• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Kølebord til restauranter og storkøkkener

Et kølebord har en væsentlig plads i mange storkøkkener og restauranter, hvadenten det handler om opbevaring af råvarer eller færdigprodukter, så skal et kølebord være praktisk og let at komme til og let at rengøre. 

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at forhandle prisvenlige køleborde fra italienske GastroCool, som er kendt for kvalitet og flot design.  Designet i rustfri stål gør at disken er let at rengøre hver dag, og samtidig har den et flot ydre som vil pynte i enhver restaurant eller beværtning.

Vi forhandler også Frenox som er god kvalitet til en meget fornuftig penge. Med Frenox køledborde får du også skuffer inkluderet, hvor det er muligt at  opbevare det du ønsker nedkølet. Som vores bedste, og premium brand inden for køleborde har vi Italienske ILSA, som er energi niveau A. Det  betyder en besparelse på 2-4.000 kroner om året i forhold til de billige producenter.

1 til 12 ud af 66

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Kølebord 2 døre

  9.884,00 kr Ekskl. moms 12.355,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 4 døre

  10.577,00 kr Ekskl. moms 13.221,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 2 døre Frenox

  10.644,00 kr Ekskl. moms 13.305,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 3 døre

  11.107,00 kr Ekskl. moms 13.883,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 4 skuffer

  11.180,00 kr Ekskl. moms 13.975,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 2 skuffer 1 dør

  11.320,00 kr Ekskl. moms 14.150,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 2 skuffer 3 døre

  12.013,00 kr Ekskl. moms 15.016,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 2 skuffer 2 døre

  13.799,00 kr Ekskl. moms 17.248,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 4 skuffer 1 dør

  14.184,00 kr Ekskl. moms 17.730,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 3 døre 1 skuffe Frenox

  14.595,00 kr Ekskl. moms 18.243,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 3 skuffer 1 dør Frenox

  14.939,00 kr Ekskl. moms 18.673,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølebord 1 dør 3 skuffer Frenox

  14.939,00 kr Ekskl. moms 18.673,75 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 66

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hvad kan Gastroudstyr.dk tilbyde dig?

Hos Gastroudstyr.dk står vi 100% inde for kun at handle med kvalitetsudstyr. Vi vægter kvaliteteffektivitet og hygiejne som nogle af de vigtigste og mest grundlæggende elementer i alle vores produkter. Derfor har vi hos Gastroudstyr.dk valgt kun udelukkende at fokusere på kølediske/køleborde, som enten er kategoriseret “Godt”, “Bedre” eller “Bedst”, da vores produkter er nøje udvalgt ud fra at kunne tilbyde vores kunder den mest holdbare og effektive løsning. Det betyder, at du som kunde kun vil finde kvalitetsprodukter, som er de førende inden for isolation, energiforbrug og kompressor-styrke. Når du handler ved Gastroudstyr.dk, er du dermed sikret den bedste løsning på markedet i mange år frem. 

Vi har dog med vores store erfaring, faglighed og loyale kunder kunne forhandle disse kvalitetsprodukter ned i budgetvenlige priser, så alle professionelle produktionskøkkener, private og cateringfirmaer kan være med. Vi forhandler udelukkende professionelle produkter, som er konstrueret til brug i storkøkkener, produktionskøkken, kantiner, restauranter, cafeer eller hos konditorer.

Hvad skal du overveje før et køb af kølebord

Når du kigger efter nyt kølebord til din forretning, er der flere ting du skal overveje før du tager det endelige valg.

Du skal overveje hvor meget plads du har at give af til dit nye kølebord, sammenholdt med dit behov for køling. Udvalget i vores webshop giver dig muligheder for mange forskellige størrelser på køleborde. Vi kan desuden tilbyde køleborde med både skuffer og skabe, sammensat i forskellige variationer.

Dit nye kølebord skal naturligvis også have et design der gør den daglige rengøring så let som muligt. Enhver ved at tid er penge, så selvom du skal bruge tid på rengøring så skal den selvfølgelig være så let og hurtig som muligt.  

At kigge på strømforbrug er en selvfølge, da man jo også skal tænke på den næste elregning. Det er ikke smart at købe billigt, men at få et apparat som sluger el som bare pokker. Det vil i sidste ende gøre dit indkøb langt dyrere end meningen var.

Nogle kalder også et kølebord for en Køledisk men hos os er en køledisk sådan en disk du normalt ser hos slagtere og bagels shops.

Spar på energien, vælg det rette kølebord

Når der skal investeres i nyt udstyr til et storkøkken, er der rigtig mange ting man skal huske at tage højde for. En ting som folk ofte glemme i farten, er strømforbruget af de mange maskiner der er i sådan et køkken.

Ved at vælge energirigtige maskiner og apparater, så kan du spare rigtig mange penge på elregningen, og hvem vil ikke gerne spare penge. En krone sparet, er en krone tjent siges der jo.

Der hvor du nok kan spare mest i dit køkken, er på dine køl/frost apparater. Ved at vælge med omhu når der skal findes nye køleskabe eller frysere, så kan du spare en stor del af dit elforbrug og dermed også formindske den næste regning.

Ifølge Energistyrelsen stod de moderne storkøkkeners elforbrug for 4% af Danmarks samlede energiforbrug i 2010, hvilket svarer til ca.15% af det private elforbrug. De største forbrugere af el er køleskabe og frysere som står for 25% af storkøkkenets forbrug. Ligesom som koge- og stegeudstyr og ovne der ligeså står for 25%. Herefter kommer opvaskeren (20%), belysning (10%) og ventilation i køkkenet (10%).

På alle køl og frys produkter finder du specifikationer angående blandt andet elforbrug. Det opgivne forbrug vil altid være maximalt forbrug.

Du udregner det årlige energiforbrug ved at gange elprisen per kWh med varens døgnforbrug (kWh/24 timer) ganget med 365 dage. Lad os antage at din elpris er på ca. 1,80 kr. per kWh ekskl. moms og inkl. distribution og afgifter. Det giver følgende regnestykke:

Energiforbrug per år = 1,80 kroner X 1,27 kWh X 365 dage = 834 kroner

Du skal altså regne med en elregning på 834 kr. årligt hvis kølebordet er tændt hele året.

Hvor dyr din regning bliver i sidste ende, kommer selvfølgelig an på hvor meget kølebordet åbnes og lukkes, da det jo påvirker det daglige elforbrug.

Høj kvalitet giver arbejdsglæde

Vi mener at de to vigtigste faktorer i et professionelt køkken er god hygiejne og et godt arbejdsmiljø. Arbejdsglæde kan komme i mange former og på mange måder, men vi tror på at de rette arbejdsvilkår, i form af gode råvarer og det helt rette udstyr er et godt udgangspunkt. Et kølebord har tit en stor rolle i den daglige drift, da den både er en del af indretningen, og det redskab, hvor størstedelen af medarbejdernes tid bliver brugt på. Derfor har kølebordet en central og væsentlig rolle i det professionelle køkken.

Bedste hygiejne

Alle køleborde hos Gastroudstyr.dk er fremstillet i rustfrit stål både indvendigt og udvendigt. Dette er også gældende for skuffeindsatser samt trådhylder. Materialerne er udelukkende produceret i rustfrit stål for, at kølebordet skal være slidstærkt, og skal kunne holde i mange år frem. Det er dog også en stor fordel i forhold til let, smart og effektiv rengøring af dit køkken. Alle flader er udviklet, så de er helt glatte og med runde hjørner, så hygiejnen er i top og let kan opretholdes. 

Hvilken bordplade skal du vælge

Som tidligere nævnt kan du få en fuld dybde plade, eller du kan have plads til kantiner og dermed reduceret pladedybde. De fleste køleborde vil som regel være lavet i rustfri stål, som både er rengøringsvenligt og kan modstå det daglige slid. Men ofte har et pizzeria en granittop på deres køleborde, fordi disse forbliver kølige og dejen hænger ikke fast på samme måde som på stålbordet.

Du skal vælge den bordplade som passer bedst ind i dit køkken og til det behov du måtte have.

Temperaturområde og opbevaring

Den første beslutning her skulle være let, har du brug for køl eller frys? Når først den beslutning er taget, så skal du finde et bord der dækker det temperaturområde du har brug for. Hvilket naturligvis kommer an på hvad du har i sinde at opbevare i bordet. Temperatur og måden du ønsker at opbevare dine produkter, hjælper i sidste ende med at vælge det rette kølebord. Det skal passe i dit køkken og den måde du arbejder på.

Tipgodt nok er diverse køleborde indrettet med et termometer og opgivet til at køre indenfor et bestemt temperaturområde, men det anbefales at have et termometer liggende inde i bordet for at se om disse passer. Når du opbevarer ting under frost eller køl, skal den rette temperatur holdes så produkterne opbevares hygiejnisk og sundhedsmæssigt korrekt.

Skal du opbevare flere forskellige madvaregrupper, som kød, fisk og grøntsager så anbefales det at give hver gruppe deres egen skuffe eller skab. Kan dette ikke helt lade sig gøre, så læg kød nederst så du ikke risikerer kødsaft på andre råvarer.

Lækkert design

Hele vores sortiment har været med fokus på at udvælge de bedste designs, som passer ind i det innovative og moderne professionelle køkken i dag. Sortimentet er stilrent, og der er kræset for at skabe den bedste professionelle indretning, som giver den bedste oplevelse af dit nye kvalitetsudstyr. Vi har gennem 3 år arbejdet tæt med producenten Frenox, som vores kunder også har været glade for i mange år. Her er alle døre selvlukkende og med magnetiske dørlister, som er lette at skifte ud, så den holder den flotte skinnende farve. Displayfronten på disse køleborde er vandafvisende.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at føre kølediske/køleborde fra GastroCool og Frenox, som er velkendte for deres høje standarder og kvalitet. Vi sælger og vedligeholder både køleborde og kølediske. Vi kan levere kølediske til nedkøling til henholdsvis 0-10°C.

Kølebordene kan fås i mange størrelser, hvor de både kan fås med forskellige længder og med forskellige antal køleenheder, så du kan strikke det sammen efter dine ønsker og behov. Kontakt os gerne, hvis du har andre specifikke ønsker til dit produktionskøkken.


Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre køleborde end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

6