• 70 60 50 44

  Kundeservice er åben
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Saladette og Salatbar

En salatbar eller en saladette er ofte en u-undværlig del af en grill, restaurant, burgerbar og andre steder hvor salat spiller en stor rolle i madlavning og servering.

Med en saladette kan du opbevare din salat inklusiv ingredienser på en kølig og hygiejnisk måde, hvor det samtidig er let at komme til produkterne. En salatbar fås i mange forskellige varianter, åbne og lukkede samt med opsats eller ej.

1 til 10 ud af 17

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 17

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

En saladette er til den seriøse delikatesse 

I en delikatesse hvor kunden selv forsyner sig med de lækre ingredienser til en salat, skal du vælge en model med nyseskærm for hygiejnens skyld. Disse selvbetjenings barer findes ofte i for eksempel en delikatesse afdeling eller i en restaurant med salatbar, og kan fås i forskellige størrelser og udformninger.

Med en saladette kan du vise dine produkter frem, enten til selvbetjening eller til betjening af personalet, og du har altid et produkt som opbevares hygiejnisk korrekt, samt viser sig selv på den flotteste vis.

Gastroudstyr.dk har valgt et samarbejde med to producenter, nemlig MasterCool og Zanussi som begge er kendt for høj kvalitet indenfor køling.

Udvalget har både enkelte og dobbelte varianter og er produceret i rustfri stål og afrundede kanter så den daglige rengøring gøres så let som muligt.  Flere af modellerne er konstrueret således at de kan arbejde i temperaturer helt op til 42 grader, og selvfølgelig stadig holde råvarerne kølige og efter diverse regler for opbevaring af kølevarer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at finde den rette saladette til lige netop dit køkken.