• 70 60 50 44

    Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Saladette

Der findes mange producenter af saladetter, ofte er de mest solgte saladetter på det danske marked produceret i Kina, dette er fx tilfældet med Coolhead, Tefcold m.m. Så er der saladetter fra Gastrocool som er god italiensk kvalitet og til sidst er der Zanussi, som er absolut topkvalitet.

Sammenligner man den med f.eks. et kølebord, så har en saladette ikke samme effektive nedkølingsevner og har ofte is i side. Dette sker ikke med en normal køledisk, da den er med fordamper hvilket der ikke er plads til i en saladette

.

1 til 10 ud af 17

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 10 ud af 17

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

En saladette er til den seriøse delikatesse 

En salatbar eller en saladette er ofte en u-undværlig del af en grill, restaurant, burgerbar og andre steder hvor salat spiller en stor rolle i madlavning og servering.

 

Med en saladette kan du opbevare din salat inklusiv ingredienser på en kølig og hygiejnisk måde, hvor det samtidig er let at komme til produkterne. En salatbar fås i mange forskellige varianter, åbne og lukkede samt med opsats eller ej.

I en delikatesse hvor kunden selv forsyner sig med de lækre ingredienser til en salat, skal du vælge en model med nyseskærm for hygiejnens skyld. Disse selvbetjenings barer findes ofte i for eksempel en delikatesse afdeling, eller i en restaurant med salatbar, og kan fås i forskellige størrelser og udformninger.

Med en saladette kan du vise dine produkter frem, enten til selvbetjening eller til betjening af personalet, og du har altid et produkt som opbevares hygiejnisk korrekt, samt viser sig selv på den flotteste vis.

Gastroudstyr.dk har valgt et samarbejde med to producenter, nemlig Gastro Cool og Zanussi som begge er kendt for høj kvalitet indenfor køling.

Udvalget har både enkelte og dobbelte varianter og er produceret i rustfri stål og afrundede kanter så den daglige rengøring gøres så let som muligt.  Flere af modellerne er konstrueret således at de kan arbejde i temperaturer helt op til 42 grader, og selvfølgelig stadig holde råvarerne kølige, og efter diverse regler for opbevaring af kølevarer.

Det man også skal være opmærksom på med en saladette, er at det er en midlertidig beholder/nedkøler og at man ofte skal skifte det man har i mine GN banner efter 3 timer. Dette er fordi saladetten kun har nedkøling fra bunden og ikke fra toppen også, dette skaber en smule uens nedkøling, og derfor kan der være enkelte steder temperaturen er for høj.

Med en saladette er det meningen at man tager dine i forvejen skåret ingredienser ud af køleskabet og så sætter i den i forvejen nedkølet saladette, sådan den nemmere kan holde en god temperatur. Når der så er gået 3 timer skifter man så ingredienserne, hvis de ikke er blevet solgt. 

En saladette har ofte ventileret køl i selve rummet forneden, hvor man typisk har sin opbevaring/lille lager, her vil der altid være is på indersiden af maskinen dette syntes at være den måde maskinen køler på. Ved rengøring er det meningen at man slukker maskinen om aftenen, og så næste morgen fjener vandet fra det nu optøede is, og så gør den ren, tænder den, så man kan sætte sine ingredienser tilbage i maskinen fra køleskabet.

Vores mest solgte saladetter er fra Gastrocool og Coolhead, som en god kvalitet til en meget fornuftig pris. Gastrocool er lavet i italien og Coolhead i kina, men kvaliteten er mere eller mindre det samme. 

Denne type maskine findes i mange forskellige udformninger, men ofte 1, 2 eller 3 døre, så kan der være mulighed for at have skuffer i stedet for døre og toppen kan enten laves som en brønd, som en plade eller i marmor. Alle saladetter har forskellige ting de er gode til alt efter hvad man vælger, derfor er du altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at finde den rette saladette til lige netop dit køkken.