Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44
Inspiration
Posted in

Promover dit cateringfirma med en video

Posted in

Nå flere potentielle kunder med en video, som en del af din marketingsstrategi.

Hvis du er som de fleste catere derude, så forlader du dig meget på mund-til-mund-metoden. Altså er en stor del af din marketing baseret på nuværende kunder, som anbefaler dig og din virksomhed til venner og bekendte.

Men vil du selv medvirke mere aktivt til at din forretning vokser, så er denne metode bare ikke nok.

Video har de seneste år vist sig at være godt bud på marketing. Både alene og sammen med anden marketing, som flyers og brug af de sociale medier.

En video lagt op på for eksempel de sociale medier, blandt andet Facebook, skaber omtale, trafik på din side og samtaler omkring dit firma som kommer langt længere ud end mund-til-mund-metoden.

Hvorfor bruge video materiale som et marketingstiltag

Når det kommer til reklame for din forretning, er det vigtigt at du gør tingene så let som muligt for dine eventuelle kunder.  Mange potentielle kunder ønsker at se et firma bruge video som reklame, da de synes at det viser, at du kender dine kunder og ønsker at vise hvad din forretning tilbyder, på en letforståelig og lækker måde.

En reklamevideo vist på de sociale medier bliver set af flere øjne, end en simpel skreven tekst vil. Ifølge Facebook COO Sheryl Sandberg, så bruger mere end 1,5 millioner små forretningshavende denne form for reklame på mediet (september 2015)

Markedsfør din virksomhed med video

Når først du har forstået hvordan konceptet virker, er næste skridt at finde ud en egentlig videoproduktion som kan bruges til markedsføring.

Der er mange muligheder for hvordan en video kan laves. Her er et par eksempler;

Du bruger videoen til at fortælle om dit firma og dets historie, for blandt andet at vise din erfaring indenfor dit felt. På den måde kan eventuelt nye kunder lære dig og dit firma at kende før de vælger dig som leverandør næste gang. Du kan i denne video for eksempel vise hvilke cateringopgaver dit firma påtager sig. Vise klip fra bryllupper, fødselsdage, firmafest etc. hvor billederne viser opsætning, servering, mad og selvfølgelig glade gæster der er glad for dit arrangement.

En anden slags video kan vise eksklusivt hvilke arrangementer din virksomhed har mulighed for at arrangere, selvfølgelig med eksempler. I denne kan du gå mere i detaljer med muligheder for mad, menuer og anretninger.

Tredje mulighed er at samle forskellige udtalelser fra tilfredse kunder du tidligere har betjent. Det er via analyser bevist, at mange vælger cateringfirma udfra hvad de hører, ser og læser omkring et firma. Så kan du vise disse kunder, at du har mange tilfredse kunder fra tidligere arrangementer, så lægges der mærke til dig, og din chance for at blive valgt til næste arrangement, bliver større.

Inden du vælger hvilken type video du vil lave, er der et par spørgsmål du skal stille dig selv.

  • Hvilken type arrangement bringer dig mest profit
  • Har du billeder og eventuelt små videoklip fra sådanne arrangementer
  • Hvad er mest vigtigt for dig at fortælle kunden om disse arrangementer, og hvad har kunden selv et ønske om at vide før de vælger din virksomhed til at stå for brylluppet

Indsæt billede: stephen-broome-Y-njUgtUH40-unsplash

Når du er igennem alle disse overvejelser, så er det tiden at finde en som kan lave dine videoer for dig. Eller måske kan du selv lære det, det er ikke så svært.

Men en anbefaling vil nok være at finde en professionel som kan hjælpe dig. I hvert fald i mens du lærer, hvis det er den vej du ønsker at gå.

Husk, at en reklamevideo skal promovere dig og din forretning, samt skabe meromsætning. Så den skal være god, kreativ og informativ, samt give en potentiel kunde lyst til at bruge dig til næste opgave.

Inspiration:

https://www.cateringmagazine.com/boost-catering-business-video/

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739