Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44
Inspiration
Posted in

MrBeef

mrbeef - Gastroudstyr.dk
Posted in

Efter at have skrevet om fødevareopbevaring har vi taget en snak med selveste MrBeef, Ole Østberg.

MrBeef er en side på nettet hvor du kan købe lækkert luksuskød til en fair pris. Uanset om du vælger at købe lækre pølser, den store steg eller bøffer til grillen, så er du sikker på en sjælden god kvalitet.

oksekød

Ole startede som butikslagter i 1990 og har i det meste af hans arbejdsliv arbejdet med diverse fødevarer. Som slagtermester i flere af de førende supermarkeder i Danmark og Norge har han i mange år haft fingrene i mange slags kød og udskæringer, og har derfor en masse erfaring med i bagagen.

Derudover har Ole drevet restaurant i Søndervig i 5 år, hvor man jo ser hele vejen rundt om et godt stykke kød. Lige fra det kommer ind ad døren fra slagteren/grossisten til det ligger på kundens tallerken.

Grossistbranchen har også haft besøg af Ole, så man kan roligt sige at MrBeef har set alle sider af kødbranchen. Med så meget forskellig erfaring, så har Ole Østberg alt at byde sine kunder på hjemmesiden www.mrbeef.dk

I løbet af årene har Ole skaffet gode kontakter i diverse brancher, hvilket er essentielt hvis man skal indkøbe kødvarer af en lækker kvalitet, og samtidig være i stand til at sælge videre til en pris hvor de fleste kan være med.

mr beef

Med et hjerte der brænder for dyrevelfærd, gode vine og de gode historier, så har Ole et ønske om at sælge det absolut bedste til sine kunder.

Det vil sige kød fra dyr som er blevet behandlet godt, og vin som er produceret af vinbønder som har medarbejdere der er vist respekt og værdighed.

MrBeef lægger en stor ære i at sælge det bedste til sine kunder. De skal sikres en god oplevelse, både af handlen og af det kød de køber. Ved et køb igennem MrBeef skal kunden være sikret kvalitet, og en levering til tiden, og en oplevelse af luksus.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739