Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44
Uncategorized
Posted in

Knock Knock hvem mon står derude og banker på?

smiley - Gastroudstyr.dk
Posted in

Hele fødevarebranchen ved, at man kan få uventede gæster når som helst. Det er bare en del af at køre en restaurant eller en anden fødevareforretning.

Men hvad byder man den uventede gæst – Gevalia siger reklamerne – men det er nu nok ikke en kop kaffe de kommer efter. Nej de vil se dig efter i sømmene om love og regler overholdes. Har du ikke glemt at skrue op eller ned for varmen de rette steder, eller glemt at svinge kost og spand, så har du intet at frygte. Ej heller de flotte og iøjnefaldende smiley’s som både kan være sure og glade.

De fleste vil selvfølgelig helst have den smiley som smiler om kap med solen en flot sommerdag, men sådan går det som bekendt ikke altid.

balloner

I en artikel på munchies.vice.com fra den 19. maj 2017 kan man læse mere om fødevarestyrelsens kontrolbesøg og hvad kontrollanterne kan komme ud for. Det er spændende at se disse kontroller fra den anden side end ens egen.

Heldigvis er det mest positive ansigter og mennesker kontrollanterne møder rundt omkring i landet, men desværre sker det modsatte også ind imellem, hvilket tidligere kontrollør for fødevarestyrelsen Kent Kirkegaard Jensen udtaler til munchies.vice.com.

Læs hele den spændende artikel her https://munchies.vice.com/da/article/jpy4y8/grumme-fortaellinger-om-sure-smileys-fra-en-dansk-foedevarekontrollant

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739