Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44
guides
Posted in

Zanussis kommercielle grøntsagssnitter

Zanussis kommercielle grøntsagssnitter gør det nemmere og hurtigere end nogensinde før at skære, skære og rive grøntsager og frugt i skiver. Brugere nyder en tidsbesparelse på op til 95 % sammenlignet med manuel tilberedning og opnår konsekvent fremragende resultater takket være den patenterede håndtag-skubber – selv på vanskelige produkter som tomater og løg

PREP4YOU GØR ARBEJDET FOR DIG!

PREP4You grøntsagssnitter giver brugerne en tidsbesparelse på op til 95 % sammenlignet med manuel tilberedning. Den lover også ensartede skæreresultater takket være den patenterede håndtag-skubber – selv ved skæring af vanskelige produkter som tomater og løg. Den har en stor udløbsskakt til effektiv udkastning, en maksimeret lastkapacitet på op til 1,25 liter og er velegnet til GN-containere på op til 200 mm. Alle dele, der kommer i kontakt med fødevarer, tåler 100 % opvaskemaskine og BPA-fri. Den leveres med 22 valgfrie skiver og gitter til at skære, skære i tern og rive, mens dens kompakte størrelse lader den passe ind i selv det mindste køkken.

BIllede af en TRS Zanussi salathakker

TRS: DEN UNIVERSELLE GRØNTSAGS- OG FRUGTSKÆRER

Den professionelle grøntsagsskærer fra TRS letter den stilfulde og fantasifulde præsentation af salater, garnering, macedoiner og mange andre kombinationer. Den tilbyder enestående ydeevne med høj produktivitet og overlegen kvalitet i mere end 80 forskellige typer udskæringer, fra rive og bølgede udskæringer til julienner og pommes frites.
Den er også nem at bruge takket være dens skrå motorbase, der giver bedre udstødning af grøntsager. Derudover er alle fødevarekontaktelementerne i denne robuste, men elegante maskine 100 % BPA-fri og tåler opvaskemaskine, og dens ergonomiske og afrundede design gør det nemt at rengøre.

Zanussi TRS: UDSKÆRING I MÆNGDE

Takket være dens automatiske tragt i rustfrit stål kan TR210 skære store mængder grøntsager og frugt ved høj hastighed. Denne højproduktive kommercielle elektriske grøntsagsskærer har et ergonomisk design, der giver mulighed for fremragende rengøringsvenlighed. Alle komponenter, der kommer i kontakt med fødevarer, inklusive mere end 40 skæreblade i rustfrit stål, kan demonteres og tåle opvaskemaskine. Valgfri tragte giver fleksibiliteten til at skræddersy maskinen til at opfylde forskellige krav.

Med sit brede udvalg af tilbehør er TR260 den foretrukne grøntsagsskærer, når man forbereder produkter til store begivenheder, der skal klares med panache. TR260 kan skære op til 2.500 kg/t takket være dens automatiske beholder, kraftige motor og store udvalg af skiver, inklusive diametre på op til 300 mm. Derudover er denne skæremaskine det sikreste valg for operatører, da flere sikkerhedsfunktioner beskytter brugere og blokerer maskinen i tilfælde af forkert brug.

Et stort udvalg af tilbehør

Inde på Dito Sames hjemmeside kan du se hvad slags diske der findes til din snitter og de har faktisk lavet en stor guide. Det er ikke alle vi kan have på vores hjemmeside, derfor anbefaler vi at du kigger ind her, for at se om der findes en disk om passer lige til dit behov.

Cutting disc selection guide – Dito Sama

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739