhed. Samtidig er designet strømlinet og passer elegant ind i ethvert storkøkken.

På den måde kan du her finde den perfekte industrifryser til restaurant eller storkøkken og vælge det industrifryseskab, som passer bedst til dine behov.

Bevar overblikket over dine fødevarer

Der er flere regler, når det kommer til fødevareopbevaring, og det kan nemt gå galt, hvis man ikke har et overblik over, hvad man opbevarer. Derfor har ethvert moderne storkøkken med respekt for sig selv og sin forretning et eller flere industrifryseskabe. I industrifryseskabe kan du hurtigt jævne ud i fødevarer efter datomærkning og dermed sikre, at du kun opbevarer friske råvarer, som du skal anvende. Samtidig finder du hurtigt det, du søger, så du kan bruge din primære tid på selve tilberedningen.

Vores udvalg af industrifryseskabe er strømlinede og rummelige, men samtidig pladsbesparende i forhold til andre modeller af industrifrysere. Det giver dig en fleksibilitet i forhold til placering af industrifryseskabet. Vær dog opmærksom på, at du vælger størrelse efter behov, så du ikke anvender unødig energi.

Tips til anvendelse

Der er flere små tricks, du kan anvende, både for at få det optimale ud af dit industrifryseskab, men også for at spare på energien. Med vores industrifryseskabes energimærkning er du allerede godt på vej. Derudover bør du indstille skabet til 18 minusgrader, idet industrifryseskabet bruger væsentlig mere energi, jo lavere minusgrad det indstilles på.

Det er vigtigt, at du ikke placerer industrifryseskabet op ad varmekilder. Lad der i stedet være luft omkring industrifryseskabet, så det kan fryse optimalt og ikke påvirkes af varmen. Derudover bør du køle samtlige fødevarer godt af, før du fryser dem ned. Det er vigtigt at huske hver gang, for at øvrige madvarer ikke påvirkes af den varme ret, så sørg for at informere øvrige brugere af storkøkkenet om dette.

3