• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Klemgrill

Klemgrill giver Velduftende toast og panini med professionelle toastere - se vores udvalg her

De forskellige varianter indenfor toaster eller Klemgrill giver dig mange muligheder i dit køkken. Maskinerne bruges især i for eksempel grillbarer, restauranter og caféer. Men det store professionelle køkken har også mange anvendelsesmuligheder for disse maskiner. For hvem skal ikke ind imellem have varmet et brød, bagt en toast eller panini?

 

Toastere/klemgrill

Toasterne i vores sortiment har mange muligheder og du kan varme/stege alt, lige fra diverse brød over fisk, og til en bøf eller steak. Med en klemgrill har du på den måde et værktøj der sparer dig for en masse tid, og anskaffelse af flere forskellige maskiner.

Klemgrillen kan fås i mange forskellige størrelser, men de er alle lette at betjene, samt rengøre. Den ønskede temperatur er let at indstille, selv for den uøvede bruger.

 


Herunder kan du se vores udvalg af toastere og klemgrill - og bare rolig. Hvis du er tvivl om det mindste står vi klar til at hjælpe. Du ringer blot på 70 60 50 44 - så svarer vi på alle dine spørgsmål vedrørende produkterne her på siden.

1 til 12 ud af 44

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Maxima Brødrister MT-4

  888,00 kr Ekskl. moms 1.110,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Brødrister MT-6

  1.053,00 kr Ekskl. moms 1.316,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Kontakt Griddle MCG GR

  1.209,00 kr Ekskl. moms 1.511,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Sandwich Iron / Panini Maker - 2 stk

  1.209,00 kr Ekskl. moms 1.511,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Kontakt Griddle MCG Panini

  1.356,00 kr Ekskl. moms 1.695,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Transportørbrødrister MTT-150

  2.077,00 kr Ekskl. moms 2.596,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Kontakt Griddle MCG BIG GR

  2.077,00 kr Ekskl. moms 2.596,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Klemgrill enkelt combisteel

  2.252,00 kr Ekskl. moms 2.815,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Kontakt Griddle MCG BIG SM

  2.282,00 kr Ekskl. moms 2.852,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Transportørbrødrister MTT-300

  2.487,00 kr Ekskl. moms 3.108,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Maxima Transportørbrødrister MTT-450

  2.896,00 kr Ekskl. moms 3.620,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Enkelt Klemgrill Roller grill Savoye

  3.600,00 kr Ekskl. moms 4.500,00 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 44

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hvilken Klemgrill variant skal jeg vælge til min forretning?

Inden du investerer i en ny klemgrill eller toaster skal du finde ud af dit behov, og hvad du gerne vil bruge maskinen til.

De forskellige varianter er både forskellige i kapacitet, forbrug og fysisk størrelse. Så ikke nok med, at du skal forholde dig til dit behov, men også hvor meget plads du har at give af i dit køkken.

Til de mindre forretninger med et mindre behov, er en almindelig klemgrill til at varme for eksempel pølsebrød eller flutes nok. Den mindre pølsevogn som ikke kun sælger almindelige pølsevognsprodukter, men også andre retter, kræver måske ikke den største toaster i udvalget.

Har du der i mod brug for en maskine der kan køre rigtig mange brød igennem på en dag, så er båndristeren måske lige det du mangler.

Men skulle du synes, at valget faktisk er svært og uoverskueligt, så er du altid velkommen til at ringe til os, eller sende en mail. Så skal en sælger nok hjælpe dig til at finde den rette maskine der lige passer ind i din forretning.

Båndrister/toaster

En båndrister/toaster er ideel til at varme pølsebrød, franske hotdog brød, halverede burgerboller og lignende brødprodukter. Båndristeren er kompakt, driftssikker og nem at betjene, hvilket gør den yderst velegnet og næsten uundværlig i de fleste grillbarer og pølsevogne. Båndtoasteren har et ”gitter” bånd, som transporterer brødene gennem maskinen. Når brødene er nået hele vejen gennem toasteren, falder de ned i brødbakken under transportbåndet. Oven over transportbåndet har båndtoasteren glasrør med varmetråde, som varmer og rister brødene, imens de bliver ført igennem maskinen.

Klemgrill/panini grill/kontaktgrill

Klemgrillen er til for eksempel at grille og gratinere lækre panini sandwiches, kød eller grøntsager

Grillen er populær i mange typer af restaurationer fordi de er så alsidige og nemme at bruge. Brug klemgrillen til at stege pølser, varme brød og grille grøntsager fx i en café eller en lille foodtruck, hvor der ikke er plads til komfurer og stegeplader. Klemgrillen kan nemt flyttes rundt, så du altid har bordplads.

Uanset hvilken variant du i sidste ende vælger, så får du en maskine der vil være en stor hjælp i køkkenet. En maskine som ikke behøver at optage mere plads end højst nødvendigt, og ved valg af en mindre grill/toaster, kan du også sætte den helt væk når den ikke bruges.

Alle varianter er udformet så de er rengøringsvenlige. På den måde har du ingen problemer har med at overholde diverse hygiejneregler, da den daglige rengøring let og uden problemer.

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe dig med? 

Hos Gastroudstyr.dk har vi mange års erfaring indenfor professionelt køkkenudstyr, og kan derfor hjælpe dig med at finde det rette udstyr til dit køkken. Vore sælgere står til rådighed med professionel rådgivning, så vi sammen kan sikre at den rette maskine, eller inventar ender i dit køkken. Dit valg skal være det rette, så du bliver glad for din investering i mange år fremover.

4