• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Isterningmaskine

Vi har et varieret udvalg af isterningmaskiner fra Zanussi, Scotsman og SIMAG til det moderne og professionelle storkøkken. Maskinerne findes i flere modeller så du altid kan finde den, som passer din forretning bedst. Skulle dine ønsker ikke svare til vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.

1 til 10 ud af 16

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 16

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

En professionel isterningmaskine til restauranten eller storkøkkenet

Isterningmaskinerne er velegnede til brug i barer, restauranter, hoteller og diskoteker mm. hvor man med en isterningmaskine får mulighed for at lave mange terninger på kort tid. Maskinen kræver tilslutning af vand og afløb, og kan alt efter kapacitet producere mange kilo klare isterninger i døgnet.

Enhver ved jo at en isterning ikke må påvirke smagen i for eksempel en drink, så Scotsman har udviklet og patenteret en metode hvor vandet sprayes op i en horisontal fordamper og terningerne formes individuelt.

Præcision og effektivitet er en selvfølgelighed ved produktion af krystalklare isterninger til enhver forretning, og vores samarbejdspartnere lægger hver især meget vægt på disse ting.  De ved nemlig godt hvad deres kunder har af ønsker, når de leder efter en isterningnmaskine.

Med en isterningmaskine kan du servere terninger uden luftbobler og med et minimum af mineraler som påvirker smagen. Så uanset om du skal servere en drink eller holde en flaske kold med isterninger, så får du med en isterningmaskine klare terninger der ser godt ud for øjet og er uden bismag for ganen.

Maskinerne fra både Zanussi og Scotsman er med minimum 1 års garanti som dækker service og reservedele. Dette sikrer at du hurtigt og effektivt kommer videre såfremt der skulle ske et nedbrud.

På nogle maskiner er der er par dages leveringstid, men ved andre så står de på lageret og er klar til afsendelse.