• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Tøndekøler

Tøndekøler

Tøndekøler og tøndefryser er et køleskab, fryseskab formet som en tønde, og bruges ofte til salg af drikkevarer hvor tønden står fremme til selvbetjening.

En tøndekøler er for eksempel ofte brugt til flasker eller brikker med juice i supermarkeder. Den kan også bruges andre steder som på kontoret eller til messer hvor den er let at have med, og let at have stående så kunderne selv kan tage hvad de behøver

De fleste tøndekølere er monteret med glaslåg, enkelt eller delt.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • TK 42 BE Tøndekøler

  Normalpris: 2.116,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 1.984,00 kr Inkl. moms: 2.480,00 kr

  Læs mere
 • TK 66 BE Tøndekøler

  Normalpris: 2.835,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 2.499,00 kr Inkl. moms: 3.123,75 kr

  Læs mere
 • TK 86 BE Tøndekøler

  3.039,00 kr Ekskl. moms 3.798,75 kr Inkl. moms
  Læs mere

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvad kan en tøndekøler?

Du vil ofte se disse kølere med diverse reklamer på siden, da firmaer netop ofte har dem med på messer eller andre udstillinger, til opbevaring af kølige drikke og reklame for firmaet.

Tøndefryseren bruges for eksempel til opbevaring af is.

Både fryser og køler er som oftest monteret med hjul, så du let kan flytte rundt på den. På den måde vil den aldrig stå i vejen, eller det forkerte sted. For med et minimum af kræfter kan du flytte den dertil hvor du vil have den stående.

Det eneste der kræves, er at der er mulighed for tilslutning af el.

Tændeformen er let at placere, og fylder ikke så meget som mange almindelige køleskab eller frysere. Med formen på køleren og et låg der er let at åbne, så har dine kunder let ved at betjene sig selv. I et konventionelt køleskab skal din kunde bukke sig ned for at betjene sig fra de nederste hylder, såfremt du ikke har hævet skabet, for eksempel på et bord.

Tøndekøler og fryser er let at påmontere en reklame for det du sælger, eller dit firma og så er den let at have med på messer og udstillinger.

Hvad er leveringstiden på en tøndekøler?

Hvis man tager en tøndekøler fra feks scandomestic, så er de 99% af tiden på lager i silkeborg. Dvs. har vi din ordre inden 11.00 mandag til torsdag, kan du have din tøndekøler dagen efter.

Hvorfor skal jeg have en tønderkøler?

Det helt enkle svar er mersalg. Forstil dig du er kunde i en en butik, det er en varm sommerdag og du kan se en tøndekøler fyldt med kolde drikkevarer, så er der ikke langt fra tanke til handling. Du kan nemlig også lave print på din tøndekøler sådan du både kan brande den med dit logo, men også for at skabe størrer opmærksomhed på at du har kolde drikkevarer her.

Det er påvist at en tøndekøler er en super effektiv salgskanal. Lad og sige du har ca. 1000 kunder i købet af dine dag, og hvis feks bare 1 % af dine kunder tager en sodavand, er det 10 om dagen. Du kan ofte tjene 10 kroner på sodavand dvs. i alt 100 kroner om måneder og så ca 3000.- om måneden i ekstra indtjening.

Det giver rigtig god mening specielt når en tøndekøler koster under 1500.- kroner + moms, så er det altså en hurtig investering der tjener sig selv hjem på meget kort tid.

 

Størrelserne på en tøndekøler:

Køler og fryser fås i forskellige størrelser, nøjagtig som de almindelige skabe. Men er som regel langt mindre, da de skal være lette et flytte med. Det handler om at find det rigtige produkt og her sidder vi naturligivis klar til at vejlede skulle man være i tvivl. Men ofte fås den i en rund form, deraf navnet tønde.

Udvalget

Gastroudstyr har i sit udvalg for skellige varianter fra danske Scandomestic, beliggende i Silkeborg. Scandomestic har samlet en masse viden og ekspertise under deres tag, og leverer både til små og store kunder i Danmark og mere end 30 lande ude omkring os.

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe dig med?

Har du specifikke ønsker som du ikke kan finde i vores sortiment, er du velkommen til at henvende dig til en af vore sælgere, så prøver vi sammen at finde den rette løsning for dig og din forretning. Du er altid velkommen til at henvende dig til os via mail eller telefon, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og din butik.

1