• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Storskærmsvisning af landskampe

Når der som for eksempel i denne sommer er VM i fodbold, så vil vi danskere gerne være sammen om oplevelsen. Men meget ofte har vi ikke mulighed, hverken tidsmæssigt eller økonomisk, for at rejse og se kampene. Derfor er der mange der laver arrangementer hvor man sammen med en masse andre fodboldelskere, kan se kampene.

De fleste kender nok til arrangementerne på Rådhuspladsen i København, men også mindre steder rundt omkring i landet laver disse fodboldfester.

Sportsbarer eller klubber vil gerne give denne oplevelse til deres venner og kunder, men der er en del regler omkring dette man skal huske at tjekke før man stiller skærmen op og inviterer til fodboldfest sammen med andre fodboldfans.

På blandt andet DBUs hjemmeside kan man læse om disse regler og forordninger, som alle skal overholdes før festen kan skydes i gang. Som arrangør skal man derfor i gang lidt mere end dagen før kampen, for der skal søges diverse tilladelser før man kan starte den nærmere planlægning op.

En af de ting man skal være opmærksom på, er blandt andet;

"Som eventuel bruger af storskærmsarrangementer kan du med fordel være opmærksom på, at DBU og SBS Discovery Television ikke tillader arrangøren at tage entré til visningen."

Som arrangør skal du altså ikke lave disse arrangementer for at tjene penge på  entreen, da det slet ikke er tilladt i følge reglerne.

Hvis du som restauratør vælge at lave et sådan arrangement med storskærmsvisning af en landskamp, må du selvfølgelig gerne sælge din mad og drikke, du må bare ikke tage entre til visningen.

DBU skriver på hjemmesiden at man som oftest giver tilladelse såfremt disse ting er overholdt;

 1. Visningen må ikke være forbundet med betaling/entré
 2. Fotos af landsholdet, landsholdsspillere eller –trænere eller disses navne (spillere eller trænere) må ikke indgå i markedsføringen af arrangementet
 3. DBU’s landsholdstrøje må ikke indgå i markedsføringen af arrangementet
 4. DBU’s logo (varemærkeregistreret) eller eventuelle turneringslogoer (varemærkeregistreret af h.h.v. UEFA og FIFA) må ikke indgå i markedsføringen af arrangementet
 5. Det er ikke tilladt at udlodde billetter, landsholdstrøjer eller andre DBU-produkter i forbindelse med præmiering eller markedsføring af arrangementet
 6. Arrangementet må ikke sponsoreres, herunder er det ikke tilladt at bringe sponsornavne eller -logoer i forbindelse med markedsføringen hverken før eller under gennemførelsen af visningen

Der udover skal diverse regler fra rettighedsindehavere overholdes, og i 2018 er det DR og TV2 som ejer disse.

DR og TV2 ejer rettighederne og kan give tilladelser til visninger på barer, pubber, cafeer og restauranter i Danmark.

Alle arrangementer, som ikke er på barer, pubber, cafeer, restauranter og lignende (eksempelvis i biografer, på stadioner, skibe, uddannelsesinstitutioner eller på udendørs pladser) skal godkendes af FIFA.

Her stilles også diverse krav som skal overholdes, før festen skydes i gang:

 1. Der må ikke opkræves betaling for adgang til storskærmsvisningen, hverken som entrébetaling eller anden form for indirekte betaling, fx. at der stilles krav om køb af øl eller andet.
 2. Arrangøren må ikke anvende DRs logo eller lade arrangementet fremstå som et samarbejde med DR.
 3. Visningen af DR-kampe skal ske samtidigt og uændret (programmet må ikke optages og udsendes forskudt).
 4. Arrangøren skal selv sørge for opstilling af storskærm og fremføring af DRs signal, DRs logo og lyd.
 5. Sponsorering af storskærmsvisningen kan kun finde sted under særlige betingelser og kun efter særskilt aftale med DR. Det samme gælder opsætning af reklame eller anden produktpromovering rundt om storskærmen.
 6. Arrangøren skal selv afregne afgifter for evt. musik indeholdt i produktionen direkte til KODA og Gramex.
 7. DR er uden ansvar for opstilling af storskærm, signalforstyrrelser, afbrydelser, støjgener og lignende.

Overholdes disse regler, er det ikke nødvendigt med en skriftlig ansøgning til DR. Ved behov for yderligere oplysninger fra DR - kontakt Jan Rosendal, jrd@dr.dk

Ovenstående regler gælder kun DRs kampe – ikke TV2’s:

Tv2 tilladelse kan man hente/ansøge om på hjemmesiden https://omtv2.tv2.dk/kontakt/eksterne-partnere/offentlig-fremvisning

Kontaktpersonen er Jeanette Schmeltz, jea s@ tv2.dk

På dr.dk samt TV2s hjemmesider kan du se hvor og hos hvem du skal søge diverse tilladelse, og eventuelt få mere information om afholdelse af disse arrangementer.

Visning af Superliga, Premier League og Champions Legaue

Her ejes rettighederne af MTG (som blandt andet står bag TV3 og Viaplay) og Discovery Networks. Efter forhandlinger ejes disse rettigheder indtil sommeren 2021.

Ønsker du at vise kampe fra disse ligaer skal du henvende dig hos rettighedshaverne angående priser og vilkår.

Hvis det er at have et TV stående som kunderne kan kigge med på, så findes prislisterne her https://www.canaldigital.dk/globalassets/danmark/erhverv/pdf/25213_btb_prisliste_offentligvisning_2018.pdf

Drejer det sig der imod om større events hvor du vil have lov til at vise kampen på en storskærm, så står priserne ikke på hjemmesiderne.

Her skal du rette henvendelse til selskabernes salgsafdelinger, som kan fortælle dig priser og eventuelle krav.